4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
MNENJA
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

MNENJA

Hvala vam za prekrasno organizacijo dogodka!
Sebastjan Bele, SMARTIS d.o.o.

Hvala za odlično organizirano konferenco in za vsakič, ko ste nam šli na roko.
Mirjam Koroman, PERFORM IT d.o.o.

Pohvalil bi organizacijo, ki je bila kot vsako leto na zelo visokem nivoju, zanimiva predavanja in zelo prijetno vzdušje.
Bojan Varga, SIQ Ljubljana

Izrazil bi iskreno pohvalo za vašo uspešno izvedbo konference INFOSEK. Tako kot gre naprej tehnološki napredek na področju kibernetske varnosti, se iz leta v leto čuti vašo predanost, strokovnost in natančnost priprave dogodka.
Vaša predanost, načrtovanje in organizacija se je izkazala v vsakem aspektu dogodka, od premišljeno sestavljenega programa do brezhibne izvedbe vseh tehničnih in logističnih podrobnosti. Konferenca je bila zares izjemno informativna in izobraževalna za vse udeležence.
Pohvalil bi tudi vašo izbiro izjemnih govornikov in strokovnjakov, ki so svoje znanje in izkušnje delili z udeleženci. To je prispevalo k visoki kakovosti vsebin ter omogočilo udeležencem, da so pridobili dragocena nova spoznanja. Konferenca je tako, kot vsako leto postala pomembno središče za mreženje in povezovanje strokovnjakov na področju kibernetske varnosti.
Vaš trud je prispeval k izboljšanju ozaveščenosti o kibernetski varnosti ter pomaga graditi varnejši digitalni svet. Upam, da se bodo takšni dogodki nadaljevali in še naprej prispevali k izmenjavi znanja in izkušenj na tem pomembnem področju in začrtani poti digitalizacije.
Matjaž Katarinčič, Telekom Slovenije d.d.

Lepo je spremljati vaš stalen razvoj, letos ste marsikje letvice spet postavili višje.
Po drugi strani pa osnova – stroka, druženje in srčnost – ostajajo tista stalnica, ki jo mnogi prepoznavajo in zaradi katere se vračajo.
Dean Korošec, Pošta Slovenije d.o.o.

Celotni ekipi Palsit ponovno pohvale za vrhunsko izveden dogodek. Udeležba mi je vedno v veselje, tako da se zagotovo vidimo tudi naslednje leto.
Marjan Štrakl, Telekom Slovenije d.d.

Hvala vam za še eno odlično izpeljano konferenco in upam, da se je drugo leto spet udeležim.
Marko Poje, Mestna občina Ljubljana

Čestitke za 21. super organiziran INFOSEK. Zopet ste pokazali, da za vas ni razlik ali pripravljate konferenco za 80 (začetki) ali za 800+ udeležencev - rezultat je vedno enkratna organizacija in spremljevalne dejavnosti.
Janez Berkopec, URSOO

V največje veselje mi je bilo sodelovati na letošnji konferenci. Palsitove konference imajo vedno tisto pozitivno energijo, za kar poskrbi cela ekipa in Aleksandrova neumorna energija.
Smiljana Šverko

Velika zahvala celotni ekipi za še en odlično izveden dogodek. Vedno pokažete, da ste sposobni presegati še tako zahtevne cilje. Čestitke!
Marjan Štrakl, Telekom Slovenije d.d.

Še enkrat hvala za organizacijo odlične konference in ves vložen trud!
Marko Prešlenkov, Bankart d.o.o.

Maša, čestitke tebi in celotni ekipi Palsita za 20-letnico!!! Bravo! Odlična konferenca je bila!
Hvala vsem vam, da nam vsako leto posebej pripravljate dogodke!
Saša Javorič

Maša, velika hvala tebi, Aleksandru in celotni ekipi, da še vedno marljivo in inovativno peljete ta dogodek pri nas. Na še mnoga leta!!!
Sandi Saksida, HIT d.d.

Maša, Aleksander in ostala ekipa!
Carji ste. Želim vam in nam vsem še veliko ponovitev Infoseka.
Matej Detič, Zavarovalnica Triglav, d.d.

