14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
VARNA TAJNICA
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

Varna tajnica - samozavestna, zanesljiva in zaupljiva tajnica

Vabljene v četrtek 24. novembra in petek 25. novembra 2011

Nova Gorica, hotel Perla, v sklopu konference Infosek

Tajnica je še kako pomemben člen vsakega podjetja! Preko nje vsakodnevno kroži nešteto informacij, zato je še kako pomembna pravilna obdelava informacij in varnost le teh.

Del te konference zato posvečamo posebej tajnici - sekcija Varna tajnica - samozavestna, zanesljiva in zaupljiva tajnica.

S to temo želimo odgovoriti na marsikatero vprašanje, ki se tajnici postavlja. Na ta način ne le, da se izboljša njena organizacija, temveč postane še bolj učinkovita ter zanesljiva. Zatorej vabljene vse tajnice, da prisluhnejo in ugotovijo, ali grejo po pravih smernicah in kaj lahko še izboljšajo. Zagotavljamo zelo uporabne in zanimive teme, ki so pri delu tajnice zelo pomembne.

Okvirna vsebina predavanj:

  • evidentiranje dokumentov ter beleženje in shranjevanje zapisov,
  • verodostojnosti in pravne veljavnosti shranjenih dokumentov oz. verodostojne rekonstrukcije izvedenih del in nalog,
  • e-poslovanje, e-zapisi in e-hramba,
  • možnosti potencialnih napadov, ki bi jih spletni napadalci izbrali, da bi prišli do računalnikov ali drugih komunikacijskih naprav tajnic in drugih zaposlenih v tajništvih,
  • orodja, ki bi jih tajnice lahko uporabljale za lažje delo in seveda zagotavljanje varstva podatkov,
  • pomembne informacije o varstvu osebnih podatkov
  • nazoren prikaz najpogostejših napak, ki jih tajnica izvaja pri svojem delu in kako se temu izogniti,
  • in še mnogo drugega in uporabnega,

... na podlagi česar tajnice nič ne preseneti in je samozavestno pripravljena na vsak izziv.

Program si lahko ogledate TUKAJ.

Za prijave kliknite TUKAJ.

Posebne ugodnosti in paketi:
PAKET "2+1=0": Ob 2 prijavah na CIO forum in 1 prijavi na konferenco Infosek PODARIMO karto za udeležbo na Varni tajnici. Cena paketa: 1260 eur+ddv.
PAKET "1+1=1,5": Ob prijavi na CIO forum, priznamo 50% popust za udeležbo na Varni tajnici. Cena paketa: 530 eur+ddv.
Ugodnosti veljajo za posameznike iz istega podjetja. Obračuna se polna cena, brez dodatnih popustov.

Za informacije smo vam na razpolago na elektronski pošti [email protected] ali tel št. 05 338 48 57.

INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.