14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
PREDAVATELJI
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

PREDAVATELJI 2018

INFOSEK in GDPR (DPO) konferenca

Finnigan PetePete Finnigan, Pete Finnigan Ltd.
Pete Finnigan is one of the most well known experts in database security. Pete Finnigan created the SANS Oracle security step-by-step guide and the CIS Oracle benchmark used by NIST, USA DoD and more is a reference to secure Oracle databases. Pete worked out the mechanisms that Oracle used to protect PL/SQL and showed how they can be easily defeated at the Black Hat conference in Las Vegas in 2006. Pete has published multiple books on databases security and speaks and publishes papers regularly. His company also produces the tool PFCLScan used to protect Oracle databases.

Mojca PrelesnikMojca Prelesnik, Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije
Mojca Prelesnik je univerzitetna diplomirana pravnica s pravosodnim izpitom.
Avtorica strokovnih člankov in soavtorica knjig s področja dostopa do informacij javnega značaja, varstva zasebnosti in osebnih podatkov, predavateljica na številnih izobraževanjih, usposabljanjih in strokovnih konferencah ter srečanjih (s področja širše javne uprave, delovnega prava, inšpekcijskih postopkov, zdravstva, šolstva, arhivov, gospodarstva, itd.).
Poleg pravnega znanja ima tudi izkušnje na področju zakonodajnega postopka, managerskega dela, vodstvene in organizacijske sposobnosti s področja dela javne uprave, vodenja in finančnega poslovanja.
Z dostopom do informacij javnega značaja se je začela ukvarjati že leta 2002 na Ministrstvu za informacijsko družbo, kjer je sodelovala pri pripravi predloga zakona o dostopu do informacij javnega značaja in bila v času zaposlitve tudi uradna oseba po ZDIJZ.
Področje varstva osebnih podatkov je postalo njeno delovno področje leta 2006, ko se je Pooblaščenec za dostop do informacij javnega značaja preoblikoval v Informacijskega pooblaščenca in pridobil pristojnost dotedanjega Inšpektorata za varstvo osebnih podatkov pri Ministrstvu za pravosodje.
Znanje in izkušnje, pridobljeno v času zaposlitve, najprej na Ministrstvu za informacijsko družbo in nato pri Informacijskem pooblaščencu, je kot generalna sekretarka Državnega zbora lahko še dodatno nadgrajevala v praksi in dobila vpogled v poslovanje kot predstojnica upravljavca številnih zbirk osebnih podatkov in zavezanca za dostop do informacij javnega značaja. Iz letnih poročil po ZDIJZ izhaja, da je Državni zbor v obdobju 2008-2014 izkazal visoko stopnjo dostopnosti do informacij javnega značaja in transparentnega poslovanja. Kot upravljavec zbirk osebnih podatkov je Državni zbor v istem obdobju bistveno izpopolnil in izboljšal zavarovanje zbirk in zaščito osebnih podatkov.
Na predlog predsednika republike Boruta Pahorja jo je Državni zbor 4. 7. 2014 izvolil za informacijsko pooblaščenko. Petletni mandat je informacijska pooblaščenka začela 17. 7. 2014.

Matevž MesojednikMatevž Mesojednik, NIL d.o.o.
Matevž Mesojednik je eden vodilnih slovenskih strokovnjakov za informacijsko varnost, NIL-u pa se je pridružil leta 2016. Ima več kot desetletje izkušenj z načrtovanjem in varnostnim preverjanjem sodobnih IT varnostnih rešitev za velike organizacije, posebej z energetskega in finančnega sektorja. Od 2018 je Matevž vodja NIL varnostno operativnega centra (NIL SOC), kjer skrbi za njegov razvoj in kontinuirano izvajanje storitev SOC varnostne analitike, triaže in odziva na varnostne incidente v informacijskih okoljih organizacij.

Matjaž KosemMatjaž Kosem, NIL d.o.o.
Matjaž Kosem je takoj po zaključenem dodiplomskem študiju na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani svojo poklicno pot začel v enem izmed slovenskih IT-podjetij, kjer se je na začetku ukvarjal z integracijo sistemov za celovito upravljanje končnih točk ter pozneje s problematiko informacijske varnosti v kompleksnejših okoljih. Od leta 2011 aktivno svetuje podjetjem pri reševanju izzivov učinkovite obrambe pred kibernetskim kriminalom. Od 2018 deluje kot vodja razvoja poslovanja NIL varnostno operativnega centra (NIL SOC), kjer skupaj z ekipo skrbi za razvoj in neprestano izboljševanje ter približevanje storitve k naročnikom.

