14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
PROGRAM KONFERENCE
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

PROGRAM KONFERENCE INFOSEK 2008 - FORUM

V prvi polovici junija se bo zgodila največja konferenca na temo informacijske varnosti INFOSEK 2008 – FORUM. Prvi konferenčni dan smo pripravili 3 vzporedne dopoldanske in 3 vzporedne popoldanske sekcije, 2 dan pa dve:

 • Upravljanje varovanja informacij (zagotavljanje revizijske sledi, varovanje poslovnih skrivnosti...)
 • Varovanje podatkov (varnost in zasebnost...)
 • Upravljanje neprekinjenega poslovanja (načrtovanje, investicije v BCM...)
 • Računalniška forenzika (kazenskopravni vidik, prikriti načini komuniciranja...)
 • Virtualni svet (navidezni svet, sociološke mreže...)
 • Spletna varnost (varnost pri spletnem nakupovanju, zloraba enkripcije...)
 • ter 4 sekcije, ki potekata v celoti v angleškem jeziku (Understanding Critical Success Factors, COSO model, Forensic Examination Procedures, Cryptographic Hash Functions...)

  Pod vodstvom ENISE potekata sekciji »Awareness Raising« ter »Computer Incident and Response Handling« s sodelovanjem CERT-SI in CERT-EE. Prav tako bo prvi dan potekala okrogla miza.

V sklopu konference bo potekal tudi predkonferenčni dan s Kevinom Mitnickom, svetovno  znanim (bivšim) hekerjem in danes strokovnjakom za socialni inžeiring. Njegova predstavitev bo zajemala:

 • opredelitev socialnega inženiringa in zakaj se ga napadalci poslužujejo ter kako se upreti napadu
 • najbolj pogoste metode napada
 • luknje v »človeškem požarnem zidu« ...

O njem se mogoče slišali že marsikaj, kaj od tega je resnično, pa preverite 9. junija 2008 – nekaj svojega časa bo namenil tudi vprašanjem iz publike.

Forum VARNA TAJNICA: tudi v letošnjem letu nadaljujemo z informacijsko varnostnimi izobraževanji za vse tajnice, poslovne sekretarke, finančnike, računovodje, ravnatelje in vse, ki se pri svojem delu srečujejo s pomembnimi – občutljivimi informacijami.
Šolanje bo potekalo vzporedno s konferenco INFOSEK 2008 – FORUM, 10. in 11. junija.

Pridružujemo si pravico do spremembe programa konference, zaradi višje sile.
INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.