00
00
00
00

Zavarujte svoj digitalni zaklad pred kibernetskimi pirati

Okrepite obrambo pred kibernetskimi napadi.

Nadgradite znanje o najnovejših strategijah in tehnologijah za zagotavljanje kibernetske varnosti.

Spoznajte vrhunske varnostne strokovnjake.

21. in 22. marec 2024, online
HackStop

HackStop
Zdaj z brezplačno vstopnico za INFOSEK 2024!

PRIJAVITE SE TUKAJ

Vsa predavanja 1. konferenčnega dne so brezplačna!

Kdo so lovci na pirate?
Spoznajte vrhunske varnostne strokovnjake, ki bodo delili svoje znanje na dogodku HackStop

HackStop

Brezplačno

 • 1. konferenčni dan - 21. 3. 2024

HackStop + INFOSEK 2024

750 €

 • 1. konferenčni dan - 21. 3. 2024
 • 2. konferenčni dan - 22. 3. 2024
 • INFOSEK 2024
  (4. - 6. 9. 2024, Nova Gorica)

INFOSEK 2024

1200 €

 • INFOSEK 2024
  (4. - 6. 9. 2024, Nova Gorica)

*Cene ne vključujejo DDV

Osrednji dogodek za informacijsko varnost v Sloveniji
8000+ udeležencev v dveh desetletjih

22 let

Preveri mnenja udeležencev

Lepo je spremljati vaš stalen razvoj, letos ste marsikje letvice spet postavili višje. Po drugi strani pa osnova – stroka, druženje in srčnost – ostajajo tista stalnica, ki jo mnogi prepoznavajo in zaradi katere se vračajo.
Dean Korošec
Hvala vam za še eno odlično izpeljano konferenco in upam, da se je drugo leto spet udeležim.
Marko Poje, Mestna občina Ljubljana
Čestitke za 21. super organiziran INFOSEK. Zopet ste pokazali, da za vas ni razlik ali pripravljate konferenco za 80 (začetki) ali za 800+ udeležencev - rezultat je vedno enkratna organizacija in spremljevalne dejavnosti.
Janez Berkopec, URSOO
Zahvalil bi se rad celotni ekipi in čestital za odlično izpeljan dogodek, ki bi tudi v malo manj izrednih razmerah bil super. Letos sem se prvič osebno udeležil konference, ki pa jo spremljam če vrsto let, če ne drugače vsaj po programu, ki je vsako leto zanimiv, ne glede na to, v katerih panogi smo. Prav program ter njegova širina je hkrati tudi posebnost konference, ki ji uspe tudi v našem malem podalpskem prostoru pod eno, tokrat žal virtualno-fizično streho združiti vse, ki se kakorkoli ukvarjajo ali srečujejo z varnostjo, poleg njih pa tudi vodje in voditeljice oddelkov IT, ter poslovne sekretarje in sekretarke. Program morda na prvi pogled ne deluje atraktivno za tiste, ki se ukvarjamo/jo z varnostjo vsak dan, a pod površjem ponuja nekaj več, kar postane jasno šele po seštevku vseh dejavnikov. Srečanje z različnimi praksami, pristopi k organizacijski varnosti, posebnosti posameznih panog, ter spoznavanje kotičkov varnosti, ki so sicer večino časa skriti, je nekaj kar se težko najde na strokovnih dogodkih namenjenih strokovni publiki in ravno taki dogodki, kot je Infosek ponudijo vpogled vanje. Kot IT-jevcu, ki že tretje dela na področju OT varnosti v multinacionalki mi je bilo v izredno veselje, da sem spoznal nekaj drugačnih praks k pristopu varovanja teh omrežij, ter tudi poglede ključnih oseb na področje, ki je vedno bolj aktualno zaradi digitalizacije v industriji Veselim se že našega naslednjega snidenja, do takrat pa ostanite zdravi vsi skupaj, pa čim več uspehov!
Matjaž Demšar, Siemens d.o.o.
Konferenca je top s***. Škoda, da ni več takih. Dajte večkrat na leto dogodke organizirat. Vsekakor priporočam obisk, konferenca je vredna vsakega stroška.
Tilen Rep, Ceneje d.o.o.
Vse, kar organizira Palsit, je po mnogoletnih osebnih izkušnjah izredno kvalitetno. Podobno bi lahko pohvalil le še Arnes.
Mojmir Štangelj, Prirodoslovni muzej Slovenije
Z moje strani samo pohvala. Konferenca uspešno raste, program je raznovrsten in kakovosten, dogodek pa prepoznan kot eden vodilnih dogodkov na temo varnosti, vaša ekipa pa že standardno odlična.
Uroš Žust, Mazars IT d.o.o.
This was my first experience at INFOSEK, I found the conference professional, well organized and attended by some of the top experts in Europe. It was a great time.
Nicholas Skelsey, Secure Network
Vse pohvale za letošnjo konferenco, mi je bilo edino žal, da nismo bili vse 3 dni!
Toni Jeršin, Anni d.o.o.
INFOSEK-a sem se letos udeležil drugič. Priporočam ga zlasti zato, ker se v treh dneh konference zvrsti veliko relevantnih predavanj s področja informacijskih rešitev in obvladovanja informacijskih tveganj. Predavanja potekajo kar v šestih dvoranah hkrati, tako da vsak izmed udeležencev lahko najde nekaj sebi primernega. Pred predavalnicami različni ponudniki predstavljajo tudi svoje rešitve, na voljo pa je tudi dovolj časa za povezovanje in izmenjavo informacij z ostalimi udeleženci konference na večernih dogodkih.
Klemen Nučič, Zavarovalnica Triglav d.d.
It was our second time to partner with INFOSEK conference in 2019, and it was a pleasure again to be part of this event. We had valuable discussions with the conference attendees during the breaks and we were happy to see great participation on our lecture too. We would like to thank the hard work for everyone who took part in the organization, it really was a great conference again! We hope to be a partner of INFOSEK 2020 too! Thank you very much once again for inviting me as a speaker and for organizing the conference. It was a great experience, and I am looking forward to meeting you all again next year.
Daniel Pellarini, Računalniško in podjetniško svetovanje, Daniel Pellarini s.p.
Letos smo bili prvič kot eden izmed sponzorjev konference Infosek. Presenečen sem bil nad odlično organizacijo, zanimivo vsebino predavanj in strokovnimi predavatelji. Po mojem mnenju je to največja in najbolje organizirana konferenca s področja informacijske varnosti, katere sem se udeležil v zadnjih letih. Še posebej bi pohvalil ekipo Palsita, ki je s svojo prijaznostjo in domačnostjo poskrbela za odlično počutje vseh nas udeležencev.
David Božič, Our space appliances d.o.o.
Konference Infosek, ki je že vrsto let osrednji dogodek s področja informacijske varnosti, se zaradi aktualne tematike in strokovnih predavateljev vedno rad udeležim. Prav tako je konferenca odlična priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj.
Sašo Rakovec, Gorenjska banka d.d., Kranj
Pohvaliti je potrebno, da tako pomembna konferenca, kot je INFOSEK, posveča pozornost tudi varstvu osebnih podatkov. Informatiki, po večini udeleženci te konference, so namreč tisti, ki se morajo prvi zavedati pomena te temeljne človekove pravice in jo predvsem upoštevati že pri idejnih zasnovah informacijskih rešitev. Vgrajena zasebnost (Privacy by Design) naj postane standard, tudi s pomočjo INFOSEK-a.
Nataša Pirc Musar, Predsednica Republike Slovenije