Peter Filip JakopičPeter Filip Jakopič, Zavarovalnica Triglav d.d. 
mag. Peter Filip Jakopič je v Zavarovalnici Triglav zadolžen za področje Prevzema rizika premoženjskih zavarovanj in razvoja produktov. Z ekipo strokovnjakov različnih področjih dnevno spremljajo trende in spremembe poslovnega okolja ter temu ustrezno prilagajajo ponudbo produktov zavarovalnice. Produkt Zavarovanje kibernetske zaščite za podjetja je rezultat sodelovanja s tujimi partnerji, ki imajo na tem področju večletne izkušnje.

Tina Jereb, PRO Astec d.o.o.
Tina Jereb je svetovalka za informacijsko varnost. Ekipi PRO.Consulting, podjetja PRO Astec d.o.o., se je pridružila v letu 2017. Naročnikom, ki prihajajo iz različnih panog, že dobro desetletje pomaga pri vzpostavljanju skladnosti s standardi in različno področno zakonodajo, ki narekuje varovanje informacij. V zadnjih mesecih se intenzivno ukvarja s področjem neprekinjenega poslovanja, med drugim tudi z udeležbo na seminarju za pridobitev naziva Vodilni presojevalec sistema upravljanja neprekinjenega poslovanja po ISO 22301.

Alenka GlasAlenka Glas, PRO Astec d.o.o.
Alenka Glas, samostojna specialistka informacijske varnosti, se s področjem varovanja informacij ukvarja od leta 1998. Glavno področje njenega delovanja je vzpostavljanje sistemov upravljanja varovanja informacij in sistemov upravljanja neprekinjenega poslovanja. Je vodilna presojevalka po standardih ISO/IEC 27001 in ISO 22301.

 

 

Gašper CotmanGašper Cotman, ADD d.o.o.
Mag. Gašper Cotman ima več kot 15 let izkušenj pri svetovalnih projektih v slovenskem in mednarodnem okolju na področju informacijskih tehnologij. Je nosilec številnih certifikatov vodilnih svetovnih proizvajalcev infrastrukturnih in varnostnih rešitev ter ima bogate izkušnje z vodenjem kompleksnejših projektov. Poleg tega ima veliko izkušenj pri pregledu sestavin in povezav zbiranja, urejanja, obdelovanja, hranjenja podatkov in njihovega preoblikovanja v informacije z njihovo urejenostjo v skladu s pravili (zakoni, predpisi, standardi) in dobrimi praksami na področju informatike in informacijskih tehnologij.

Bojan OstanekBojan Ostanek in Marko Prešlenkov, Bankart d.o.o.
Bojan Ostanek in Marko Prešlenkov se v družbi Bankart ukvarjata z upravljanjem informacijske varnosti že skoraj desetletje.

 

 

Marko PrešlenkovPri rednem delu se ukvarjata tako s tehničnimi izzivi (vzdrževanjem varne arhitekture, rednim ocenjevanjem tveganj, tehničnimi nastavitvami in konkretnimi specifičnimi konfiguracijami, izvajanjem notranjih presoj, uporabe tehničnih varnostnih orodij, idr.), kakor tudi z upravljanjem (definiranjem varnostnih politik, redno poročanje poslovodstvu, nadzornemu svetu, odborih v plačilnih sistemih, sodelovanje pri zunanjih revizijah regulatorjev v panogi, idr.).

 

Andrej SkamenAndrej Skamen, S&T Slovenija d.d.
Andrej Skamen, 20 let izkušenj s področij informacijske in kibernetske varnosti. V podjetju S&T je zaposlen v oddelku IT svetovanje in je v Sloveniji in tujini aktiven na področjih načrtovanja kompleksnih varnostnih rešitev, optimizacije podpore IT-ja poslovnim procesom, ocene stanja in vzpostavitve informacijske varnosti skladno z regulativami in dobrimi praksami, varnostnimi pregledi in izvajanjem tečajev. V zadnjem času poudarek daje tudi področjem varovanja industrijskih okolij in upravljanju incidentov informacijske varnosti.