HVALA ter čestitke za čudovito in profesionalno izpeljan dogodek!
Začutila sem, koliko srčnosti, dobre volje in truda ste vložili v organizacijo tako vrhunske konference. Iskrica dobrodelnosti, v katero smo bili vključeni tudi udeleženci in podelitev nagrad za dosežke na različnih področjih (sploh uvodni filmčki o nagrajencih) so mi izvabili solze v očeh.
Res smo se imeli krasno in ta dogodek bo ostal v dolgotrajnem in zelo lepem spominu.
Hvala še enkrat, vse dobro z upanjem na skorajšnje snidenje! 
Silvija Fanžol Dunjko, Telemach d.o.o.

Biti sponzor na INFOSEK pomeni prepoznavnost med strokovnjaki za informacijsko in kibernetsko varnost, možnost druženja in kreiranja novih poslovnih priložnosti.
Peter Dolinar, SmartIS d.o.o.

V času Covid 19, ki nam nalaga nova pravila igre na terenu, tima Palsit, ni zmedel, saj je odlično izpeljal dogodek Infosek 2020.
Organizacija na vrhunskem nivoju!
Udeleženci aktivni tako na predstavitvi kot v upoštevanju navodil glede varnosti (maske, razkuževanje...).
Vedno se izjemno potrudite, a tokrat ste se morali še posebej. Verjamem, da vas napolni energija udeležencev, ki so vam jo izkazali.
Pohvalno je, da podpirate mlade in jim dajete možnost nastopa na tako velikem dogodku.
Aleksander, Maša....in vsi Palsitovci, Goriška vam je lahko hvaležna!
Nataša Šegula Kralj, Telekom Slovenije d.d.

Čestitke celotni ekipi Palsita. Dokazali ste, da je moč z dobro pripravo in brezhibno organizacijo in izvedbo tudi v času okupacije izpeljati vrhunski dogodek. Infosek je bil skoraj tak kot običajno (torej vrhunska vsebina in najboljši družabni večer med sorodnimi dogodki v Sloveniji), razen nekaj manj objemanja, kar ne pomeni, da ga ni bilo. Še dobro, da ste konferenco prestavili na zgodnejši datum, čeprav nam je bilo vsem takrat nekoliko moteče. Se je pa vsaj zgodilo v živo, kar je bila največja dodana vrednost konference v letošnjem letu! Še enkrat BRAVO in iskrene ČESTITKE! NAJBOLJŠI STE!!!
Andrej Vnuk, ALEF Distribucija SI, d.o.o.

Spoštovani organizatorji INFOSEK konference,
čestitke za odlično izpeljano konferenco.
Ostanite še naprej tako odločni in iznajdljivi in, glede na situacijo, predvsem zdravi!
Mojca Hiti Šketa, BANKART d.o.o.

Čeprav tokrat skozi masko, je bil dogodek na nivoju, in vsebine so bile kot vedno, zanimive. Temu primerno, jih je bilo nekoliko manj, zato pa je bilo manj dilem, česa vse se udeležiti, kaj izbrati (kar je bilo v prejšnjih izvedbah včasih škoda).   
Hvala vam za super izveden dogodek, čeprav v okrnjeni in prilagojeni izvedbi, a navkljub vsem tem razmeram. Svoje je tokrat dodal tudi »novi« online pristop, a  napram resničnim druženjem in izmenjavi mnenj je ta (zame) poraženec. Biti v prostoru z aktivno prisotnostjo je privilegij, online pa naj bo podpora tistim, ki tam res ne morejo biti. Tako pa je tudi to prav.
Vedno se izjemno potrudite, a tokrat ste se morali še posebej!  In to vam je potrebno tudi povedati, vrniti s hvaležnostjo.
Najlepša hvala za možnost in priložnost – Aleksandru in celotni vaši ekipi, timu ki deluje kot eno.  
Nataša Režek, Občina Brezovica

Hvala za dobro konferenco ter predvsem odlično izvedbo on-line, ki je bila nadpovprečna glede na primerljive dogodke.  Tudi s temami sem zelo zadovoljen. Tudi v prihodnje lahko računate name.
Andrej Šketa, Aegos 

Iskrene čestitke kolektivu Palsit za odlično izpeljan Infosek 2020, kljub vsem izzivom, s katerimi so se srečevali pred dogodkom. Gre za dokaz, da je ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ ter so odgovornosti vsakega posameznika, možno izpeljati konferenco, katere prvovrstni namen je druženje s partnerji, konkurenti, strankami in prijatelji.
Boštjan Špehonja, GO-LIX d.o.o.

