4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
ABOUT
Take advantage of a discount, only valid until 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Prices do not include 22% VAT

ABOUT INFOSEK CONFERENCE 

The largest event in Slovenia in the field of information security, which will be organized this year for the 22nd year in a row, offers participants the opportunity to familiarize themselves with the latest trends and solutions for ensuring cyber security.
You are invited to listen to recognized experts from Slovenia and abroad, who will present topics in the field of cyber and information security, risk management, etc.


We strive to make our program as varied as possible, and in this way we bring topics related to your field of work closer to each of you.
That is why we have prepared the following sections for you, which will take place as part of the INFOSEK conference:

  • INFOSEK
  • CIO FORUM
  • MASTERMIND CONFERENCE
  • practical workshops


See more about the individual sets in the "PROGRAM" tab.


The Infosek conference is organized in cooperation with the municipality of Nova Gorica.      

MONG

Take advantage of a discount, only valid until 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Regular price for 3 conference days:
1.200 € + 22% VAT

750


Prices do not include 22% VAT

REGISTER NOW

Sponzorji

General sponsor

Event partner

Platinum sponsors

Golden sponsors

Bronze sponsors

Technology sponsors

Media sponsors

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.