Vas zanima, kako smo se imeli na lanski INFOSEK konferenci?

Podrsajte po galeriji slik ...

HackStop
Zdaj z brezplačno vstopnico za INFOSEK 2024!

PRIJAVITE SE TUKAJ

HackStop

Brezplačno

 • 1. konferenčni dan - 21. 3. 2024

HackStop + INFOSEK 2024

750 €

 • 1. konferenčni dan - 21. 3. 2024
 • 2. konferenčni dan - 22. 3. 2024
 • INFOSEK 2024
  (4. - 6. 9. 2024, Nova Gorica)

INFOSEK 2024

1200 €

 • INFOSEK 2024
  (4. - 6. 9. 2024, Nova Gorica)

*Cene ne vključujejo DDV

Vsebina predavanj

1. konferenčni dan - BREZPLAČNO

Prijavi se na HackStop

HackStop (21. - 22.3.2024) + INFOSEK 2024 (4. - 6.9.2024) - 750 € + DDV
* Z vplačilom kotizacije za HackStop (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!
HackStop 1. dan (21.3.2024) - Brezplačno

INFOSEK

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

CIO FORUM

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

On-Line

Konferenco želim spremljati preko spleta (velja za INFOSEK)

GDPR KONFERENCA

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

MASTERMIND KONFERENCA

1. KONFERENČNI DAN (4.9.2024)
2. KONFERENČNI DAN (5.9.2024)
3. KONFERENČNI DAN (6.9.2024)

DELAVNICE

DELAVNICA:
DELAVNICA:
Da Ne
Želim prijaviti dodatne udeležence

Dodatni udeležženci

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski poššti.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. *
*Organizator konference (Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2A, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, davčna številka: SI 92141927) zahtevane podatke potrebuje za namen organizacije in izvedbe konference in jih kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje na temelju 6/I člena GDPR - točka b (pogodba o udeležbi na konferenci).
*Organizator bo na podlagi 158/II člena ZEKom-1 e-naslove uporabljal tudi za namen pošiljanja sporočil z oglasno vsebino. Seznanjen sem, da se od prejemanja oglasnih e-sporočil lahko kadarkoli odjavim, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo.
Želim prejemati SMS obvestila o dogodkih podjetja Palsit d.o.o.
*Od prejemanja SMS sporočil se lahko kadarkoli odjavite.
Želim brezplačno prejeti posnetke predavanj in prezentacije predavanj (pdf oz. ppt),
zato se strinjam s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) sponzorjem INFOSEK konference, ki so objavljeni na spletni strani.
*Po dogodku vam bomo posredovali zbrane prezentacije, za katere imamo soglasje predavateljev.

Politika zasebnosti je dostopna na povezavi: https://palsit.com/politika-zasebnosti


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.