It’s been a pleasure and I congratulate you for the very good support and organization.
Marco Rottigni, QUALYS

Zahvalil bi se rad celotni ekipi in čestital za odlično izpeljan dogodek, ki bi tudi v malo manj izrednih razmerah bil super. Letos sem se prvič osebno udeležil konference, ki pa jo spremljam če vrsto let, če ne drugače vsaj po programu, ki je vsako leto zanimiv, ne glede na to, v katerih panogi smo. Prav program ter njegova širina je hkrati tudi posebnost konference, ki ji uspe tudi v našem malem podalpskem prostoru pod eno, tokrat žal virtualno-fizično streho združiti vse, ki se kakorkoli ukvarjajo ali srečujejo z varnostjo, poleg njih pa tudi vodje in voditeljice oddelkov IT, ter poslovne sekretarje in sekretarke. Program morda na prvi pogled ne deluje atraktivno za tiste, ki se ukvarjamo/jo z varnostjo vsak dan, a pod površjem ponuja nekaj več, kar postane jasno šele po seštevku vseh dejavnikov. Srečanje z različnimi praksami, pristopi k organizacijski varnosti, posebnosti posameznih panog, ter spoznavanje kotičkov varnosti, ki so sicer večino časa skriti, je nekaj kar se težko najde na strokovnih dogodkih namenjenih strokovni publiki in ravno taki dogodki, kot je Infosek ponudijo vpogled vanje. Kot IT-jevcu, ki že tretje dela na področju OT varnosti v multinacionalki mi je bilo v izredno veselje, da sem spoznal nekaj drugačnih praks k pristopu varovanja teh omrežij, ter tudi poglede ključnih oseb na področje, ki je vedno bolj aktualno zaradi digitalizacije v industriji
Veselim se že našega naslednjega snidenja, do takrat pa ostanite zdravi vsi skupaj, pa čim več uspehov!
Matjaž Demšar, Siemens d.o.o.

Še enkrat ste dokazali, da ste res stručkoti pri organiziranju konferenc, posebej v teh izrednih razmerah je to zelo velik izziv - ki pa ste mu bili Palsitovci kos in ste odlično speljali celoten program.
Saša Javorič

Pohvalila bi organizacijo v teh čudnih časih. Super ste!
Nežika Erzetič, Splošna bolnišnica Dr. Franca Derganca Nova Gorica

Organizacija je na zelo visokem nivoju. Kljub vsem zahtevanim varnostnim ukrepom je dogodek še vedno privlačen za javnost.
Žiga Primc, Evidentium d.o.o.

Super ste -tudi v času Corone:)
Igor Karnet, MDDSZ

Pohvalil bi izjemne teme in izkušnje.
Gorazd Rolih

Pohvalil bi organiziranost in časovnico.
Tjaž Valentinčič, ŠC Nova Gorica

Spoštovanja vredno, da je za študente tudi poskrbljeno.
Aljaž Starc, ŠC Nova Gorica 

Organizacija super.
Mitja Gabrovec, ZSSS

Pohvala organizaciji, kljub trenutnemu stanju v svetu.
Aleš Zajc, PBI

Vrhunska organizacija in odlične vsebine.
Primož Hinteregger, RoLAN d.o.o.

Dobra organizacija in mesto dogodka.
Damjan Rajh, Smart Com d.o.o.

Konferenca je top s***. Škoda, da ni več takih. Dajte večkrat na leto dogodke organizirat. Vsekakor priporočam obisk, konferenca je vredna vsakega stroška.
Tilen Rep, Ceneje d.o.o.

Super organizacija, nimam pripomb! Še boljše bo brez mask :)
Andreja Frankovič

Sodelovanje na konferenci preko Interneta (v duhu časa).
Sandi Saksida, HIT d.d.

