8. 12. 2023
Ljubljana
PREDAVATELJI
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 8. 12. 2023
INFOSEK AI + INFOSEK 2024
700 €
INFOSEK AI
 
297 €
Cene ne vsebujejo DDV

SPOZNAJTE PREDAVATELJE 2022

 

Adrien Žitko

GO-LIX d.o.o

Predavanje:
Kibernetska vojna nima meja

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Adrien Žitko je Certificirani Etični Heker, ki se z varnostnimi pregledi, vdornimi testi ter kibernetsko varnostjo ukvarja že več let. V prostem času se redno izobražuje s pomočjo različnih CTF in HackTheBox aktivnosti. Njegova znanja zajemajo zunanje in notranje varnostne preglede, preglede spletnih aplikacij, izvajanje tehnik socialnega inženiringa ter izobraževanje uporabnikov. Nastopil je tudi kot predavatelj na odmevnih konferencah tako v Sloveniji kot tujini. Opravljen ima tudi Security+ certifikat

Andrej Gornik

CARBONSEC d.o.o.

Predavanje:
Red Team proti zlonamernim hekerjem – 1:0?

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Andrej Gornik se kot svetovalec za kibernetsko varnost ukvarja z iskanjem varnostnih pomanjkljivosti in varnim načrtovanjem rešitev. Ima večletne izkušnje na področju kibernetske varnosti, razvoja spletnih aplikacij, celostnega upravljanja operacijskih sistemov Linux in Windows, upravljanja centralnih gradnikov večjih in manjših omrežji in implementacijo varnih in zanesljivih storitev. V zadnjem času se posebej posveča razvoju etične zlonamerne kode, analizi ranljivosti spletnih storitev, mobilnih naprav ter IoT rešitev. Od leta 2021 deluje kot etični heker in svetovalec v podjetju CARBONSEC d.o.o.

Andrej Kranjc

POŠTA SLOVENIJE d.o.o.

Predavanje:
Tudi beton je del informacijske varnosti

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Andrej Kranjc, zaposlen v Pošti Slovenije, v Diviziji IKT-rešitve. Skupaj z ekipo strokovnjakov iz Pošte Slovenije pod blagovno znamko Posita svetuje podjetjem na področju gostovanja opreme v podatkovnih/računalniških centrih Pošte Slovenije, ki zavzemajo več kot 800 m2 površine, varnega shranjevanje podatkov in oblačnih storitev (npr. AzureStack HUB na Pošti Slovenije). Sodeluje tudi pri ostalih informacijskih rešitvah, ki jih Pošta Slovenije skupaj s hčerinskim podjetjem Posita d.o.o. ponuja na trgu (eArhiv, PoštAR, Pošta®ca, DMS, digitalizacija gradiva…). Predava na različnih konferencah in zaključuje magistrski študij Menedžment pametnih mest.

Andrej Rakar

Petrol d.d.

Predavanje:
Dobre prakse korporativnega upravljanja z informacijsko varnostjo

Petek, 09.09.2022
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Andrej Rakar, dr. elektrotehniških znanosti, je na Institutu Jožef Stefan deloval na področju nadzornih sistemov tehničnih procesov in uvajanju informacijskih tehnologij v proizvodnjo. Na področju informacijske varnosti deluje že od leta 2005, praktične izkušnje pa si je pridobil na najzahtevnejših projektih za finančne ustanove, zavarovalnice, telekomunikacijske operaterje, zdravstvo in podjetja iz gospodarstva doma in v tujini. Kot vodja informacijske varnosti (CISO) v podjetju Petrol d.d. je zadolžen za upravljanje z informacijsko varnostjo, uresničevanje strategije kibernetske varnosti ter nadzor izvajanja ukrepov varovanja informacij. Poleg tega predava na različnih konferencah in drugih prireditvah s tematiko informacijske varnosti.

Andreja Mrak

Inštitut za organizacijske rešitve

Predavanje:
Delovnopravni izzivi in varstvo osebnih podatkov

Petek, 09.09.2022
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Andreja je strokovnjakinja za področje varstva osebnih podatkov, transparentnost in integriteto poslovanja, delovno pravo, kadrovsko svetovanje in (re)organizacijo delovnega procesa.
Izkušnje si je nabirala v raznolikem okolju, tako zasebnem kot javnem sektorju. V vlogi pravnega svetovalca pa je bila tudi pri Transparency International, Amnesty International, kot tudi pri Informacijskem Pooblaščencu. Bila je tudi predstavnik Informacijskega pooblaščenca v skupnih nadzornih organih Evropske unije za varstvo osebnih podatkov, in član inšpekcijske skupine Evropske unije. Na podlagi teh izkušenj je ustanovila svoj Inštitut za organizacijske rešitve – IZOR, v okviru katerega tako javnim in zasebnim pravnim osebam že dolga leta pravno svetuje in jim nudi celovite in strokovne rešitve na področju delovnega prava in kadrovanja, GDPR, transparentnosti in integritete poslovanja.

Anna Paynich

pisateljica, coach za poslanstvo

Predavanje:
Doseganje višjih ciljev s tantričnim pristopom

Petek, 09.09.2022
09:00 - 09:15
O predavanju
 

mag. Anna Tia Paynich, certificirani, licencirani tantra coach za osebnostno rast ter poslanstvo.
Vodi podjetnike, posameznike skozi svojo on-line Akademijo treninga uma in tantrične energije. Zaposleni in podjetniki z njeno podporo, znanjem, energijo in kongruentnostjo dosežejo popolno notranjo in zunanjo preobrazbo na področju zdravja, medsebojnih odnosov, ljubezni do sebe, partnerstva, poslanstva.
Anna je magistrirala kot modna oblikovalka in stilistka v Parizu.
Petnajst let je ustvarjala kreacije v tujini za večje modne guruje.
Prvo svojo knjigo je napisala leta 2006, Blišč in beda iz sveta mode in kreatorjev.
Kasneje se je posvetila alternativnim tehnikam zdravljenja, za katere je pridobila tudi certifikate.
Druga njena knjiga - Unconditional love on loan, je nastala leta 2018 in je dosegla prodajo best sellerja na Amazonu.
Posveča se tantričnemu znanju in kot mojstrica pomaga h kreiranju obilja skozi žensko in moško spolno energijo.
Njena tretja knjiga - Usodna energija, je bila izdana konec leta 2020, njen namen je prebuditev žensk in moških skozi raziskovanje spolne energije.
Letos, 2022 je pridobila tudi certifikat za Quantum Touch, tehnika preko katere dvigneš svoje lastno biopolje in si ustvariš konstanten ščit za visoko vibracijo.

 

Arne Vodegel

CYFIRMA & BRIHTEJA d.o.o.

Predavanje:
Polje kibernetskih groženj se neprestano širi

Sreda, 07.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 

Balazs Maar

SOFTLINE

Predavanje:
Privileged Security based on Zero Trust principles

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Technical Solution Sales – Microsoft Security
Balazs is an IT expert with 8+ years of experience who joined Softline in January 2022, after spending 3+ years at Microsoft as a Consultant. He earned an Information Security bachelor’s degree in Budapest, Hungary, and ever since he is constantly developing his skills to keep up with the latest tech innovations on the field of Security.

Boris Vardjan

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Odziv na informacijsko varnostni incident

Sreda, 07.09.2022
14:30 - 15:00
O predavanju
 

Boris Vardjan je vodja Varnostnega foruma v okviru Odbora za informatiko v Združenju bank Slovenije.
Od maja 2018 je zaposlen v Novi KBM d.d. kot vodja tima informacijske varnosti (CISO). Z informacijsko varnostjo se poklicno ukvarja od leta 2008. Kot CISO je bil pred tem zaposlen v Deželni banki d.d. in SKB d.d. Je tudi predavatelj in sodeluje na okroglih mizah s področja informacijske varnosti (GZS, ISACA, Palsit - Infosek, Infosek Expo, HEK). Je ISACA gold member ter nosilec mednarodnih nazivov ISACA CISA ter SIQ/CIS ISO/IEC manager in auditor.

Boštjan Pavle

GEN-I d.o.o.

Predavanje:
Let's Twist Again

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Boštjan Pavle je vodja službe za kibernetsko varnost in skladnost poslovanja v podjetju GEN-I d.o.o. Je diplomiran inženir računalništva in informatike in certificiran notranji presojevalec za informacijsko varnost po ISO 27001:2013. S svojimi sodelavci v oddelku za kibernetsko varnost skrbi, da smo v podjetju deležni nenehnih izboljšav in nadgradenj sistemov, ki dvigujejo prag informacijske varnosti in varnega dostopa do hibridne informacijske infrastrukture. V zadnjem obdobju močno krepimo kompetence s področja informacijske varnosti sodelavcev v ekipi, pomembno vlogo pa posvečamo tudi izobraževanju in ozaveščanju zaposlenih s področja informacijske varnosti ob vsakdanjem delu z informacijsko komunikacijsko opremo.

 

Boštjan Špehonja

GO-LIX d.o.o.

Predavanje:
Kibernetska vojna nima meja

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Boštjan Špehonja je direktor podjetja GO-LIX d.o.o ter strokovnjak na področju kibernetske varnosti s kar nekaj mednarodno priznanimi certifikati (Certified Ethical Hacker – Master, Certified Network Defense Arcihtect, Security+, CEH Practical, CompTIA Advanced Security Practitioner ce, CompTIA CySA+). Ima širok nabor izkušenj, saj mu je pregled svojega IKT okolja zaupalo že več sto organizacij, kot so podjetja s kritično infrastrukturo, banke, zavarovalnice, ministrstva, ter številna druga. Izvaja tudi izobraževanja ter delavnice na temo varne uporabe interneta in etičnega hekanja, najbolj pa uživa ob odzivih na kibernetske incidente. Predaval je na vseh največjih konferencah informacijske varnosti v Sloveniji. Je soustanovitelj fundacije SICEH (Slovenian Certified Ethical Hackers) ter gostujoči strokovnjak Univerze v Mariboru in predavatelj na Gea Collegu.

Božidar Dajčman

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Vdor v informacijski sistem skozi luknje v fizični varnosti – kako ga preprečiti?

Sreda, 07.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Božidar Dajčman je direktor Oddelka fizične in informacijske varnosti v Novi KBM d.d. Poroča članu uprave, zadolženemu za upravljanje tveganj (CRO).
Vodi ekipo strokovnjakov, ki poleg informacijske in fizične varnosti upravljajo tudi področje neprekinjenega poslovanja ter odziv na incidente in krize.
Po zaključku študija se je zaposlil v NLB d.d., kjer se je najprej ukvarjal z razvojem bančnih storitev, kasneje pa z modeliranjem podatkov.
Ko se je leta 2017 pridružil Novi KBM, je imel že več kot 20 let izkušenj z različnimi vlogami v finančnem sektorju. Med drugim je bil vodja informacijske varnosti (CISO) v SKB banki d.d. in direktor informatike (CIO) v zavarovalnici NLB Vita.
Poleg tega ima več let izkušenj z vodenjem projektov in upravljanjem poslovnih procesov v okolju mednarodnih finančnih skupin.
Kot predavatelj in udeleženec okroglih miz je sodeloval na različnih konferencah v Sloveniji ter regijah CEE in SEE.
V letu 2021 je prejel prestižno nagrado "Slovenian Grand Security Award" kot korporativno varnostni manager leta.

Božidar Radosavljević

ComTrade System Integration

Predavanje:
Power Platform Security and Governance

Sreda, 07.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Božidar Radosavljević is MCT and CEH trainer. 

Dalibor Vukovič

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Predavanje:
Prihodnost kibernetske zaščite: Predvidite kibernetski napad, ne čakajte nanj!

