INFOSEK
4.-6.9.2024
Nova Gorica, Hotel Perla
Odkrijte prihodnost kibernetske varnosti z vrhunskim strokovnjakom Mikkom Hyppönenom!

Brezplačno si poglejte najbolje ocenjeno predavanje konference INFOSEK 2022!

MIKKO HYPPÖNEN
MIKKO HYPPÖNEN

MIKKO HYPPÖNEN, Guru številka 1 na področju kibernetske varnosti in zasebnosti

"Tango Down" = "Tarča uničena" 


Tehnologija oblikuje svet. Bolj uspešna kot postane nova tehnologija, bolj bomo od nje odvisni. To se je vedno dogajalo in se bo zgodilo tudi v prihodnosti.
V mnogih pogledih je internet najboljša in hkrati najslabša inovacija, ki smo jo doživeli v našem življenju. Kako smo prišli sem in kaj se bo zgodilo naprej?

V tem trenutku doživljamo v svetu novo digitalno revolucijo, s katero se bo ob umetni inteligenci tehnologija še naprej eksponentno razvijala. V brezplačnem posnetku s konference INFOSEK 2022 boste spoznali, kako bo izgledala prihodnost, kjer bo vsak posameznik imel dostop do neomejenega računalništva.

V posnetku je Mikko Hyppönen, svetovno priznan strokovnjak na področju kibernetske varnosti, poudaril pomembnost našega dela na področju računalniške varnosti, saj ne varujemo samo računalnikov, ampak celotno družbo. Delo, ki ga opravljamo, je danes pomembnejše kot kadarkoli prej.

Zato vas vabimo, da si ogledate celotno predstavitev, saj vam bo ponudila vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost tehnologije ter varnosti na spletu. Prepričani smo, da boste navdušeni in se boste lahko podrobneje seznanili z vsemi obravnavanimi vidiki.

Ne zamudite te priložnosti, da odkrijete več o pomenu varnosti na spletu in kako tehnologija spreminja naše življenje.

Predstavitev je na voljo brezplačno. Za dostop do predavanja izpolnite spodnji obrazec ... 

Ob prijavi prejmete tudi promocijsko kodo za popust pri nakupu vstopnice za konferenco INFOSEK 2024!


Prijavite se na Palsitove e-novice in si brezplačno oglejte posnetek najbolje ocenjenega predavanja konference INFOSEK 2022. *
S posredovanjem naslova elektronske pošte soglašam, da podjetje Palsit d.o.o. (Mednarodni prehod 2A, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, davčna številka: SI 92141927) hrani moje podatke in me občasno po e-pošti kontaktira za namene neposrednega trženja ter me obvešča o vsebinah in dogodkih s področja informacijske varnosti.
Seznanjen sem, da se od prejemanja oglasnih e-sporočil lahko kadarkoli odjavim, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo.
Želim prejemati SMS obvestila o dogodkih podjetja Palsit d.o.o.
Seznanjen sem, da se od prejemanja SMS sporočil lahko kadarkoli odjavim, in sicer tako, da v poslanem SMS sporočilu kliknem na označeno povezavo.
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. *
Politika zasebnosti je dostopna na povezavi: https://palsit.com/politika-zasebnosti


Po oddaji obrazca boste preusmerjeni na spletno stran s povezavami za ogled video vsebin. Vse povezave boste prejeli tudi na vaš e-mail naslov.

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.