14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
CIO FORUM
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

CIO FORUM: The Golden Rules of CIO's Success

24. in 25. november 2011, Hotel Perla, Nova Gorica

Poseben sklop predavanj, samo za IT direktorje in IT managerje.

Katera so ta zlata pravila, ki jih IT direktorji in IT managerji potrebujejo za uspeh, nam bosta zaupala, ekskluzivno za CIO forum, predavatelja:

Martin Plessow, Gartner EXP ter Velimir Srića.

To seveda nista edina dva uspešna ter svetovno znana predavatelja, ki smo ju uvrstili na forum, temveč boste prisluhnili še mnogim drugim uveljavljenim slovenskim in tujim predavateljem, ki zasedajo visoke in odgovorne položaje znanih podjetij in organizacij .

Program si lahko ogledate TUKAJ.

Za prijave kliknite TUKAJ.

Posebne ugodnosti in paketi:
PAKET "2+1=0": Ob 2 prijavah na CIO forum in 1 prijavi na konferenco Infosek PODARIMO karto za udeležbo na Varni tajnici. Cena paketa: 1260 eur+ddv.
PAKET "1+1=1,5": Ob prijavi na CIO forum, priznamo 50% popust za udeležbo na Varni tajnici. Cena paketa: 570 eur+ddv.
Ugodnosti veljajo za posameznike iz istega podjetja. Obračuna se polna cena, brez dodatnih popustov.

Za informacije smo vam na razpolago na elektronski pošti [email protected] ali tel št. 05 338 48 57.

 

 

INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.