Četrtek, 08.09.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Dalibor Vukovič – Produktni vodja pri Telekomu Slovenije je specialist za kibernetsko varnost z več mednarodno priznanimi certifikati. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj v IKT sektorju. Ukvarja se z razvojem in implementacijo novih varnostnih produktov tako v zasebnem kot javnem sektorju vključujoč največje delovne organizacije, kritično infrastrukturo in državne institucije. Je avtor več člankov in prispevkov na strokovnih konferencah in predavatelj s področja kibernetske varnosti. Raziskovalno se ukvarja z OSINT metodologijo in predikcijo kibernetskih napadov.

David Bevc

MAINSTREAM d.o.o.

Predavanje:
Kako gredo varnost in oblaki z roko v roki?

Četrtek, 08.09.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

David je entuziast nad računalniškimi oblaki, ki verjame, da so večoblačna (eng. multi-cloud) okolja prihodnost. Svojo kariero je začel na začetku 21. stoletja, ko je bil koncept prehoda iz fizičnega v virtualno okolje le ideja, omenjena v člankih na internetu. Toda kmalu je ta ideja postala resničnost in David je dokončal številne projekte prehoda fizičnega v virtualno (P2V) v Sloveniji.
Trenutno ima različne certifikate, od strežnikov, diskovnih polj, sistemov za komuniciranje do baz podatkov, vključno s certifikati Microsoft, VMware, NetApp, AWS in Citrix. Odkar je transformacija oblaka postala resničnost, je David odigral pomembno vlogo pri razvoju okolja v oblaku in ponudbe v oblaku pri podjetju Unistar LC. Sprva sta se David in njegova ekipa osredotočila na zagotavljanje bistvenega varnostnega kopiranja strankam kot storitve in virtualnih zasebnih strežnikov. Z naraščajočim zaupanjem v tehnologijo v oblaku je prešel na bolj zapletene projekte, ki podjetjem omogočajo izgradnjo sodobnih temeljev IT z uporabo ponudb PaaS, kot je SAP Hana kot storitev.
David trenutno deluje kot strateg za transformacijo v oblake pri Mainstreamu, vodilnem podjetju na jugovzhodnem delu Evrope na področju storitev v oblaku v več-oblačnih okoljih. Ker se več podjetij kot kdaj koli prej preusmerja na zasebne in javne rešitve v oblaku, strankam svetuje, kako povečati učinkovitost svojih IT-ekosistemov, ne glede na to, kje prebivajo.

Dirk Wahlefeld

CYFIRMA & BRIHTEJA d.o.o.

Predavanje:
Polje kibernetskih groženj se neprestano širi

 

Napoved kibernetskih napadov predstavlja poslovno v(p)rednost podjetju

 

Sreda, 07.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 
Petek, 09.09.2022
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Dirk Wahlefeld je preizkušen tehnološki vodja, ki dosledno uporablja svoje globoko tehnično strokovno znanje in spretnost za zagotavljanje oprijemljivih rezultatov za partnerje in stranke. Dirk ima več kot dve desetletji izkušenj na področju kibernetske varnosti in spretno združuje svoje tehnično znanje in izkušnje s poslovno bistrostjo, da strankam pomaga rešiti nekatere najnujnejše izzive kibernetske varnosti. Njegovo ostro oko za posel zagotavlja, da tehnološke naložbe strank prinesejo največje donose.

Domen Hribar

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Odziv na informacijsko varnostni incident

Sreda, 07.09.2022
14:30 - 15:00
O predavanju
 

Dušan Soravia Košarič

SRC d.o.o.

Predavanje:
IT varnost naslednje generacije - Microsoft 365 Pregled varnostnih rešitev

Četrtek, 08.09.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Dušan Soravia Košarić je v podjetju SRC vodja oddelka Microsoftovih storitev. S pridobljenimi izkušnjami in izobraževanjem na področju Microsoftovih tehnologij je postal tudi arhitekt in svetovalec pri načrtovanju in vpeljavi varnostnih rešitev v podatkovnih centrih, ki se tesno integrirajo z Microsot Azure storitvami. Za to raven strokovnosti je moral doseči najvišje strokovne nazive na področju strežniške infrastrukture, storitev v Azure oblaku ter nekaterih drugih ključnih Microsoftovih tehnologij.

Emilija Stojmenova Duh, ministrica

Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo

Predavanje:
Nagovor ministrice za digitalno preobrazbo

Četrtek, 08.09.2022
17:00 - 17:10
O predavanju
 

Dr. Emilija Stojmenova Duh je rojena 25. decembra 1985 v Makedoniji. V Maribor se je preselila leta 2002, ko je prejela štipendijo agencije Ad Futura za šolanje v programu mednarodne mature, ki ga izvaja II. gimnazija Maribor. Dodiplomski in podiplomski študij je zaključila na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru.
Po diplomi je kot mlada raziskovalka iz gospodarstva delala v podjetju Iskratel. Po zaključku doktorskega študija se je zaposlila na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, kjer je izredna profesorica na Katedri za informacijsko-komunikacijske tehnologije, tam je vodila tudi digitalno inovacijsko stičišče 4PDIH. 4PDIH je partnerstvo med Fakulteto za elektrotehniko in Skupnostjo občin Slovenije, ki ozavešča o pomenu digitalizacije, nudi podporo pri razvoju digitalnih znanj in veščin ter pomaga odločevalcem pri oblikovanju ustreznih politik za digitalizacijo.
Od februarja 2018 do oktobra 2019 je bila izvršna direktorica Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenija. V obdobju med letoma 2014 in 2016 je bila direktorica zavoda RAZ:UM, ki je izvajal projekt Demola Slovenija kot del mednarodne mreže Demola, ki je bila s strani OECD in Svetovne banke priznana kot primer najboljše prakse za oblikovalce inovacijske politike.
Koordinirala je več nacionalnih in mednarodnih raziskovalnih in razvojnih projektov na področju uporabe novih digitalnih tehnologij za inovacije in razvoj mest, vasi in skupnosti. Z Evropsko komisijo je sodelovala v več različnih tematskih skupinah na temo digitalnih inovacijskih stičišč in razvoja podeželja. Je del mednarodne skupine raziskovalcev, ki je razvila metodologijo SEROI+ za merjenje in spremljanje družbene, ekonomske in okoljske donosnosti naložb digitalnih produktov in storitev.
Je avtorica in soavtorica številnih znanstvenih in strokovnih publikacij s področja digitalne preobrazbe, bila je tudi prva predsednica IEEE »Ženske v inženirstvu Slovenija«.
Močno si prizadeva za povečanje števila mladih (še zlasti deklet) na področju študiju tehnike, ki bodo kasneje ostali aktivni v svojem sektorju in si upali prevzeti vodilna mesta v znanosti in inženirstvu. Bila je ena od 50 žensk na vodilnih položajih na področju IKT, ki je bila izbrana za udeležbo v večregionalnem projektu #HiddenNoMore (Nič več skrite): opolnomočenje žensk na področjih STEM, ki ga financira zunanje ministrstvo ZDA.
Bila je finalistka izbora »Inženirka leta 2018« v Sloveniji in nominiranka za Slovenko leta 2021.
Bila je tudi prva predstavnica Slovenije v Global Young Academy in članica delovne skupine European Research Area v ALLEA – All European Academies. Bila je članica upravnega odbora Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije, članica strokovnega sveta Zavoda za zaposlovanje Republike Slovenije in članica odbora mednarodne organizacije Forum Synergies.

Erik Schlegel

Urad Vlade RS za varovanje tajnih podatkov

Predavanje:
Predstavitev Laboratorija za kriptografijo na Uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov

Petek, 09.09.2022
09:15 - 09:45
O predavanju
 

mag. Erik Schlegel je zaposlen na Uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov, ukvarja se predvsem s področjem varovanja tajnih podatkov v komunikacijsko informacijskih sistemih, konkretno z uporabo kriptografije. Glavna področja njegovega dela so varnostna vrednotenja kriptografskih rešitev za varovanje tajnih podatkov, razdeljevanje kriptografskega materiala organom in organizacijam ter sodelovanje tako z nacionalnimi kot s tujimi organizacijami.  mag. Erik Schlegel je magister matematike.

Franci Jereb

GEN-I d.o.o.

Predavanje:
Let's Twist Again

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Franci Jereb je zaposlen kot arhitekt za kibernetsko varnost v podjetju GEN-I d.o.o. Njegovo področje dela obsega skrb za celovito informacijsko varnost v skupini GEN-I. Tekom 20 letne kariere si je znanje in izkušnje nabiral v različnih vlogah na področju IT infrastrukturnih rešitev in informacijske varnosti. Kot izkušen IT strokovnjak je primarno skrbel za vpeljavo novih varnostnih rešitev v slovenske finančne ustanove, zavarovalnice, zdravstvo in podjetja iz gospodarstva.

Gorazd Grašič

Freyservices d.o.o.

Predavanje:
Ali mi vozimo avto ali avto vozi nas? Kako se uporabljajo podatki, ki jih o nas zbira avto?

Petek, 09.09.2022
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Gorazd Grašič je v podjetju Freyservices d.o.o. vodja oddelka za informatiko. Podjetje upravlja več velikih in malih podjetij na področju avtomobilske industrije. V preteklosti, je kot odgovorno oseba na področju varovanja osebnih podatkov, uvajal in skrbel za skladnost poslovanja. Svojo kariero je skoraj desetletje preživel v sektorju energetike, zadnjih 5 let pa je aktivno vpleten v digitalizacijo avtomobilske industrije.

Grega Prešeren

CARBONSEC d.o.o.

Predavanje:
Red Team proti zlonamernim hekerjem – 1:0?

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Grega Prešeren se od vsega začetka profesionalne kariere primarno ukvarja s testiranjem kibernetske varnosti. V različnih podjetjih je od leta 2010 vodil in izvedel več kot 100 varnostnih pregledov omrežij, IT storitev, spletnih, mobilnih in drugih aplikacij in industrijskih oz. SCADA sistemov. Je nosilec večih strokovnih certifikatov s področja informacijske in aplikacijske varnosti (SANS GXPN, GWAPT, GMOB, GICSP) in informacijskih omrežij (CCNP, CCNA Security, CCAI). Izvaja tudi izobraževanja s področja aplikacijske varnosti in večkrat letno predava na konferencah s področja informacijske varnosti. Od leta 2017 deluje kot vodilni etični heker in predavatelj v soustanovljenem podjetju CARBONSEC d.o.o.

Gregor Pogačnik

Fundacija SICEH

Predavanje:
Docker & Kubernetes Security

Petek, 09.09.2022
13:15 - 13:45
O predavanju
 

Gregor Pogačnik je zaposlen v podjetju Sportradar d.o.o. Delal je kot razvijalec programske opreme ter vodja sistemskih administratorjev. Zadnje čase poskuša izboljšati efektivnost razvoja (CI/CD) ter povezati oba svetova ("DevOps"). V tej vlogi ne zanemarja pogleda na računalniško varnost, pri čemer se z izkoriščanjem ranljivosti v kontroliranih okoljih ukvarja bolj ljubiteljsko. Zanimajo ga porazdeljeni sistemi in kriptologija, zaradi česar je tudi navdušen nad tehnologijami veriženja blokov in kriptovalutami. " Je član ACM, Bitcoin društva Slovenije in član uprave Fundacije SICEH.

Guillaume Winter

Aiven

Predavanje:
Securing your GitHub Org

Petek, 09.09.2022
10:15 - 10:45
O predavanju
 
Guillaume Winter is a Senior Software Security Engineer at Aiven. Over 12 years in the IT industry, he moved from being an infrastructure person (from sysadmin, to devops, to SRE) to Software Engineer, to finally be a Security Engineer. He is excited about a wide range of topics, including anything related to cloud security, and is always happy to find ways to automate operations and security checks, and more generally anything that can be automated. Currently, he works on container and cloud security engineering, with a focus on Continuous Assurance. In his free time, he enjoys rock climbing, sailing, building mechanical models and outdoors.