Trud organizatorja, da kljub težkim razmeram izpelje in omogoči konferenco širši publiki.
Boštjan Krošelj, MNZ Policija

Odlično organizacijo in varno počutje.
Igor Bernik, Fakulteta za varnostne vede UL

Da ste kljub specifični situaciji uspeli organizirati konferenco, kot vedno na visokem nivoju
Helena Halas, Generali d.d.

Letos je super pohvalno, da ste kljub koroni uspešno izpeljali dogodek. Na sploh so vaši dogodki odlični, tako z vidika organizacije in izvedbe, kot z vidika vsebine. Vaših dogodkov se vedno z veseljem udeležimo.
Luka Tomat, Ekonomska Fakulteta UL

Odlična organizacija kljub izrednim razmeram.
Andrej Rakar, SIQ Ljubljana

Vse, kar organizira Palsit, je po mnogoletnih osebnih izkušnjah izredno kvalitetno. Podobno bi lahko pohvalil le še Arnes.
Mojmir Štangelj, Prirodoslovni muzej Slovenije

Pohvalim organizacijo dogodka.
Tadej Vozelj, Mikrografija d.o.o.

Preko Online je delovalo vse OK.
Matjaž Perpar

Prva liga. Dogodek leta 2020
Miro Ekart, DATAINFO.SI d.o.o.

Odlično, vse čestitke za organizacijo in možnost oddaljene udeležbe.
Bojan Pohar, ARSO

Vse pohvale celotni ekipi PALSIT za izvedbo 'KORONA' INFOSEK 2020.
Vse je bilo izvrstno organizirano in izvedeno, ob upoštevanju COVID priporočil NIJZ.
Čestitke za pogum, da ste  konferenco sploh organizirali.
Janez Lemič, SIQ Ljubljana

Z moje strani samo pohvala. Konferenca uspešno raste, program je raznovrsten in kakovosten, dogodek pa prepoznan kot eden vodilnih dogodkov na temo varnosti, vaša ekipa pa že standardno odlična.
Uroš Žust, PwC Svetovanje d.o.o.

Čestitke in pohvale z moje strani za izvedeno konferenco. Sicer sem se je letos zaradi okoliščin udeležil on-line.
Verjamem, da takšen dogodek za prvič predstavlja velik zalogaj.
Zato pohvala za prebojno izvedbo, ki je razumljivo pokazala tudi nekaj pomanjkljivosti, pa vendar čestitke!
Boštjan Vrečko, Telekom Slovenije d.d.

Če kaj veljaš na področju IT varnosti, moraš biti sponzor konference INFOSEK in predstavljati svoje rešitve.
Primož Bedrač, Diagram Communications d.o.o.

Imeli smo se res res fino. Menim, da ste letos prekosili sami sebe. Bilo je več strank, teme so bile odlične, zabava prav tako. 
Hvala za vse. 
Mija Božič, Veracomp d.o.o.

This was my first experience at INFOSEK, I found the conference professional, well organized and attended by some of the top experts in Europe. It was a great time.
Nicholas Skelsey, Secure Network

Hvala vam za trud izjemno pripravljenega dogodka.
Peter Zalar, Advant d.o.o

Na konferenci INFOSEK je bilo zelo prijetno in poučno.
Tanja Remškar, NKBM d.d.

Čestitam za celotno izvedbo, vaši dogodki so vedno nekaj posebnega
Nada Čotar, Interes d.o.o.

Konferenca je bila dobro organizirana, kvalitetna, vsebine uporabne, družabni večeri zanimivi in zabavni, nastopi kvalitetni, skratka, vse skupaj enkratno in le naj se tako ponovi tudi v prihodnje.
Jesenka Ličen, Abanka d.d.

Vse pohvale za letošnjo konferenco, mi je bilo edino žal, da nismo bili vse 3 dni!
Toni Jeršin, Anni d.o.o.

Organizacija tako zahtevnega dogodka ni mačji kašelj in Palsitu vedno uspe doseči najvišji nivo kvalitete. Vse pohvale za rekorde ter dobrodelnost!
Sašo Tomc, SmartIS d.o.o.

