INFOSEK 2021 - PREVIEW 2

BREZPLAČNO ONLINE

Pokukajte v zakulisje največjega informacijsko-varnostnega dogodka v Sloveniji, ki bo letos od 2. do 4. junija 2021, v Novi Gorici.


INFOSEK PREVIEW nudi vpogled v tematike, ki jih bomo podrobneje predstavili na letošnji INFOSEK konferenci (2.-4.6.2021, Nova Gorica, Hotel Perla).

PROGRAM INFOSEK 2021 - PREVIEW 2

5 MINUT Uvodni nagovor organizatorja
Aleksander Šinigoj, Palsit d.o.o.
30 MINUT

Uvodno predavanje/intervju
GDPR PLUS d.o.o., Klemen Kraigher Mišič: 
ZVOP-2 je zunaj – kaj prinaša?

10 MINUT

OUR SPACE APPLIANCES d.o.o., Žiga Humar: 
Načrtuj, varuj

10 MINUT

CARBONSEC d.o.o., Matjaž Kosem:
Kako preživeti v času kibernetskega vojskovanja?

10 MINUT

INFORMATIKA d.d., Andrej Bregar:
Avtomatizacija odzivov na kibernetske incidente – kako nam pomaga in kakšne izzive odpira? 

10 MINUT

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o., Jan Makoter:
Kako bomo pristop v prostore kontrolirali v prihodnje?!

10 MINUT

VERTIV, Luka Pap:
10 things to consider when designing and planning Server room/Data center

10 MINUT

SOFTLINE, Zsolt Bátorfi:
Enable your productivity cloud for secure external sharing

10 MINUT

KASPERSKY LAB, Samo Kraker
Optimum SecurityUdeležba na INFOSEK PREVIEW je BREZPLAČNA. 

Prijavite se in preverite, kaj vaš čaka na letošnji INFOSEK konferenci. 

Po prijavi boste na svoj e-poštni naslov prejeli povezavo do spletne platforme, kjer si izberete termin ogleda INFOSEK 2021 - PREVIEW.

PRIJAVA

Strinjam se s posredovanjem mojih podatkov sponzorjem, ki bodo predavali na INFOSEK PREVIEW. Podrobneje o varstvu osebnih podatkov podjetja Palsit d.o.o. v Pogojih zasebnosti.
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov! *

Mnenja udeležencev

Če kaj veljaš na področju IT varnosti, moraš biti sponzor konference INFOSEK in predstavljati svoje rešitve.
Primož Bedrač, SmartIS d.o.o.

This was my first experience at INFOSEK, I found the conference professional, well organized and attended by some of the top experts in Europe. It was a great time.
Nicholas Skelsey, Secure Network

Konferenca je bila dobro organizirana, kvalitetna, vsebine uporabne, družabni večeri zanimivi in zabavni, nastopi kvalitetni, skratka, vse skupaj enkratno in le naj se tako ponovi tudi v prihodnje.
Jesenka Ličen, Abanka d.d.

INFOSEK-a sem se letos udeležil drugič. Priporočam ga zlasti zato, ker se v treh dneh konference zvrsti veliko relevantnih predavanj s področja informacijskih rešitev in obvladovanja informacijskih tveganj. Predavanja potekajo kar v šestih dvoranah hkrati, tako da vsak izmed udeležencev lahko najde nekaj sebi primernega. Pred predavalnicami različni ponudniki predstavljajo tudi svoje rešitve, na voljo pa je tudi dovolj časa za povezovanje in izmenjavo informacij z ostalimi udeleženci konference na večernih dogodkih.
Klemen Nučič, Zavarovalnica Triglav d.d.

Thank you for the organization of the INFOSEK conference! It was a great experience for us again!
Katalin Jenet, Softline d.o.o.

Letos smo bili prvič kot eden izmed sponzorjev konference Infosek. Presenečen sem bil nad odlično organizacijo, zanimivo vsebino predavanj in strokovnimi predavatelji. Po mojem mnenju je to največja in najbolje organizirana konferenca s področja informacijske varnosti, katere sem se udeležil v zadnjih letih. Še posebej bi pohvalil ekipo Palsita, ki je s svojo prijaznostjo in domačnostjo poskrbela za odlično počutje vseh nas udeležencev.
David Božič, Our space appliances d.o.o. 

Odličen in celovit dogodek, ki dobro pokrije področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja, prihodnjih izzivov in še česa v vseh sektorjih.
Bojan Brodar, Telemach d.o.o.

Posebej bi pohvalil tehnična predavanja in veliko število tujih predavateljev, ki ste jih uspeli pridobiti.
David Petek, Fundacija SI-CEH

Odlična tehnična konferenca z dušo
Boštjan Kolar, Cetis d.d.

Vrhunsko izpeljana konferenca. Izjemno velika izbira predavanj, zanimivi predavatelji in super vzdušje na vseh dogodkih. Vse pohvale ekipi za organizacijo.
Tjaša Vidic, Vidicum, Tjaša Vidic s.p.

Gotovo najbolje organizirana konferenca v Sloveniji in vedno aktualna. 
Maruška Damjan, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Platinasti sponzorji

Zlati partnerji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.