Jan Bervar

NIL part of Conscia

Predavanje:
Kako z varnostno-obveščevalnimi podatki optimiziramo našo zaznavo in odziv ter obvladujemo tveganja?

Četrtek, 08.09.2022
09:30 - 10:00
O predavanju
 

Jan Bervar je arhitekt digitalne varnosti v evropski multinacionalki Conscia, katere del je tudi podjetje NIL. Z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju digitalne varnosti Jan svetuje organizacijam vseh velikosti, kako najbolj optimalno investirati v zmanjševanje digitalnega tveganja, pri tem pa še vedno ostati dovolj agilen.

Janez Bauer

SIQ Ljubljana

Predavanje:
Dodana vrednost uporabe standardov na področju informacijske varnosti

Četrtek, 08.09.2022
10:00 - 10:30
O predavanju
 

Mag. Janez Bauer, MBA, ima dolgoletne izkušnje na področju vodenja informatike, kakovosti in ekonomike na področju laboratorijskih dejavnosti v zdravstvu, proizvodnih dejavnosti, obrambe in izobraževanja. Uvedel in integriral je več sistemov vodenja v skladu z zahtevami standardov ISO 9001, ISO 14001, ISO 28000, ISO/IEC 17020, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 27001, TISAX in GMP. V zadnjem času se posveča sistemom upravljanja informacijske varnosti, sistemom vodenja kakovosti za proizvajalce medicinskih pripomočkov – HW + SW, validacijam računalniških sistemov v skladu z zahtevami GxP/GAMP5. Je vodilni presojevalec sistemov vodenja za standarde ISO 9001, ISO 13485 + MDD/MDR in ISO/IEC 27001 pri SIQ. Svoje izkušnje prenaša tudi na mlajše generacije študentov informatike in ekonomije.

Janez Stergar

Agencija za energijo

Predavanje:
Specifičnost kibernetske varnosti v energetskem sektorju

Petek, 09.09.2022
12:45 - 13:15
O predavanju
 

Janez Stergar je zaposlen v Sektorju za razvoj in monitoring trga pri Agenciji za energijo RS od leta 2014. Njegova primarna delovna področja so IT/OT tehnologije, informacijska/kibernetska varnost in varstvo podatkov. Področja njegovega dela pri agenciji so tudi napredni merilni sistemi, pametna omrežja, elektromobilnost, izmenjava informacij na energetskem trgu in spremljanje energetskega trga. V zadnjem obdobju sodeluje tudi v skupini za prenovo metodologije obračunavanja omrežnine. Opravlja tudi naloge pooblaščenca za informacijsko varnost. Kot predstavnik Agencije za energijo je sodeloval v posvetovalnih procesih pri oblikovanju Strategije kibernetske varnosti RS, Zakona o kibernetski varnosti in spremembah Energetskega zakona na področju varstva podatkov. J. Stergar je član CEER CS WS (Council of European Energy Regulatory Task Force on Cyber Security) in član ACER RISIG (REMIT Information Security Implementation Agency). Je redni član ISACA. Pred zaposlitvijo na Agenciji za energijo je bil dr. Stergar visokošilski učitelj na univerzitetnem študijskem programu elektronika in telekomunikacije na FERI, Univerze v Mariboru, na področju telekomunikacij, računalniških omrežij in omrežnih tehnologij, informacijske varnosti in obdelave signalov. Je soustanovitelj lokalne Cisco Akademije na FERI in ima 15 letne izkušnje kot CCNA inštruktor.

Janko Šavnik

Addiko Bank d.d.

Predavanje:
Nadzor in preverjanje informacijske varnosti zunanjih izvajalcev

Petek, 09.09.2022
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Janko Šavnik, specialist informacijske varnosti, je trenutno zaposlen kot Vodja informacijske in fizične varnosti ter Pooblaščenec za varstvo podatkov v Addiko Bank d.d., v Ljubljani. Njegovo delo večinoma obsega upravljanje sistema varovanja informacij, vodenje varnostnih projektov, svetovanje, izobraževanje in ozaveščanje zaposlenih, kakor tudi neprestano skrb za varstvo osebnih podatkov.
Od leta 2009 ima naziv CCE (Certified Compuer Examiner) in sodni izvedenec za informacijsko varnost in računalniško forenziko. V letu 2013 je pridobil naziv CISM (Certified Information Security Manager), v letu 2016 pa še naziv CISA (Certified Information Systems Auditor). Preden se je poklicno pričel ukvarjati z navedenimi področji je bil 11 let pripadnik policije.
Poleg zelo dobrega poznavanja informacijske tehnologije in računalniške forenzike, dobro pozna slovenske in EU regulatorne zahteve, ki se nanašajo na informacijsko varnost, varstvo osebnih podatkov, varnost internetnih plačil, varnost plačilnih kartic in podobno.
V zadnjih letih je na navedene teme pripravil veliko člankov in predavanj, med njimi tudi na slovenskih fakultetah in Inštitutu za revizijo.

Jelena Burnik

Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije

Predavanje:
Pregled zadnjih invazivnih tehnologij z vidika GDPR – kje smo v Sloveniji?

Petek, 09.09.2022
09:15 - 09:45
O predavanju
 

Dr. Jelena Burnik vodi področje mednarodnega sodelovanja in nadzora pri Informacijskem pooblaščencu. Ukvarja se s problematiko čezmejnega nadzora, varstva osebnih podatkov pri sodobnih informacijsko komunikacijskih storitvah in digitalnem marketingu, prenosu podatkov v tretje države, certificiranjem in aktivnostmi dvigovanja zavedanja o varstvu osebnih podatkov. Koordinira sodelovanje IP v Evropskem odboru za varstvo podatkov.

Katja Kmet Vrčko

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije

Predavanje:
Krepitev varnosti elektronskih komunikacijskih omrežij in EU 5G kibernetska varnost

Petek, 09.09.2022
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Katja Kmet Vrčko je vodja Sektorja za nadzor operaterjev. Je univ. dipl. pravnica z 20-letnimi izkušnjami na področju elektronskih komunikacij z vidika nacionalnega regulatorja. Preden je prevzela vodenje Sektorja za nadzor operaterjev je več let delala kot inšpektorica za elektronske komunikacije. V tem času je pridobila bogate izkušnje na področjih regulacije trga elektronskih komunikacij, zagotavljanja varnosti elektronskih komunikacijskih omrežij in storitev, varstva osebnih podatkov in zagotavljanja zasebnosti in zaupnosti komunikacij, regulacije odprtega interneta in kvalitete storitev. Že nekaj let je aktivna članica različnih nacionalnih medresorskih strokovnih delovnih skupin za zakonodajo s področja elektronskih komunikacij, kritične infrastrukture, e-zasebnosti, kibernetske varnosti ter varnosti omrežij in informacij (NIS). 11 let je članica strokovne skupine ECASEC (nekdanja skupina Article 13a), pod okriljem ENISE. Od leta 2019 sopredseduje BEREC delovni skupini za kibernetsko varnost 5G. Sodeluje v skupini za sodelovanje NIS 5G (NIS CG). Februarja 2021 je bila imenovana tudi za predstavnico BEREC v svetovalni skupini ENISE (ENISA Advisory Group).

Klemen Kraigher Mišič

GDPR PLUS d.o.o.

Predavanje:
Koga bo zbil pametni avto? Etika v umetni inteligenci in medsebojni vpliv na GDPR

Petek, 09.09.2022
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Klemen je bil skoraj desetletje državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov pri Informacijskem pooblaščencu, kjer se je loteval tudi najtežjih inšpekcijskih in prekrškovnih zadev. Sicer pa pravnik, ki je sem vmes pridobil tudi Executive MBA na ljubljanski Ekonomski fakulteti. Klemen je eden izmed prvih prejemnikov certifikata ISACA CDPSE in notranji revizor ISO/IEC27001:2013. Je tudi avtor in predavatelj na področju varstva osebnih podatkov, v zadnjih letih pa se posveča svetovanju velikim upravljavcem pri najzahtevnejših vprašanjih varstva osebnih podatkov ter vidiku varnosti obdelave.

Luka Milinković

NLB DigIT

Predavanje:
The Power of Phishing Attack 2.0

Sreda, 07.09.2022
14:00 - 14:30
O predavanju
 

Luka Milinković has many years of experience in controlling and managing of IT security risks through the development of new solutions and performing IT audits. Luka has participated in various projects such as development and implementation of crypto algorithms and protocols, authentication methods, GDPR, application of AI & ML in business, digital payment systems, blockchain technology, data protection and implementation of models for the automatic detection of internal/external fraudulent acts. Luka has experience in defining and improving the ITIL processes and IT controls, strategic IT management and IT risk management. Luka is advisor in IT Audit Consulting at NLB DigIT and responsible for audits of IT processes, data protection, security and application controls. His passions are cryptography, authentication algorithms, blockchain, security design and Lego.

 

Maja Štefanec

Predavanje:

Maja Štefanec je skozi svojo kariero nastopila v različnih vlogah, katerih skupni imenovalec je to, kar lahko povežemo s pojmom – mediji. Kot specialistka digitalnega marketinga, podatkovna analitičarka ter izkušena prodajnica, se je v zadnjih letih uspešno posvečala predvsem tovrstnemu delu.

Ob tem, se je zadnji dve desetletji tudi intenzivno posvečala izobraževanjem s področij osebnostne rasti, mentorstva, coachinga in predvsem raziskovanju inovativnih vzgojnih pristopov. Kot slušateljica in kot predavateljica.

Veščin odličnih medosebnih odnosov, inovativnih pristopov reševanja dilem in učinkovite komunikacije ni pridobivala le skozi poslovno življenje in številna izobraževanja. V teh, se je izpopolnila skozi najpomembnejšo vlogo svojega življenja- namreč kot mama otroku s posebnimi potrebami – danes že odraslemu, samostojnemu, uspešnemu in predvsem – srečnemu 23 letnemu sinu.

Je avtorica izobraževalnega programa namenjenega srednješolcem ‘Mali koraki za velik uspeh’, katerega cilj je prepoznavanje njihovih lastnih življenjskih sanj.

Kot coach in svetovalka pomaga staršem, ki se soočajo s podobnimi izzivi skozi katere je šla sama.

Maks Šuštar

T-2 d.o.o.

Predavanje:
Kibernetska varnost na ključ

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Maks Šuštar je specialist za informacijsko komunikacijske tehnologije na T-2. Ukvarja se z načrtovanjem in upravljanjem jedrnega omrežja, ter skrbi za celostno delovanje IKT infrastrukture T-2.  Je nosilec večih strokovnih, globalno priznanih certifikatov s področja informacijskih omrežij (CCDP, CCNP, JNCIP, CCNA Security). Izvaja tudi izobraževanja s področja IKT ter je zastopnik društva OpenLab, kjer izobražujejo mlade o varni uporabi Interneta. V zadnjem času deluje predvsem na področju kibernetske varnosti v internem poslovnem omrežju T-2, kot tudi na področju kibernetske  varnosti končnih uporabnikov storitev T-2. 

Mario D'Onghia

Politecnico di Milano

Predavanje:
Adversarial Machine Learning against Deep Learning based Malware Detection

Petek, 09.09.2022
12:15 - 12:45
O predavanju
 

Mario D’Onghia received his BSc in Computer Science from University of Calabria in 2016.
He then gained an MSc in Information Security from University College London in 2017. He
is currently a Ph.D. student at Politecnico di Milano, working on artificial intelligence and
machine learning for security applications, particularly malware detection.

