14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
O KONFERENCI
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

O KONFERENCI INFOSEK 2008 - FORUM

Že peto leto zapored skušamo z organizacijo INFOSEK konferenc izpostaviti pomembnost informacijske varnosti med slovenskimi podjetji in organizacijami. Glavni namen je izboljšati informacijsko-varnostno osveščanje med zaposlenimi, kar je ključnega pomena ob vedno večji odvisnosti od informacijskih tehnologij. 10. in 11. junija 2008 bomo v Novi Gorici obeležili jubilejno, že 10. organizacijo našega največjega dogodka. Konferenca bo letos prvič potekala kar dva dni, in sicer v mednarodnem sodelovanju z Evropsko agencijo za varnost omrežij in informacij (ENISA).

Naši največji dogodki so priložnost za vse udeležence, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost tako v slovenskem kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih (iz vodilnih slovenskih podjetji in institucij), vedno gostimo ugledne tuje predavatelje iz evropskega prostora.

V središču pozornosti konference INFOSEK 2008 - FORUM bodo predvsem naslednje teme:

  • Upravljanje varovanja informacij in neprekinjenega poslovanja
  • Upravljanje neprekinjenega poslovanja
  • Varovanje podatkov
  • Računalniška forenzika
  • Varnost računalniških omrežij

Sodelovanje z ENISO pa daje poudarke naslednjim tematskim področjem:

  • Izboljšava prožnosti evropskega e-komunikacijskega omrežja
  • Razvijanje in ohranjanje sodelovanja med državami članicami EU
  • Prepoznava novih tveganj, ki jih prinašajo nove tehnologije za večje zaupanje
  • Izgradnja informacijskega zaupanja v mikro podjetjih

 

 

INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.