INFOSEK-a sem se letos udeležil drugič. Priporočam ga zlasti zato, ker se v treh dneh konference zvrsti veliko relevantnih predavanj s področja informacijskih rešitev in obvladovanja informacijskih tveganj. Predavanja potekajo kar v šestih dvoranah hkrati, tako da vsak izmed udeležencev lahko najde nekaj sebi primernega. Pred predavalnicami različni ponudniki predstavljajo tudi svoje rešitve, na voljo pa je tudi dovolj časa za povezovanje in izmenjavo informacij z ostalimi udeleženci konference na večernih dogodkih.
Klemen Nučič, Zavarovalnica Triglav d.d.

Thank you for the organization of the INFOSEK conference!
It was a great experience for us again!
Katalin Jenet, Softline d.o.o.

It was our second time to partner with INFOSEK conference in 2019, and it was a pleasure again to be part of this event. We had valuable discussions with the conference attendees during the breaks and we were happy to see great participation on our lecture too. We would like to thank the hard work for everyone who took part in the organization, it really was a great conference again! We hope to be a partner of INFOSEK 2020 too! Thank you very much once again for inviting me as a speaker and for organizing the conference. It was a great experience, and I am looking forward to meeting you all again next year. 
Daniel Pellarini, Računalniško in podjetniško svetovanje, Daniel Pellarini s.p.

Letos smo bili prvič kot eden izmed sponzorjev konference Infosek. Presenečen sem bil nad odlično organizacijo, zanimivo vsebino predavanj in strokovnimi predavatelji. Po mojem mnenju je to največja in najbolje organizirana konferenca s področja informacijske varnosti, katere sem se udeležil v zadnjih letih. Še posebej bi pohvalil ekipo Palsita, ki je s svojo prijaznostjo in domačnostjo poskrbela za odlično počutje vseh nas udeležencev.
David Božič, Our space appliances d.o.o. 

Odličen in celovit dogodek, ki dobro pokrije področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja, prihodnjih izzivov in še česa v vseh sektorjih.
Bojan Brodar, Telemach d.o.o.

Vedno znova odlično. Veselim se polnoletnosti konference, ki je številka ena v galaksiji.
Glede organizacije ste spet prekosili sami sebe.
Čar te konference pred ostalimi je, da se tukaj počutimo domače, kot del družine, česar pri drugih konferencah ni. Za to, da se počutimo kot doma, ste zaslužni vsi, ki delate na tem dogodku. 
Gojko Vrenko

Dobra organizacija srčne ekipe.
Manja Ostrelič

Posebej bi pohvalil tehnična predavanja in veliko število tujih predavateljev, ki ste jih uspeli pridobiti.
David Petek, Fundacija SI-CEH

Konferenca Infosek skupaj s CIO Forumom in Varno poslovno sekretarko si je zgradila pomembno mesto na področju ozaveščanja o varnosti informacijskih sistemov v Sloveniji. Odlična je predvsem zaradi treh stvari: ažurnosti in širine podajanja informacij s tega področja, prava prilika za druženje s kolegi-informatiki, saj se nas zbere kar lepo število, ter dobre organizacije. 
Konferenca kar raste in raste in stalno dodajate nove vsebine oz. presenečenja. Odlično, kar tako naprej!
Sandi Saksida, HIT d.d.

Odlična tehnična konferenca z dušo
Boštjan Kolar, Cetis d.d.

Perfektno, kot vedno.
Nataša Može, MNZ policija

Dobro vzdušje, strokovnost in organiziranost. Bravo, le tako naprej.
Jan Loborec

Vrhunsko izpeljana konferenca. Izjemno velika izbira predavanj, zanimivi predavatelji in super vzdušje na vseh dogodkih. Vse pohvale ekipi za organizacijo.
Tjaša Vidic, Vidicum, Tjaša Vidic s.p.

Celotna konferenca je fantastično organizirana od prve do zadnje minute, od strokovnega do družabnega dela. Kvaliteten program je posledica dela kvalitetne ekipe. Čestitam. Vse pohvale tudi celotnemu hotelskemu osebju.
Milijanka Bajželj, Nemis, računalniško svetovanje Nejc Bajželj s.p.