Marjan Antončič

Slovensko združenje za e-identifikacijo in e-storitve zaupanja

Predavanje:
Močna avtentikacija uporabnika kot temelj zaupanja vrednega e-poslovanja

Petek, 09.09.2022
13:15 - 13:45
O predavanju
 

Marjan Antončič je predsednik Slovenskega združenja za elektronsko identifikacijo in elektronske storitve zaupanja ter prokurist in svetovalec za področje elektronskega poslovanja in informacijske varnosti v podjetjih Ainigma d.o.o. in OSI d.o.o.
Pred vstopom na podjetniško pot je delal na področju informatike in telekomunikacij v Ministrstvu za notranje zadeve, kjer je uspešno izvedel številne projekte na področju informacijske varnosti (npr. oblikovanje in vodenje Centra za zaščito podatkov), razvoja rešitev in storitev informacijskega sistema notranjih zadev (npr. vodenje projekta slovenska osebna izkaznica 1994 - 1998) ter zagotavljanja skladnosti delovanja informacijskega sistema MNZ oz. policije z zahtevami slovenskega in evropskega pravnega reda (npr. koordiniranje projekta evalvacije Slovenije za vključitev v schengenski informacijski sistem).
Sodeloval je pri pripravljanju ter implementaciji številnih zakonov in drugih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih in tajnih podatkov, informacijsko varnost, elektronsko poslovanje in upravljanje ter dolgoročno ohranjanje gradiv v digitalni obliki. V zadnjem obdobju se posveča predvsem svetovanju ponudnikom elektronskih storitev javnega in zasebnega sektorja na področju digitalne transformacije njihovega poslovanja, uvajanja rešitev in storitev elektronske identifikacije ter storitev zaupanja, rešitev dolgoročnega ohranjanja gradiv v digitalni obliki in vzpostavitve sistemov upravljanja informacijske varnosti.

 

Marko Doltar

T-2 d.o.o.

Predavanje:
Kibernetska varnost na ključ

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Marko Doltar je v podjetju T-2 vodja  nadzorno operativnega centra (NOC), znotraj katerega se formira tudi varnostno operativni center (SOC). V svoji karieri je pridobil več globalno priznanih certifikatov s področja informacijskih omrežij (CCNA 1-4, CCNP ROUTE, CiberOps Assosiate). V zadnjem času veliko pozornosti namenja  kibernetski varnosti  in skrbništvu jedrne lokacije podatkovnega centra.

Marko Kašič

A1 SLOVENIJA d.d.

Predavanje:
Ali veste, kdo se sprehaja po vašem omrežju, medtem ko vi spite?

Četrtek, 08.09.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Marko Kašič je vodilni ICT inženir v podjetju A1 Slovenija. V več letih delovanja znotraj podjetja je pridobil bogate izkušnje s področja svetovanja, implementacije in podpore za varnostne rešitve poslovnim uporabnikom. Specifična strokovna področja zajemajo zaščito delovnih postaj in strežnikov ter omrežna varnost, oboje s posebnim poudarkom na vpeljavi rešitev, ki z uporabo strojnega učenja nagovarjajo ključne težave v svetu kibernetske varnosti.

 

Marko Pust

TRIVERTO d.o.o.

Predavanje:
2021 at Glance - Do you know which were the most common attacks and vulnerabilities in 2021?

Četrtek, 08.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 

Marko Pust ima več kot 15 let izkušen na področju kibernetske varnosti. Izkušnje je nabiral v velikih korporacijah, kot so IBM, AT&T in RSA, ter pri vodilnih slovenskih IT-podjetjih. V zadnjih nekaj letih je deloval predvsem na področju varnostnih rešitev, kot so kriptografske rešitve upravljane z identitetami in dostopi ter podobno.

Marko Štefančič

REA IT d.o.o.

Predavanje:
Gartner: Vloga in zadolžitve sodobnega CISO-ta

 

Kakšna je prihodnost vloge direktorjev informatike v organizacijah?

 

Petek, 09.09.2022
12:45 - 13:15
O predavanju
 
Petek, 09.09.2022
13:15 - 13:45
O predavanju
 

Marko Ugrin

FORTINET

Predavanje:
Zero Trust Network Access (ZTNA) - It’s Time to Say Goodbye to VPNs

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Marko Ugrin is Systems Engineer for Adriatic region at Fortinet. He has over 20 years of experience in the IT industry, mostly information security, working as System Engineer, IT Architect, Consultant, Auditor and Research Director on large number of information security and IT infrastructure projects. Marko holds a number of security certificates, including Fortinet Network Security Expert (NSE8), ISO 27k LI, CISA and others.

Matej Bertoncelj

SMARTIS d.o.o.

Predavanje:
Darktrace - Umetna inteligenca v praksi

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Matej se že dve desetletji ukvarja z arhitekturo, načrtovanjem in implementacijo IT varnostnih rešitev organizacijam v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Matevž Kuhelj

SMART COM d.o.o.

Predavanje:
Kibernetska varnost IoT naprav: Zdaj bolj kot kdajkoli prej

Četrtek, 08.09.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Matevž Kuhelj je del Smart Com varnostne ekipe, ki se je specializiral za načrtavanje in vpeljavo varnostnih rešitev na različnih nivojih poslovnih (IT) in industrijskih oz. procesnih (OT) sistemov. V zadnjem času se osredotoča predvsem na varnostne rešitve in upravljane varnostne storitve za zagotavljanje neprekinjenega delovanja v poslovnih, industrijskih okoljih in okoljih kritične infrastrukture s tehnološki rešitvami partnerjev Vectra AI in Nozomi Networks. Svoje strokovno znanje potrjuje s pridobljenimi tehničnimi certifikati: VCIE-Vectra Certified Implementation Engineer, WCP-Wallix Certified Professional in Sophos Certified Engineer.

Matjaž Demšar

SIEMENS d.o.o.

Predavanje:
Obvladovanje varnostnih tveganj v vaši IT/OT oskrbovalni verigi

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Matjaž Demšar je strokovnjak iz podjetja Siemens Slovenija, ki deluje na območju regije Adriatic. Je inženirna področju digitalne infrastrukture in industrijskih komunikacij s poudarkom na kibernetski varnosti v proizvodnih omrežjih.
Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju informacijskih tehnologij, med katerimi je deloval v vlogi sistemskega inženirja, arhitekta ter svetovalca za SAP poslovne sisteme, večji del tega v proizvodnih podjetjih, tako da ima bogate izkušnje na področju konvergence IT in OT okolij. Zadnja 4 leta je del ekipe Digital Industries v Siemensu Slovenija. Med drugim je nosilec certifikatov Certified Profinet Engineer ter ISA/IEC 62443 Cybersecurity Risk Assessment ter Design Specialist. Je aktiven član International Society for Automation (ISA) in tehničnih odborov za kibernetsko varnost, IoT in komunikacije, prav tako pa kot del Siemensa Slovenije reden član slovenske ekipe za vajo Locked Shields na področju sistemov kritične infrastrukture.

Matjaž Kosem

CARBONSEC d.o.o.

Predavanje:
Red Team proti zlonamernim hekerjem – 1:0?

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

mag. Matjaž Kosem je takoj po zaključenem dodiplomskem študiju na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani svojo poklicno pot začel v enem izmed slovenskih IT-podjetij, kjer se je spoznal s problematiko informacijske varnosti v kompleksnejših okoljih. Od leta 2011 svetuje podjetjem pri reševanju izzivov učinkovite obrambe pred kibernetskim kriminalom. Njegovo zanimanje za informacijsko varnost sega tudi zunaj meja poslovnih in industrijskih okolij, saj je magistriral s področja penetracijskega testiranja povezanih vozil. Od leta 2020 vodi podjetje CARBONSEC d.o.o., ki je specializirano za testiranje kibernetske varnosti v velikih podjetjih.

Matjaž Mravljak

Urad Vlade Republike Slovenije za informacijsko varnost

Predavanje:
Inšpekcijski nadzori inšpekcije za informacijsko varnost Urada Vlade RS za informacijsko varnost

Sreda, 07.09.2022
14:30 - 15:00
O predavanju
 

Matjaž Mravljak je direktor Inšpekcije za informacijsko varnost v Uradu Vlade Republike Slovenije za informacijsko varnost. S področjem informatike, telekomunikacij in informacijsko varnostjo se poklicno ukvarja zadnjih 15 let. Matjaž Mravljak je magister prava, notranji presojevalec in manager sistema upravljanja varovanja informacij po ISO/IEC 27001:2013 ter certificiran strokovnjak s področja informacijske varnosti.

Mato Vlajčić

INFIGO IS d.o.o.

Predavanje:
I want my RPC

Četrtek, 08.09.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Mato is a skilled security professional with extensive experience in incident response, threat hunting and purple teaming practices. He has been helping clients in Adriatic region to efficiently kick out Threat Actors from the computer systems through his Hunting activities. He strongly believes that in order to have a good understanding of information security, you need to have a firm grasp on the fundamentals of computer science. It's not only important to understand how things work, but also why things work the way they work.
Mato holds a number of security certificates, including GCFA, GDAT and CISSP.

Matthias Luft

Astronomer

Predavanje:
Securing your GitHub Org

Petek, 09.09.2022
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Matthias Luft is the Security Lead for the cloud offerings at Astronomer.io. After more than 14 years in IT Security, he is still excited about a broad range of topics (from hypervisors via containers/clouds to IT security management/leadership) and has had the opportunity to present on them around the globe. Currently he works on container and cloud security engineering. In his free time, he enjoys the outdoors, martial arts, and spending time with dogs.

Metod Škufca

ADD d.o.o.

Predavanje:
Zapolnite mozaik v arhitekturi ničelnega zaupanja s PAM4ALL (prikaz delovanja v živo)

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Metod Škufca je sistemski inženir za omrežne in varnostne rešitve. Specializiran je tudi za projekte vpeljave rešitve PAM, ki bo na ADD predavanju poglobljeno predstavljena.

Miha Lavrič

CREAplus d.o.o.

Predavanje:
Kaj je potrebno za ustrezno kibernetsko varnost za MSP-je?

Četrtek, 08.09.2022
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Miha Lavrič je izkušen in certificiran strokovnjak na področju kibernetske varnosti, specializiran na področje analize in preprečevanje kibernetskih nevarnosti ter preprečevanje vdorov. Ima priznanje s področja uspešnega sodelovanja na mednarodnih vajah za kibernetsko varnost, kjer je poudarek na: zaščiti neznanih specializiranih sistemov; odkrivanju in ublažitvi napadov v velikih in zapletenih IT okoljih; dobro usklajenem timskem delu. Aktivno sodeluje pri številnih lokalnih in mednarodnih projektih s svetovanjem in vodenjem implementacije različnih varnostnih rešitev.

Miha Petrač

ADD d.o.o.

Predavanje:
Zapolnite mozaik v arhitekturi ničelnega zaupanja s PAM4ALL (prikaz delovanja v živo)

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Miha Petrač je produktni vodja omrežno-varnostnih rešitev v ADD, kjer od leta 2014 skrbi za umestitev in razvoj novih produktov s tega področja. Ima bogate izkušnje z HPE Networking porfeljem, saj je v preteklosti deloval tudi kot HP Networking solution Arhitect. Dodatno je ključno pripomogel k razvoju ekipe in portfelja proizvajalca FORTINET, kjer je ADD danes glavni partner v Sloveniji in edini specializiran partner za FORTINET OT segment v Adriatic regiji ter Aruba. Tekom let delovanja je soustvarjal ADD-jev varnostni portfelj in tako poskrbel za uspešno vpeljavo novih rešitev proizvajalcev: Wallix, LogRhytm, Deep Instinct, idr. ter storitev: sistemski varnostni pregledi, segmentacija omrežja ipd.

