POGLEJTE SI NAJBOLJŠE OCENJENO PREDAVANJE KONFERENCE INFOSEK 2019

MIKKO HYPPÖNEN
MIKKO HYPPÖNEN, Guru številka 1 na področju računalniške varnosti in zasebnosti

Predavanje: Arms race

Svet računalniške varnosti se nenehno spreminja.
Če želimo razumeti napade in se boriti proti njim, moramo razumeti, kaj se dogaja.

Mikko Hyppönen - guru številka 1 na področju računalniške varnosti in zasebnosti, govori o največjih hekerskih napadih in razkrije, kaj se je v resnici dogajalo ...

Kakšne so grožnje?
Kdo stoji za napadi?
Kako se je z njimi boriti?

Za dostop do tega vsebinsko nabitega predavanja izpolnite spodnji obrazec ...

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov! *

Po oddaji obrazca boste preusmerjeni na spletno stran s povezavami za ogled video vsebin. Vse povezave boste prejeli tudi na vaš e-mail naslov.

Sponzorji

Platinasti sponzorji

Platinasti partnerji

Zlati partnerji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.