Pohvaliti je potrebno, da tako pomembna konferenca, kot je INFOSEK, posveča pozornost tudi varstvu osebnih podatkov. Informatiki, po večini udeleženci te konference, so namreč tisti, ki se morajo prvi zavedati pomena te temeljne človekove pravice in jo predvsem upoštevati že pri idejnih zasnovah informacijskih rešitev. Vgrajena zasebnost (Privacy by Design) naj postane standard, tudi s pomočjo INFOSEK-a.
Nataša Pirc Musar, Informacijska pooblaščenka Republike Slovenije

INFOSEK je konferenca, ki je kot staro vino. Z leti zorenja je boljše in boljše.
Marko Potokar, član strokovnega sveta IFIT 

Konference Infosek, ki je že vrsto let osrednji dogodek s področja informacijske varnosti, se zaradi aktualne tematike in strokovnih predavateljev vedno rad udeležim. Prav tako je konferenca odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.
Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d., Kranj

Pozitivna energija, odlična organizacija in prijaznost osebja.
Helena Halas, SETTCE d.o.o.

Zelo zanimiva je bila tema g. Florjančiča, ki ti da upanje, voljo in željo, da lahko vsak v življenju doseže vse, le če si želi! 
Veronika Lavrenčič, HIT d.d.

Gotovo najbolje organizirana konferenca v Sloveniji in vedno aktualna. 
Maruška Damjan, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Odlični organizatorji ste, vsako leto krasno poskrbite za nas v vseh pogledih. Kar tako nadaljujte! 
Mateja Posedi, Summit Leasing Slovenija d.o.o.

Pohvala zaposlenim Palsita.
Branko Paravan, Salonit Anhovo d.d.

Dobro izbrane teme in dobri predavatelji.
Milena Filipčič, Mestna občina Nova Gorica

Spoznavanje in druženje skupaj s pridobivanjem novih znanj in informacij je res najboljši način za odpiranje novih priložnosti.
Uroš Bogataj, Megalith info & media

Organizacija, dogodki, splošen vtis, izbor tematike.
Gorazd Rolih, MORS

Ko že misliš, da si doživel najboljšo različico eventa, te ponovno presenetijo in poskrbijo za še boljši event. Sem zelo zadovoljen z dogodkom in organizacijo. 
Aleš Vetrih, Comtrade d.o.o.

Bilo je zanimivo, poučno in naporno :) Hvala za vse, masikdo bi se lahko učil od vas organizacije dogodkov!
Tomaž Špendal, Konica Minolta Slovenija d.o.o.

Hvala predvsem vam!
Matej Pahor, Alumit d.o.o.

Bilo je olimpijsko!
Igor Loborec, ELES d.o.o.

Odlična organizacija in zelo prijetni ljudje znotraj stroke.
Jan Brezovar, Fakulteta za upravo

Sproščeno in brezhibno izvedeno.
Zoran Tomič, Mercator d.d.

Vrhunska konferenca! Samo tako naprej.
Daniel Nardin, RTV Slovenija

Poleg odlične organizacije konference in spremljevalnega programa impresionira predvsem izrazit socialni čut podjetja Palsit d.o.o., ki s svojim delovanjem postavlja standard ne le profesionalnega, temveč tudi in predvsem družbeno odgovornega ravnanja.
Tadej Nared, Zavod Trismegistus

Najboljši dogodek na področju informacijske varnosti. Priporočam!
Tilen Rep, Fakulteta za organizacijske vede

Posebna pohvala humanitarni noti dogodka in podpori mladim talentom.
Andrej Rakar, SIQ

Zanimiva predavanja, odličen motivator!
Smiljana Šverko, Petrol d.d.

Dobra organiziranost, dobra volja in prijeten primorski naglas :).
Peter Kenda, S&T Slovenija d.d.

Tako kot vedno ste super organizirali dogodek!
Darko Srovin, Mestna občina Ljubljana

Najboljši večerni dogodek!
Janez Berkopec

Strokovna predavanja z uporabnimi temami.
Damjan Novak, Banka Slovenije

Ste zelo pozitivna skupina – samo tako naprej!
Patricija Jakin, Mestna občina Nova Gorica

Lahko pohvalim vsa predavanja, so zanimiva, potrebna in uporabna.
Mirjana Urbanček, Pošta Slovenije d.o.o.