Mikko Hyppönen

WithSecure

Predavanje:
Tango Down

Četrtek, 08.09.2022
08:30 - 09:00
O predavanju
 

Mikko Hypponen is a worldwide authority on computer security and the Chief Research Officer at WithSecure.
He has written about his research for the New York Times, Wired and Scientific American and lectured at the universities of Oxford, Stanford and Cambridge. He sits in the advisory boards of EUROPOL and the Monetary Authority of Singapore.

 

 

Milenko Boroja

Predavanje:
Magične besede, ki prodajajo in kako jih lahko uporabite

Sreda, 07.09.2022
14:00 - 14:15
O predavanju
 

Milenko je v svoji raznoliki karieri na področju hotelirstva, igralništva, marketinga, prodaje in nepremičninskega trga nabiral pestre izkušnje in znanja, ki so mu pomagali, da je razvijal delovne procese v različnih podjetjih. V življenju je večkrat naredil korak v neznano, saj so mu osebna rast, izobraževanje in raziskovanje vodilo njegovega dela in življenja.
Njegova specializacija in največja strast je na področju učinkovitejših odnosov v podjetju, komunikacije, ki prinaša boljše razumevanje in posledično večje prodajne rezultate.
Njegova vloga je, da kot predavatelj, mentor in Coach zanesljivo, zavzeto in na njegov izjemen spekter didaktičnih pristopov preda znanje in pomaga udeležencem delavnic in predavanj do hitrejše uresničitve njihovih ciljev in preboja, saj je trdno prepričan, da pomagati drugim ni njegova služba, temveč njegovo poslanstvo.

Miloš Krunić

A1 SLOVENIJA d.d.

Predavanje:
Največje kibernetske pomanjkljivosti podjetij v Sloveniji

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Miloš Krunić je certificirani etični heker in strokovnjak za kibernetsko varnost v podjetju A1 Slovenija. Po izobrazbi je diplomirani inženir informatike. V zadnjih 5 letih sodeluje v izgradnji tehničnih rešitev na področja cybersecurity, cloud rešitev, evropskih IT projektov in izobraževanja zaposlenih v podjetjih in je tako v stalnem stiku z najnovejšimi tehnologijami. Zadnje leto je tudi vodja A1 OPS (varnostno operativnega centra A1), kjer skupaj z ekipo skokovnjakov skrbi za kibernetsko varnost uporabnikov podjetja A1.

Miroslav Matijevič

Petrol d.d.

Predavanje:
Dobre prakse korporativnega upravljanja z informacijsko varnostjo

Petek, 09.09.2022
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Miroslav Matijević je vodja operacij za informacijsko varnost v Petrol d.d., Ljubljana. Skupaj s svojim timom skrbi za varovanje informacijskega sistema največje slovenske energetske družbe pred kibernetskimi napadi. V okviru tega nosi odgovornost za konstanten nadzor varnostnih dogodkov v informacijskem sistemu, prav tako skrbi za optimizacijo in vpeljavo mehanizmov za preprečevanje kibernetskih vdorov. Miroslav Matijević je zagovornik najrazličnejših načinov stalnega ozaveščanju uporabnikov, ki so lahko najšibkejši ali najmočnejši člen verige informacijske varnosti sistema.

Mojca Mikac

Urad Vlade RS za varovanje tajnih podatkov

Predavanje:
Predstavitev Laboratorija za kriptografijo na Uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov

Petek, 09.09.2022
09:15 - 09:45
O predavanju
 

Mojca Mikac je zaposlena na Uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov, ukvarja se predvsem s področjem varovanja tajnih podatkov v komunikacijsko informacijskih sistemih, konkretno z uporabo kriptografije. Glavna področja njenega dela so varnostna vrednotenja kriptografskih rešitev za varovanje tajnih podatkov, razdeljevanje kriptografskega materiala organom in organizacijam ter sodelovanje tako z nacionalnimi kot s tujimi organizacijami. Mojca Mikac je univerzitetna diplomirana matematičarka. 

Nađa Halebić

ALEM Sistem d.o.o.

Predavanje:
10 Minutes 38 Seconds in Strange Security World

Četrtek, 08.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 

Master of electrical engineering and technical director of ALEM Sistem d.o.o.
At the head of the ALEM System defense team, she worked on data protection projects within specific business environments and actively participated in the processes of creating and establishing security procedures for the banking sector, telco companies and the private sector. Recently, the focus has been more on offensive cyber security and projects based on specific security testing of business environments.

Nastja Cepak

CREAplus d.o.o.

Predavanje:
Post-kvantna kriptografija, kriptografija prihodnosti

Četrtek, 08.09.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Dr. Nastja Cepak, kriptografinja, ima doktorat s področja kriptografije vezan na simetrično kriptografijo in bločne šifre. V minulih letih je teoretično znanje pričela prenašati v prakso v podjetju CREAplus, kjer se poglobljeno ukvarja s kriptografskimi rešitvami, kot so strojni varnostni moduli HSM, s šifriranjem in digitalnim podpisovanjem, z infrastrukturo javnih ključev PKI in s post-kvantno kriptografijo (PQC).

Nino Kutnjak

KALMIA d.o.o.

Predavanje:
Kako Web3 in blockchain projekti lahko poskrbijo za našo zasebnost?

Petek, 09.09.2022
11:15 - 11:45
O predavanju
 

Paweł Rybczyk

WALLIX

Predavanje:
Zapolnite mozaik v arhitekturi ničelnega zaupanja s PAM4ALL (prikaz delovanja v živo)

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Paweł Rybczyk je Area Sales Director za CEE/CIS regijo in v podjetju Wallix že 7 let skrbi za razvoj priložnosti in podporo partnerjem.

Pedro Ribeiro

Agile Information Security

Predavanje:
Router Vulnerabilities in the Past, Present and Future

Petek, 09.09.2022
09:15 - 09:45
O predavanju
 

Pedro started working in security by doing ISO27001 audits. After almost dying of boredom, he jumped into penetration testing, reverse engineering and vulnerability research, focusing on embedded systems and enterprise software.
He is the Founder & Director of Research at Agile Information Security, a boutique security consultancy that focuses in providing hardcore technical cyber security solutions to its clients.
In his spare time Pedro hacks hardware and software and has made public dozens of remote code execution vulnerabilities resulting in 160+ CVE, and authored 60+ Metasploit exploits. He regularly participates in Pwn2Own as part of "Flashback Team", winning Pwn2Own Tokyo 2020 outright with his teammate Radek Domanski.

Pete Finnigan

Pete Finnigan Ltd.

Predavanje:
Create Onion Layers of Security around your data

Petek, 09.09.2022
09:45 - 10:15
O predavanju
 

Pete Finnigan is one of the most well known experts in database security. Pete Finnigan created the SANS Oracle security step-by-step guide and the CIS Oracle benchmark used by NIST, USA DoD and more is a reference to secure Oracle databases. Pete worked out the mechanisms that Oracle used to protect PL/SQL and showed how they can be easily defeated at the Black Hat conference in Las Vegas in 2006. Pete has published multiple books on databases security and speaks and publishes papers regularly. His company also produces the tool PFCLScan used to protect Oracle databases.

Primož Golob

DELL TECHNOLOGIES

Predavanje:
Načrtujte okrevanje po kibernetskem napadu

Sreda, 07.09.2022
16:30 - 17:00
O predavanju
 

Territory Advisory Systems Engineer Adriatic and Bulgaria
Primož Golob je tehnološki svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju IT-ja. Zaposlen je bil pri več vodilnih sistemskih integratorjih v Sloveniji. V družbi Dell Technologies dela od leta 2007. V podjetju je zadolžen za rešitve za varnostno kopiranje in zaščito podatkov. V preteklih letih si je na tem področju pridobil bogate izkušnje in sodeloval pri vseh zahtevnejših projektih v Adriatic regiji.

Ratko Mutavdžić

MICROSOFT

Predavanje:
Cyber Security to Cyber Resilience: Protecting and Enabling Secure Business Environments

Četrtek, 08.09.2022
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Ratko Mutavdžić is Regional Technology Officer for Central and Eastern Europe, with Microsoft. He was working on several management position in Microsoft, driving solution developments for customers and partners, starting in a consulting practice, and leading several different sales and technology teams. Currently he is working on a number of advanced technology and platform topics, like Cloud Computing, Artificial Intelligence, Data Science, CyberSecurity and CyberResiliency, enabling them through the use of cloud platforms and technologies. He is also active in enabling the methodologies and frameworks on how to deliver more efficient and resilient Government and Enterprise environments. He is the author of number of published papers on different aspects of the technology, successful blogs on new technologies, change and transformation and active contributor in a number of social networks exploring the use and advance of new ways to connect and share innovation and invention.

Rok Zemljarič

CRAYON d.o.o.

Predavanje:
Kako zagotoviti varnost v Microsoftovih hibridnih okoljih?

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Rok, mednarodno priznan in večkrat certificiran IT strokovnjak, je v podjetju Crayon d.o.o. zaposlen kot vodja storitvene ekipe, kjer sodeluje tako pri izvedbenih kot tudi prodajnih aktivnostih. Z več kot dve desetletji dolgimi lokalnimi in mednarodnimi izkušnjami s področja načrtovanja, implementacije in podpore infrastrukturnih rešitev se večinoma ukvarja z rešitvami v Microsoftovih okoljih, poleg Microsoftovih tehnologij pokriva tudi razne varnostne rešitve s področja varnostnega kopiranja podatkov in ščitenja podatkov pred virusi in drugo zlonamerno kodo. Zadnja leta se posveča Microsoftovim IT rešitvam v oblaku, kjer je bil udeležen na večjih projektih povsod, kjer so potrebovali njegove izkušnje. V prostem času je konstruktiven kritik digitalizacijske preobrazbe v Sloveniji ter zagret igralec Fortnite-a.

Rolf Schaerer

AMD Pensando

Predavanje:
Innovation in Silicon leads to a new way how to do Zero Trust Networking in the Data Center

Četrtek, 08.09.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Principal Systems Engineer
Rolf joined Pensando in February 2020 after 6 years as a Technical Solutions Architect (TSA) at Cisco Switzerland and with 15+ experience in Data Center, Security, Service Provider and Enterprise Networks. Rolf holds several industry certifications, including 3 CCIE's (CCIE #17218) and a CCDE (CCDE #20130012).


The lecture will be held at the initiative of the company Selectium Adriatics d. o. o., which operates in Slovenia under the name Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium and is a local representative of Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Sebastjan Kunčnik

Nova KBM d.d.

Predavanje:
Vdor v informacijski sistem skozi luknje v fizični varnosti – kako ga preprečiti?

Sreda, 07.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Nova KBM ima največjo mrežo poslovalnic in bankomatov v Sloveniji ter več stavb za centralne funkcije in IT centrov. Sorazmerno velika je tudi izpostavljenost tveganjem fizične varnosti, zato je zagotavljanje ustreznega nivoja varnosti zahteven strokoven in vodstven izziv.
Sebastjan Kunčnik vodi področje fizične varnosti v Oddelku upravljanja fizične in informacijske varnosti. Njegovo področje zajema fizično, tehnično in mehansko varovnje.
V Novi KBM je zaposlen od leta 2011, pred tem pa je opravljal zahtevne naloge v večjem podjetju za varovanje kot pomočnik direktorja prevozov denarja in vodja varnostno nadzornega centra. V banki skrbi za okvir delovanja funkcije fizične varnosti, kar vključuje pripravo strategije in nadgradnje politike. V zvezi z varnostjo izvaja nadzor in koordinacijo različnih akterjev v banki in zunaj nje.
Ima bogate izkušnje z reševanjem varnostnih incidentov ter pripravo in izvedbo ukrepov za upravljanje varnostnih tveganj.
Aktivno sodeluje v Skupini za varnost oseb in premoženja v Združenju bank Slovenije.

Sergey Vorontsov

ARIGAMIX d.o.o.

