INFOSEK

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

CIO FORUM

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

On-Line

Konferenco želim spremljati preko spleta (velja za INFOSEK)

GDPR KONFERENCA

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

MASTERMIND KONFERENCA

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

DELAVNICE

DELAVNICA:
DELAVNICA:
Informativna cena:

V kotizacijo je vključena pogostitev.

Sem študent
(popust velja samo za redne dodiplomske študente, ki morajo dokazilo o statusu predložžiti ob registraciji v Novi Gorici)
Da Ne
Želim prijaviti dodatne udeležence

Dodatni udeležženci

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski poššti.

Informativna cena:

V kotizacijo je vključena pogostitev.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. *
*Organizator konference (Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2A, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, davčna številka: SI 92141927) zahtevane podatke potrebuje za namen organizacije in izvedbe konference in jih kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje na temelju 6/I člena GDPR - točka b (pogodba o udeležbi na konferenci).
*Organizator bo na podlagi 158/II člena ZEKom-1 e-naslove uporabljal tudi za namen pošiljanja sporočil z oglasno vsebino. Seznanjen sem, da se od prejemanja oglasnih e-sporočil lahko kadarkoli odjavim, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo.
Želim prejemati SMS obvestila o dogodkih podjetja Palsit d.o.o.
*Od prejemanja SMS sporočil se lahko kadarkoli odjavite.
Želim brezplačno prejeti posnetke predavanj in prezentacije predavanj (pdf oz. ppt), zato se strinjam s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) sponzorjem INFOSEK konference, ki so objavljeni na spletni strani.
*Po dogodku vam bomo posredovali zbrane prezentacije, za katere imamo soglasje predavateljev.

Politika zasebnosti je dostopna na povezavi: https://palsit.com/politika-zasebnosti


Stranka se zavezuje k poravnavi celotnega zneska v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave. Brez v celoti poravnane kotizacije vstop v dvorano, kjer se izobraževanje odvija, ni mogoč. Skrajni rok za odjavo od izobraževanja, delavnice, dogodka ali seminarja je 10 delovnih dni pred pričetkom posameznega izobraževanja. Odjava od posameznega izobraževanja mora biti vedno v pisni obliki na [email protected] ali po pošti, na naslov Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2a, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. V primeru odjave po tem datumu, organizator zaračuna znesek, ki je sorazmeren s storitvami, opravljenimi od trenutka odjave, za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Aktualne cene

Izkoristite posebno ceno, ki velja še do 31. 7. 2024.
Spodaj navedene cene že vključujejo popust.

Konference:
INFOSEK, CIO FORUM, MASTERMIND

1 DAN: 420 € + 22% DDV
2 DNI: 570 € + 22% DDV
3 DNI: 850 € + 22% DDV

Vstopnice po nižji ceni (850 € + DDV) na voljo do 31. 7. 2024!

Kotizacija v vrednosti 850 € + DDV velja za vse 3 dni (4. - 6. 9. 2024). 

Popust velja v primeru plačila kotizacije skladno z našimi plačilnimi pogoji (plačilo v roku 7 dni po prijavi po predračunu). 

Študentom nudimo 80% popust na redne cene za konferenco ter 50% popust za delavnice. 

Če bi želeli na konferenco prijaviti večje število zaposlenih, nas kontaktirajte za ponudbo. 

Popusti se med seboj ne seštevajo. 

Več informacij: [email protected] / 05 338 48 51

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.