Zanimiva, aktualna in še kako potrebna predavanja. Izjemno sproščena atmosfera, nabita s pozitivno energijo. Ogromno motivacije, povezovanje udeležencev in preprostosti, ki nas je obogatila. Hvala vsem organizatorjem!
Irena Leskovar, Pošta Slovenije d.o.o.

Pohvalila bi predavanje ga. Erike Brajnik. Izredno, skratka poučno, zabavno in genialno.
Emi Danko, Pošta Slovenije d.o.o.

Na konferenci VARNA POSLOVNA SEKRETARKA 2015, sem bila prvič. Poskrbeli ste za strokovna, poučna predavanja oziroma nas dodatno izobrazili za življenje naprej. V vaši družbi sem se počutila čudovito, sproščeno, dali ste mi neko posebno energijo. Iskrena hvala in upam, da se drugo leto vidimo.
Ksenija Dernovšček, Splošna bolnišnica Slovenj Gradec

Super organizacija dogodka! Se vidimo tudi naslednje leto.
Sebastjan Štucl, IBM Slovenija d.o.o.

Z veseljem smo zapeli vsem udeležencem INFOSEK-a, obenem se ponovno zahvaljujemo podjetju PALSIT za doniran prispevek, za OŠ Miren.
Zdenka Komel, zborovodkinja, OŠ Miren

Res je bilo prijetno v vaši družbi. Upam, da se vidimo naslednje leto. :)
Damjana Jagodic, Mikrocop d.o.o.

Zahvaljujem se Aleksandru, Maši in vsej ostali ekipi za dobrodelnost, nesebičnost, prijaznost in trud, ki ste ga vložili, da bo INFOSEK 2015 ostala v spominu kot še ena zanimiva in uspešna konferenca, kjer sem našel veliko odgovorov na zastavljena vprašanja, potrditev svojega dosedanjega znanja in dela ter tudi nova poznanstva in celo prijatelje. Pohvale tudi za kraj kjer jo izvajate. Še veliko uspehov naprej!
Igor Karnet

ÄŒestitke in hvala za odlično organizacijo dogodka.
Branko Jovanović, Advant d.o.o. 

ÄŒestitke za organizacijo in pohvale za vloženi trud. Super priložnost za izmenjavo izkušenj ter obenem prijetno druženje. Posebna pohvala za izbor nastopajočih v družabnem delu dogodka in temu, da z dogodkom tudi pomagate tistim, ki pomoč potrebujejo
Uroš Štefe, Banka Sparkasse d.d.

Konferenca, ki je prerasla v tradicionalni dogodek. Poleg aktualnih vsebin je potrebno pohvaliti predvsem tudi dobrodelno noto, ki daje dogodku še drugo dimenzijo.
Edvard Šimec, Adriatic Slovenica d.d. 

Ekipa neprestano skrbi, da se udeleženci dobro počutijo na konferenci. Tako ni težko ostati na vseh predavanjih konference.
Damjan Krašovec, Urad Republike Slovenije za meroslovje

Zelo dinamično, pestro, bogato, zanimivo.
Jana Trbižan, Agencija Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja

Odlična organizacija, super tim, izjemno vzdušje. Bogate vsebine, poskrbljeno pa je tudi za zabaven in navdihujoč večerni program. See you next year.
Roberta Filipič

Very interesting, current, and a good selection of topics!
Mladen Terčelj, NLB d.d.

Interesting topics that covered current problems, and lecturers have very good knowledge in their field. I liked it!
Miloš Peternel, SKB banka d.d.

All themes of security presented in one day on the same place.  Also very good and careful selected lecturers.
Andrej Feldin, Cetis d.d.

I would recommend attending future conferences.
Dani Lapornik, Banka Celje d.d.

Great environment with plenty of useful information.
Katarina Šubic, Lekarna Ljubljana

Interesting, professional, applicable, useful, motivating.
Ana Pavlovski, Stelkom d.o.o.


Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.