Predavanje:
ECM|BPM platforma naslednje generacije za varno digitalno transformacijo vašega poslovanja

Četrtek, 08.09.2022
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Tadej Hren

SI-CERT

Predavanje:
Omrežni incidenti 2022

Petek, 09.09.2022
12:45 - 13:15
O predavanju
 

Tadej Hren je zaposlen pri nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT. Je izkušen strokovnjak na področju omrežne iN informacijske varnosti z več kot 15 letnimi izkušnjami. Redno predava na najrazličnejših dogodkih, namenjenih tako strokovni kot širši javnosti. Sodeloval je tudi s policijo pri kriminalističnih preiskavah vdorov v elektronske račune slovenskih podjetij. Za pomoč pri preiskavi botneta je prejel tudi priznanje FBI.

Tadeja Markoja Zečević

Predavanje:
Jutranji Bodyart

Petek, 09.09.2022
07:30 - 08:30
O predavanju
 

Tina Kraigher Mišič

Sava Re d.d.

Predavanje:
Kako mora biti GDPR implementiran v uporabniško izkušnjo?

Petek, 09.09.2022
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Tone Stanovnik

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Predavanje:
Vodenje sprememb z OKR metodologijo: Obetavni cilji - Ključni Rezultati

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Tone Stanovnik, ustanovitelj in generalni direktor Špice in njenih šestih podjetij v Adriatic regiji. Svojo podjetniško kariero je začel že v študijskem obdobju na Radiu Študent ter kot poulični prodajalec Tribune in Mladine. Po končanem študiju je skupaj s sošolci ustanovil podjetje Špica International.
Leta 2009 je za dosežke na področju razvoja in promocije izvoza slovenskega IKT sektorja prejel prestižno nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Postal je ustanovni član SBC kluba slovenskih podjetnikov in član upravnega odbora Združenja Manager. V zadnjih dveh letih je podjetje Špica, kar dvakrat zapored pripeljal na sam vrh tekmovanja za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji, Zlate Niti. Med drugimi je Tone trenutno odgovoren tudi za strateški preboj Špice CLOUD storitev v širši Evropski prostor.

Tudor Damian

Microsoft Cloud & Datacenter Management MVP, Certified Ethical Hacker

Predavanje:
Demystifying Zero Trust

Petek, 09.09.2022
11:15 - 11:45
O predavanju
 

As an IT consultant with more than 15 years of experience in managing complex IT infrastructures, Tudor is a Certified Ethical Hacker, a Microsoft Cloud and Datacenter Management MVP, and a regular speaker at local and regional community events. He is also one of the founders and organizers of the ITCamp conference in Romania (itcamp.ro). bringing together tens of awesome speakers with hundreds of attendees every year.
Tudor often talks about the latest technologies and trends, with themes including cloud strategy & governance, digital transformation, cybersecurity, business process optimization, IT risk management & compliance.

Uroš Majcen

S&T Iskratel d.o.o.

Predavanje:
Moderne hibridne grožnje v kibernetskem prostoru in kako vam lahko S&T pomaga pri tem

Četrtek, 08.09.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Uroš Majcen že več kot dvajset let deluje na področju vpeljave nadzornih sistemov in varnostnih rešitev v infrastrukturne sisteme v regiji in širše. Zadnje čase je vpet v izdelavo in vpeljevanje celovitih varnostnih rešitev za področje kibernetske varnosti.

Vivien Léránt

Special Service for National Security, National Cyber Security Center Hungary

Predavanje:
Latest cyber attack trends in Hungary

Petek, 09.09.2022
11:45 - 12:15
O predavanju
 

Vladimir Ban

A1 SLOVENIJA d.d.

Predavanje:
Vas zanima, kako varnostne incidente reševati, še preden sploh nastanejo?

Petek, 09.09.2022
10:15 - 10:45
O predavanju
 

Vladimir Ban je strokovnjak za varnostne rešitve na A1 Slovenija. Po izobrazbi je diplomiran inženir matematike. V informatiki je aktiven že vse od leta 1997 in praktično od vsega začetka je njegovo glavno področje Varnost informacijskih sistemov. V prvih letih je bil usmerjen predvsem na področje šifrirnih algoritmov ter šifrirnih sistemov, kmalu pa je svoje delovanje razširil na celotno področje varnosti in zlorab Informacijskih sistemov. Na področju varnosti je sodeloval v različnih vlogah – bodisi kot svetovalec na temo varnostnih vprašanj, bodisi kot implementator kompleksnih varnostnih rešitev. V zadnjem obdobju se je usmeril predvsem na področje odkrivanja varnostnih ranljivosti ter na področje zaznavanja varnostnih napadov. Neposredno je sodeloval pri več kot 70 varnostnih pregledih različnih informacijskih sistemov, podjetij in aplikacij. Vladimir tako, na eni strani zelo podrobno pozna in razume konkretne tehnične vidike informacijske varnosti in zlorab, hkrati pa zelo dobro razume in pozna celovit pristop k zagotavljanju varnosti ter pravočasnega zaznavanja zlorab.

Vladimir Smrekar

T-2 d.o.o.

Predavanje:
Kibernetska varnost na ključ

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Vladimir Smrekar ima več kot desetletje izkušenj z zahtevnimi IT infrastrukturnimi rešitvami in rešitvami za končne uporabnike, tako v javni kot v zasebni sferi ter sedaj na področju telekomunikacij.
S strokovnimi, učinkovitimi in celovitimi rešitvami uspešno obvladuje tako današnje izzive kot izzive prihodnosti. Trenutno daje poudarek predvsem področju rešitev v oblaku, kibernetski zaščiti podjetij in varnostnemu kopiranju ter zaščiti podatkov.

Vlatko Košturjak

DIVERTO d.o.o.

Predavanje:
2021 at Glance - Do you know which were the most common attacks and vulnerabilities in 2021?

Četrtek, 08.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 

Vlatko Kosturjak is CTO at Diverto where he helps clients to reach desired security level(s). In his more than 20 years of experience in information security, he has successfully finished large number of information security projects around the globe. He likes to break and build depending on the mood and time of day(night). Beside security, his passion is open and free software, so he contributed code to various free security software.
He holds CISSP, MBCI, CISA, CRISC, CISM, C|EH, OSCP and many other certificates.

Žiga Humar

OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.

Predavanje:
Princip najnižjih pravic in privilegirani uporabniki

Četrtek, 08.09.2022
09:00 - 09:30
O predavanju
 

Žiga Humar je certificirani svetovalec za rešitve Splunk, ki v podjetju Our Space Appliances skrbi za napredne implementacije sistemov SIEM. V teh letih se je iz programerja, ki se z varnostjo ni obremenjeval, prelevil v ITjevca, obsedenega z varnostjo, ki se s programiranjem ne ukvarja več. Svoje znanje nadvse rad bogati, še raje pa ga deli z drugimi. Drži se načela: »Vse, kar počneš, počni s strastjo. Ali pa sploh ne!«

COACHING KONFERENCA

Alka Patel

Predavanje:
Your 1 million hour life - how to live longer, younger and slow down ageing

Četrtek, 08.09.2022
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Dr Alka Patel is a TEDx speaker, GP, Lifestyle Medicine Doctor, Longevity Coach, Author, Host of The Lifestyle First Podcast and Creator of The Lifestyle First Method. One of her greatest passions is to empower and equip you to connect to your D.N.A and Discover, Notice and Activate who you are, what you want and where you are going so that you can outSMART stress and outLIVE life with Stress Modifying Age Reversing Techniques for a life of Longevity, Intention, Value and Energy.

 • Her TEDx talk, “Health is a verb, not a noun” evokes the need to position health as a skill and an asset.
 • She helps speakers to self-care, leaders to leverage health in business and impact driven experts and executives to live longer, younger, healthier and happier.
 • Her own biological age is almost 30 years younger than her chronological age. You too can be 10, 20, 30 years younger!

Andrej Seljak

Predavanje:
Kako odpraviti fizične bolečine z bioenergijsko komunikacijo

Sreda, 07.09.2022
13:30 - 13:45
O predavanju
 

Uspešno pomaga odpraviti fizične bolečine, ki otežujejo življenje in zmanjšujejo storilnost. Trdovratne bolečine, ki sicer lahko trajajo več mesecev ali let, se lahko močno omili ali odpravi v enem do treh tednih.

Pred 13 leti se mu je rodila hudo bolna hči z redko boleznijo in z zelo slabo prognozo. Do 6. leta starosti je skoraj polovico življenja preživela v bolnišnici. Zaradi močne želje, da ji pomaga, se je naučil vseh možnih komplementarnih oblik pomoči in samopomoči. Danes se njegova hči kljub katastrofalni diagnozi počuti dobro in je v dobrem stanju. Definitivno ima tu glavno vlogo uradna medicina, ker brez nje danes njegova hči ne bi bila živa. Dejstvo pa je, da so bile in so komplementarne oblike pomoči in samopomoči velika podpora uradni medicini. Tudi sam je imel več kot 10 let hude težave s kroničnimi bolečinami (vrat, križ, hrbet, rama, koleno) in je danes popolnoma brez kakršnih koli težav.

Andreja Frankovič

Predavanje:
6 tipov ljudi, ki bi morali odpreti svoje članstvo

Sreda, 07.09.2022
14:15 - 14:30
O predavanju
 

Andreja Frankovič je coachinja Mastermind akademije in članica najožje ekipe asistentov dr. Aleksandra Šinigoja. V “prejšnjem življenju” je zaključila študij na Filozofski fakulteti v Ljubljani in postala profesorica slovenskega jezika in zgodovinarka. Več kot desetletje je delala na televiziji in radiu, danes pa z mediji sodeluje le še pisno in redno objavlja v poljudnoznanstveni reviji Gea. Je velika ljubiteljica narave, še posebej hribov, radovedna popotnica in raziskovalka sveta, tako tistega zunaj kot človekovega notranjega sveta. Njena velika ljubezen so tudi živali, ki je ne zaposlujejo samo v zasebnem, ampak tudi poslovnem življenju, saj je soustanoviteljica spletnega članstva Akademija sreče na 6 nogah, v katerem se tesno prepletata pomoč živalim (prevladujejo psi, sledijo pa jim konji in mačke) z različnimi vedenjskimi izzivi in osebnostna rast njihovih skrbnikov. Andreja je tudi soavtorica spletnega tečaja Postavite poslovni model članstva, saj iskreno verjame in tudi vsakodnevno spremlja iz prve vrste, kako ta poslovni model koristi tako podjetnikom kot njihovim strankam.

dr. Aleksander Šinigoj

Predavanje:
Kako uporabiti kombinacijo coachinga in hipnoze pri osebni in poslovni rasti

Sreda, 07.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak za osebno in poslovno rast. Do boljših rezultatov pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom itd. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in tujini, npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 20 državah po svetu, na štirih kontinentih, je tudi avtor številnih avdioprogramov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Je človek iz prakse, kar pomeni, da vse, kar predava, implementira in prenaša v svoje življenje. Verjame, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Edvard Kranjčič

Predavanje:
Potopis malo drugače...

Petek, 09.09.2022
12:00 - 12:15
O predavanju
 

Edvard Kranjčič je skoraj celotno poslovno kariero posvetil zavarovalništvu, saj je bil 37 let na vodilnih in vodstvenih položajih v zavarovalni skupini Triglav. Zadnjih 15 let je bil direktor zavarovalno zastopniške družbe Triglav Svetovanje. Že od nekdaj ga motivirajo izzivi, tako v športu, poslovni karieri kot tudi na osebnem področju. Je NLP mojster praktik, NLP coach in eHPT coach, v Skupini Triglav je bil več let tudi interni coach. Ljudem z veseljem prenaša svoje dolgoletne izkušnje, s coachingom pa jim pomaga do odličnih rezultatov.

Gianroberto Marelli

Predavanje:
Method Media Training: How to communicate on video safely and efficiently

Petek, 09.09.2022
10:30 - 11:00
O predavanju
 

Gianroberto Marelli is director and manager. He has been working in the Mediaset Group since 1995. He always believes that everyone can become effective at communicating on video if they only knew how. In addition to being a lecturer in Media Training in specialization and marketing courses, in the last few years he has also deepened the knowledge in digital marketing, specializing with the master in Marketing and Digital Communication on 24ore Business School.
In 2006 in the United States, he became certified NLP Trainer directly by the brilliant creator of the Neuro-Linguistic Programming Richard Bandler. In Italy he is also a professor of Coaching (recognized by Asso Coaching) and trainer in NLP (recognized by Asso PNL). He has almost thirty years of experience in television directing. He is also SOCINT Delegate in field of Institutional Communication. He is one of the leading management experts in perceptive submodalities of video communication. He is a trainer of Media TrainingTM method, which helps people find their most effective way of communication on video.

Gillian Routledge

Predavanje:
Loving your life, Yourself and creating a deeper connection in your relationships

Četrtek, 08.09.2022
13:00 - 13:30
O predavanju
 

Gill trained as a Nurse and worked within the NHS and private health sector for over 30 years. Her desire was to make a difference, she neglected her own needs and fell ill. Suffering from depression and struggling with her relationship Gill turned to complementary health.
Gill went on to train in numerous disciplines including NLP (Neuro- Linguistic Programming). She now works with individuals, couples and groups, runs workshops, offers talks and online courses. She has written a book called 'A Journey to Love' in which she shares how her experiences in childhood played a part in influencing her relationship with herself and others and how she learnt to shed light on certain tendencies, make different choices and break free from debilitating behaviours.

Janez Zavašnik

Predavanje:
7 ključnih koristi in pasti osebnostne rasti

Sreda, 07.09.2022
13:45 - 14:00
O predavanju
 

Mag. telekomunikacij in Licenciran in certificiran trener poslovnih in življenjskih veščin.

Klavdija Mlekuž Peroša

Predavanje:
Brez odlašanja - z zmagovalno miselnostjo do uspeha

Sreda, 07.09.2022
15:45 - 16:00
O predavanju
 

Radovedna raziskovalka življenja in človeških potencialov. Ljubiteljica vsega lepega, umetnosti, narave in fotografije. Magistrica poslovodenja in organizacije, specialistka managementa z bogatimi izkušnjami v marketingu, organizaciji dogodkov in javnem nastopanju, NLP praktik, mojster praktik hipnoze, life in business coach. Živi v Sloveniji, najlepši državi na svetu, razpeta med Kranjsko Goro in Koprom, med vrhovi Julijskih Alp in zalivi Jadranskega morja. Skupaj z možem na Obali gojita oljke in pridelujeta vrhunsko ekstradeviško oljčno olje.

Klavdija s hvaležnostjo in strastjo deli svoja znanja, izkušnje in nasvete tistim, ki se želijo učiti in napredovati v življenju. S coachingom, svetovanjem, mentorstvom in hipno-transformativnimi tehnikami pomaga ljudem, da spremenijo svoja življenja na bolje, tako da odločno, samozavestno, lahkotno in hkrati tudi hitreje dosegajo svoje cilje, tako v zasebnem življenju kot tudi na poslovnem področju. Iskreno verjame, da je v vsakem od nas izjemna moč. Vsakdo lahko postane iz dneva v dan boljša verzija samega sebe. Tako postanemo samemu sebi najboljši zgled in s svojim zgledom spreminjamo svet na bolje.

Maja Štefanec

Predavanje:
Kako uspeti, da gibalno oviran otrok zraste v samostojnega samozavestnega odraslega človeka? Je odgovor NLP?

Petek, 09.09.2022
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Maja Štefanec je skozi svojo kariero nastopila v različnih vlogah, katerih skupni imenovalec je to, kar lahko povežemo s pojmom – mediji. Kot specialistka digitalnega marketinga, podatkovna analitičarka ter izkušena prodajnica, se je v zadnjih letih uspešno posvečala predvsem tovrstnemu delu.

Ob tem, se je zadnji dve desetletji tudi intenzivno posvečala izobraževanjem s področij osebnostne rasti, mentorstva, coachinga in predvsem raziskovanju inovativnih vzgojnih pristopov. Kot slušateljica in kot predavateljica.

Veščin odličnih medosebnih odnosov, inovativnih pristopov reševanja dilem in učinkovite komunikacije ni pridobivala le skozi poslovno življenje in številna izobraževanja. V teh, se je izpopolnila skozi najpomembnejšo vlogo svojega življenja- namreč kot mama otroku s posebnimi potrebami – danes že odraslemu, samostojnemu, uspešnemu in predvsem – srečnemu 23 letnemu sinu.

Je avtorica izobraževalnega programa namenjenega srednješolcem ‘Mali koraki za velik uspeh’, katerega cilj je prepoznavanje njihovih lastnih življenjskih sanj.

Kot coach in svetovalka pomaga staršem, ki se soočajo s podobnimi izzivi skozi katere je šla sama.

Massimiliano Guidi

Predavanje:
Mindset for sucessful online business

Petek, 09.09.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Max is a father of two beautiful girls Caterina Alba and Jasmin Mia, husband to Nicha, born in Trieste but living all around the world. He love to travel but he also love some family time in front of the fireplace at home. 

He love to develop online projects to improve people’s lives. He strongly belive in technology and its tools, knowing that we always need to respect the nature and everything that surrounds us. He believe you should never be a slave to time and that it is never to late to live the life you want.

He is former Top Execuitive for Europe’s Banking and Insurance sector, now Entrepreneur and Online Marketing Specialist in several successful projects. Founder of Partner Digitali, course of 24 weeks that allows you to develop an online business that generates at least 10.000 € per month without large investments and without being a guru.

He is head of the Yoga Marketing column in Yoga Journal Italy. Speaker and well known consultant with over 500 clients followed in recent years in Italy and abroad.

Matej Zaplotnik

Predavanje:
Kako po ločitvi obvarovati otroka pred nepotrebnim stresom?

Sreda, 07.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 
Matej Zaplotnik je nekdo, ki je praktično vse svoje življenje posvetil delu z otroki. Že od študentskih let je praktično vsak njegov delavnik v tesni povezavi z otroci in mladostniki, ki se soočajo z različnimi težavami. Leta 2014 je svoje delo usmeril v področje ločitve staršev. Saj ima izredno veliko otrok in mladostnikov v vzgojnih institucijah izkušnjo ločitve staršev. Življenje z ločnima ločenima staršema ima celo vrsto izzivov, na katere niso pripravljeni niti starši, niti otroci. Svoje poslanstvo vidi v tem, da pomaga staršem po ločitvi vzpostaviti takšno obliko skrbi za otroka, da bo resnična zadovoljevala dolgoročne otrokove koristi in potrebe.

Melinda Mulcahy

Predavanje:
Curiosity SAVED the cat!

Četrtek, 08.09.2022
11:15 - 12:00
O predavanju
 

Melinda Mulcahy is not only personally trained by Andy Harrington, but she is one of his current small team of ACE Mentor/Trainers for his immersive events which means she present to a world class standard, for which she is constantly being complimented. Because of this, she has spoken on various international live and in person stages, such as International Women’s Day and online like Adam’s Strong’s Game Changers Summits and International Summit for Emotional Intelligence.

She help individuals and corporate businesses navigate challenge, change, risk and uncertainty through her unique thinking system by understanding and igniting their Superpower: Curiosity. In doing so, reduces stress, increases productivity, navigate and solve problems, inspires creativity to increase innovation and achieve goals, into unlimitedness.

Milenko Boroja

Predavanje:

Milenko je v svoji raznoliki karieri na področju hotelirstva, igralništva, marketinga, prodaje in nepremičninskega trga nabiral pestre izkušnje in znanja, ki so mu pomagali, da je razvijal delovne procese v različnih podjetjih. V življenju je večkrat naredil korak v neznano, saj so mu osebna rast, izobraževanje in raziskovanje vodilo njegovega dela in življenja.
Njegova specializacija in največja strast je na področju učinkovitejših odnosov v podjetju, komunikacije, ki prinaša boljše razumevanje in posledično večje prodajne rezultate.
Njegova vloga je, da kot predavatelj, mentor in Coach zanesljivo, zavzeto in na njegov izjemen spekter didaktičnih pristopov preda znanje in pomaga udeležencem delavnic in predavanj do hitrejše uresničitve njihovih ciljev in preboja, saj je trdno prepričan, da pomagati drugim ni njegova služba, temveč njegovo poslanstvo.

Nataša Jerman Rajh

Predavanje:
Zdrav dih, zdravo podjetje

Sreda, 07.09.2022
15:30 - 15:45
O predavanju
 

Nataša je:

 • učiteljica integralnih tehnik dihanj & NLP Life in Business coachinja (individualna srečanja ter vodenje skupin),
 • asistentka dr. Aleksandra Šinigoja pri programu NLP Praktik in NLP Coach,
 • avtorica dihalne jutranje in večerne e-vadbe Mojih 7 minut: enostavne dihalne tehnike po metodi Wima Hofa in dr. Konstantina Butejke, dihanje na kvadrat, čebelji dih, hipnotično sproščanje,
 • avtorica edinstvenega programa Stresi stres: preplet učinkovitih dihalnih tehnik, nevrolingvističnega programiranja, čuječnosti ter meditacije,
 • predavateljica programa s Čuječnostjo do dobrega počutja (Zasavska ljudska univerza),
 • predavateljica programa Dih moj najboljši prijatelj (Zasavski varstveno-delovni center, ljudske univerze Tolmin, Celje, Žalec),
 • individualni coaching proti stresu in izgorelost: coaching v kombinaciji z dihalnimi tehnikami.

Zdrav dih je temelj zdravja. Je prvi in ključen korak do vašega notranjega miru. Ko boste ozavestili svoj dih, boste pripravljeni na korenito spremembo vašega zasebnega in poslovnega življenja. Zdravi, umirjeni posamezniki so nosilci in tvorci zdravega podjetja. 

Njeno poslanstvo je pomagati posameznikom in skupinam:

 • obvarovati se stresa in izgorelosti, 
 • (spet) najti sebe in vzpostaviti notranji mir, 
 • prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke. 

Paul Erik Beens

Predavanje:
The three secrets you have to get right to get clients

Četrtek, 08.09.2022
15:00 - 15:30
O predavanju
 

Paul has been an entrepreneur, author and passionate marketing and funnel expert for 20 years. His strategies and software have literally changed the way many companies sell their services and products online. His Success path model is based on years of study and experiences of the most successful entrepreneurs in the US and Europe.

Roberto Castaldo

Predavanje:
Human performance protocol

Petek, 09.09.2022
09:30 - 10:30
O predavanju
 
 • Dr. commercialist, business consultant and journalist with expertise in Economy and Management.
 • Expert #1 in Italy for Performance Management.
 • Entrepreneur, Coach, Trainer, Consultant, Keynote Speaker and internationally recognized Author.

He helped to succeed hundreds of entrepreneurs and companies through innovative approach to Performance Management based on: Mathematics, Neuroscience and Coaching: HUMAN PERFORMANCE PROTOCOL (HPP). Performance development protocol teaches that numbers are only the tip of the iceberg, and talent and skills are the ones to make people "special". It is a model of humanistic leadership development that will be the basis for a new cultural revolution where people are put up front ...

Founder of the 4 M.A.N. Consulting, Scientific Director of CREA Political School of Meritocracy Italy, Didactic Director of Coach Italy and 4 M.A.N. Business School and Advanced Master Trainer of Neuro Coaching Integrated with HPP, where he holds dozens of conferences and advanced training events every year for entrepreneurs, managers and freelancers.

 • Registered in the Mise register as Innovation Manager.
 • Italian brand ambasador of Selling Power, a world leader in the sales sector.
 • The only Italian (20 #) in the Global Guru ranking in the Time Management category thanks to the study conducted on Peak Performance from which he wrote the book: Time Management - Sistema 21'
 • Journalist and Author of numerous publications on business, coaching and personal and professional growth.
 • Publisher of Tuttobasket.net and One Minute Club and Scientific Director of the Performance Studies Center of KPI Edizioni, a publishing house specializing in business books.
 • Founder of the selected group, gathering of talents where professionals from all over Italy train daily to improve performance in support of the community.
 • President of ASSOPROF, an association of professionals who are experts in humanistic performance management.
 • Former basketball athlete, now coach and consultant for numerous sports clubs throughout the country.
 • Husband and father of 3 gorgeous boys.

Ruth Driscoll

Predavanje:
How To Deal With Difficult People

Četrtek, 08.09.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Ruth Driscoll is a mentor, trainer and award-winning public speaker, TEDx speaker and No.1 International Best-Selling Author.
She is the founder and visionary behind The Life Liberator. Her mission is to support 10,000,000 sufferers of manipulative, abusive, controlling relationships into empowerment and freedom.
Ruth founded The Life Liberator after herself enduring the grip of a manipulative, abusive, controlling relationship with her partner.
At the time that she was existing inside this situation, she was the successful headteacher of a large, vibrant, and challenging inner-city primary school. A school that was bracketed in the lowest 5% of socio-economic deprivation and was set on an estate where poverty, drugs, gangs, knives and even guns were hazards that the school community of young families faced daily beyond the school gates.
Ruth uses her personal and professional experiences to provide a unique perspective on how it feels to live with an abusive, controlling partner; how sufferers can release themselves safely and how they can freely live their lives knowing this can never happen to them again.

Silvana Cory-Wright

Predavanje:
Title of my presentation is: P.O.W.E.R UP PARENTING; RAISING HIGH PERFORMERS

Četrtek, 08.09.2022
15:30 - 16:00
O predavanju
 

Silvana is mother of 3, a teen (age 14), a tween (age 12) and a 9 year old. She is a Serb raised in Melbourne, married to a kiwi, who she met in Switzerland, who then dragged her back to London to start a family, but then they raised their 3 kids in Qatar (youngest was born there) and now comfortably settled back in London…. until they get itchy feet again!

Having grown up as a bi-cultural kid, living in many multi-cultural environments and finally settling into the most competitive, high stress city for raising children – her belief that parenting would be a breeze and uncomplicated was quickly shattered! Life in London with three kids after their bubbled middle eastern spoils was soon shattered! This crazy life living across 4 continents (there was south America too in between), with three kids now in London was the inspiration for her programme and book. It’s one thing to believe you’re a good parent simply because you love your children, but is purely loving them enough? So, as a (painful) insatiably curious person, she then dived into the science and psychology of parenting after realising that the harder she tried as a parent, the more she failed at times and she wanted to know why!
….As the saying goes: “The road to hell is paved with good intentions”

Simon Grižonič

Predavanje:
Kako pa vi usposabljate vaš kader ali izobražujete?

Sreda, 07.09.2022
16:30 - 16:45
O predavanju
 

Simon Grižonič je univ. dipl. inž. strojništva, ki se od svojega 12 leta ukvarja s fotografijo, video in avdio tehniko. Poleg bogatih izkušenj v industriji s področja strojništva in zadnjih 6 let tudi kot srednješolski in višješolski predavatelj, je poznan kot strokovnjak na področju spletnega izobraževanja, priprave avdio in video izobraževalnih gradiv, spletnega oddajanja (live stream), postavitve spletnih strani in tehnologije povezane s temi področji. Je tudi direktor podjetja Akademija 369 d.o.o., ki je specializirana za svetovanje, pomoč in usposabljanje podjetnikov in šolnikov iz omenjenih področij.

Simon Wisdom

Predavanje:
The fall of the masculine and the rise of Divorce

Četrtek, 08.09.2022
16:00 - 16:30
O predavanju
 

Simon is a coach who specializes in educating and enabling men to grow back into calm, focused and attractive men to either turnaround potential divorce or go towards exciting opportunities of a new life in their new world.

Simona Adamič Kavšek

Predavanje:
Pot do uspeha z ustvarjalnostjo

Sreda, 07.09.2022
14:30 - 14:45
O predavanju
 

Simona je diplomirana ekonomistka, ki je svojo kariero začela v uspešnem slovenskem podjetju, kjer so bile spremembe edina stalnica, challenge pa motor, nato je svojo pot nadaljevala v mednarodnem koncernu, kasneje pa se je odločila, da gre v podjetništvo, saj je ugotovila, da si želi delati z ljudmi, ki imajo radi spremembe, dinamiko in zelo radi ustvarjajo, se učijo vedno novih stvari in znanje vpeljujejo v svoje življenje. Danes sta z možem lastnika ustvarjalne trgovine pri Levčku, kjer že mnogo let navdušujejo ljudi za ustvarjanje, pomagajo z idejami kako s kreativnostjo, poskušanjem, izzivi, ter drugimi tehnikami povečati zadovoljstvo in uspešnost ali navdušiti druge za inovativnost.

Zadnja leta se veliko izobražuje in mnogokrat jo srečamo kot mentorja in coacha na področju poslovnih veščin, osebne rasti, komunikacije, kulture in odnosov v podjetju, s kupci in ostalimi partnerji, družino ali prijatelji. Meni, da je ključ do uspeha agilna, vitka organizacija, kjer pomembno vlogo igrata kreativnost in inovativnost, da pridemo do uspeha.

Stanko Lipič

Predavanje:

Stanko zase pravi, da je velikokrat naredil ‘brco v prazno’. Številne preizkušnje in spodrsljaji tako na osebnem kot poslovnem področju mu danes pomagajo, da kot coach, hipnotizer in mentor zelo dobro razume izzive njegovih klientov in jih zato lažje pripelje do cilja oziroma želene spremembe.
Specializiran je za pomoč ljudem, ki doživljajo prekomeren stres, izgorelost, razne oblike strahov, fobije, tesnobo ali depresijo.
Je kreator MMC metode (mindset master coaching metoda), ki se je izkazala kot zelo učinkovita ravno pri odpravljanju negativnih čustvenih stanj.
Njegov moto je: “Vsak je lahko gospodar svojega telesa in uma in kreator lastne usode.”

Tanja Čajavec

GRIFFIN d.o.o.

Predavanje:
V petih koraki do zadovoljnega življenja (dieta za hedoniste)

Sreda, 07.09.2022
16:45 - 17:00
O predavanju
 

Tanja Čajavec, univ. dipl. umetnostna zgodovinarka in sociologinja kulture, kustosinja sodobne umetnosti in kustosinja pedagoginja, večletna strokovna sodelavka na investicijskih projektih s področja kulturne dediščine in več kot 10 let strokovna vodja projektov optimizacije poslovanja in arhiviranja za več kot 100 gospodarskih družb in organizacij javnega prava (NUK, ZVKD, AKOS, MINISTRSTVO ZA, ZRC SAZU, zdravstveni domovi in bolnišnice, občine, VIZ, fakultete, …). Raziskovalka na področju avdio video arhiviranja. Večletna vodja programov zaposlitvene rehabilitacije in usposabljanj ranljivih skupin in invalidov na področju optimizacije poslovanja in arhiviranja. 

Vesna Lapornik

Predavanje:
Obrni nov list v svoji knjigi življenja

Petek, 09.09.2022
12:15 - 12:30
O predavanju
 

Vesna Lapornik je mediatorka, coachinja in reiki mojstrica. Leta 2006 je diplomirala na Fakulteti za upravo. Leta 2011 je tudi sama doživela svojo temno noč duše. Od leta 2015 dalje se intenzivno izobražuje na področju osebne rasti in nevrolingvističnega programiranja.  Svoja znanja v največji meri pridobiva od dr. Aleksandra Šinigoja. V preteklosti pa tudi od številnih domačih učiteljev/mentorjev/predavateljev kot so Milan Vujasinovič, Saša Einsiedler, Snježana Ristič, Savina Atai, Špelca Morojna, Ksenja Lorber, Tatjana Rudman, Andrejka Pancar in še mnogi.  Danes pomaga ženskam, ki so se znašle na mrtvi točki. Z njeno pomočjo klientke ponovno obudijo vero vase in v življenje na sploh. Korak po korak začnejo graditi nove sanje in novo življenje, predvsem pa svojo bolečo preteklost transformirajo v navdihujočo prihodnost.

Zara Krivec

Predavanje:
Gremo mi na svoje, kako uspešno stopati po poti lastnega poslovnega ali kariernega uspeha

Sreda, 07.09.2022
14:45 - 15:00
O predavanju
 

Magistrica Zara Krivec  je podjetništvo okušala že kot otrok, saj je bil njen oče obrtnik. Z računovodskimi storitvami je začela, že davnega leta 1986, ravno pri  njem. Sledili so očetovi prijatelji in znanci, obrtniki, katerim je z največjim veseljem pomagala, da so imeli računovodstvo in ostalo dokumentacijo urejeno tako, kot je potrebno.

Knjiga »5 korakov kako monetizirati svoj hobi« je odličen zbir vseh izkušenj in znanj, ki bodo zelo koristili vašemu delovanju in temu, kako vaš hobi učinkovito pretopite v posel in v denarne prilive. V knjigi so po korakih opisane pomembne aktivnosti, ki vas izstrelijo med tiste, ki hočete in boste sami odločati o svojem poslu in o svojih zaslužkih. Zelo zanimivo je tudi poglavje o davčnih prednosti posameznih organizacijskih oblik poslovanja, kjer je v knjigi naveden tudi konkretni primer z izračuni, koliko davka plačate kot samostojni podjetnik in koliko davka plača družba za enak ustvarjen dobiček pri poslovanju.

Navedene izračune in primere pa z udeleženci natančno predelajo in preračunajo pri njenih večmesečnih programih, kjer tudi konkretno, individualno, za vsakega udeleženca posebej analizira in predlaga kaj bi bilo za njega ali za njo najboljše.
<br
>Ker se Zara stalno izobražuje in nadgrajuje svoje  bogate izkušnje, kar z veseljem deli z vami in vam pomaga pri vaši uspešni poslovni in karierni poti. Pravkar se uči, kako kot coachinja pomagati podjetnicam in podjetnikom, da obdržijo več svojega zasluženega denarja. Poleg tega ima opravljena izobraževanja ABC vodenja, Govorica telesa, Komunikacija, ima tudi  pridobljene mednarodne  licence za Mentorja,  za NLP  trenerja in za Hipnozo.

Njen računovodski servis je prepoznan predvsem po tem, da razume  podjetnike in podjetnice,  saj diha z njimi že večino svojega življenje. Preko očetove in svoje firme, ter tudi preko izkušenj »njenih« podjetnic in podjetnikov si je pridobila ogromno izkušenj, zaradi tega tudi zelo dobro razume poslovne izzive, ter ve, kako jih premagati. Zaradi tako bogatih izkušenj skozi vsa ta leta in skozi različne gospodarske sisteme, ve kako pomagati v podjetništvu  in ve, kako lahko najbolj koristi na poslovnih področjih.

Zara  je tudi avtorica odlične poslovne knjige Gremo mi na svoje, napisala jo je na podlagi bogatih izkušenj, za vse, ki si želijo uspešno potovati  na lastni poslovni poti, in tudi  za tiste, ki že poslujejo na svoji lastni poslovni poti  in tudi za vse, ki šele začenjajo s svojim samostojnim poslom. Je tudi  avtorica številnih člankov in  seminarskih nalog.

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 8. 12. 2023

INFOSEK AI + INFOSEK 2024
700


Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE
INFOSEK AI
297


Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.