Davor FilipovićDavor Filipović, S&T Slovenija d.d.
Svetovalec na področju informacijske varnosti. V podjetju S&T je zaposlen v oddelku SOC, kjer sodeluje pri upravljanju incidentov informacijske varnosti in pri odzivu na kibernetske grožnje. Sodeluje tudi na področjih vzpostavitve sistemov upravljanja varovanja informacij in skladnosti z novo uredbo o varstvu osebnih podatkov.


 

Mihec PodlesekMihec Podlesek, S&T Slovenija d.d.
Mihec Podlesek started his journey into CS very early in his life, with programming in Pascal and fiddling with Linux. As things progressed, he eventually became interested in the field of cybersecurity and enrolled into Faculty of Computer and Information Science (University of Ljubljana). During his studies, he also participated in different extracurricular activities such as hackathons and various computer security oriented events. He was also a recipient of Cisco Systems sponsorship, which allowed him and his peer to present a poster at Terena Networking Conference in Prague. He is currently working as a Cyber Security Engineer and is a part of the S&T Slovenia SOC team. His research interests focus primarily on analyzing cyber threats, developing and improving methods of automation in SOC environments and application of AI in the context of cybersecurity

Boris KrajncBoris Krajnc, Smart Com d.o.o.
Boris Krajnc ima več kot 15 let izkušenj na področju IT tehnologij in industrije. Kot certificiran etični heker se je specializiral za zunanje in notranje varnostne preglede v IT in OT okolju. Njegove veščine in strokovno znanje s področja IKT potrjujejo mednarodno priznani certifikati, kot so: CEH – Certified Ethical Hacker, CCNA – Security, JNCIA – Junos Networks Certified Associate, Extreme Network Associate, Cisco certified Network Professional, idr.

 

Charlotte ArcherCharlotte Archer, Thycotic
Charlotte has an extensive background working in the IT industry due to working with many vendors and channel partners during her time working for a lead generation organisation. She has now worked for Thycotic for almost 2 years and is an expert in all things PAM and IT security.

 

 

Zsolt PótorZsolt Pótor, Softline
Experienced Technical Consultant with a demonstrated history of working in all segments of the IT industry - customers, vendors and IT partners as well. His main focus area is cloud solutions, however he has been participating in many Hybrid and On-Premises projects during his carrer. He gained experience in Eastern European Security projects and currently supports as a Solution Sales Manager 6 Eastern European countries (Bulgaria, Croatia, Hungary, Romania, Serbia, Slovenia).

 

Jaanus KinkJaanus Kink, RangeForce
COO and Co-founder at Cyber Skills Technology company RangeForce.
He has over 20 years of enterprise technology development and IT operating experience. Last 5 years he is involved with different cyber security educational projects in Europe and US. Organising defense-related cyber security exercises and hackathons.

 

 

Metod PlatišeMetod Platiše, Telekom Slovenije d.d.
Metod Platiše je v Telekomu Slovenije produktni vodja za področja video elektronske identifikacije, podpore upravljanju digitalnih transakcij in kibernetske varnosti. Ima prek 20 let izkušenj, v dosedanji karieri pa se je ukvarjal s sistemskim inženiringom ter arhitekturami komunikacijskih omrežij, vodil pa je tudi zahtevnejše projekte in ekipe na področju sistemske integracije.

 

 

Akos BodisAkos Bodis, Stormshield, Airbus cybersecurity
Akos Bodis started his cybersecurity career at the Hungarian antivirus vendor VirusBuster and continued working with endpoint security at ESET. Later joining Airbus' cybersecurity team, he started the Central European representation of Stormshield firewalls. Right now Akos works as a product manager for a regional cybersecurity distribution, overseeing the expansion of Vectra Cognito artificial intelligence-based security solutions in Central and Eastern Europe.

 

Ian WhitesideIan Whiteside, F-Secure
Ian has been in the security industry for over a decade and is responsible for many global sales Initiatives from end point to detection and response as well as specializing in cloud solutions for environments such as Salesforce. A knowledge of customer needs and industry trends has enable Ian to be multi-linguistic in marketing and sales, tech, training, coaching, mentoring, motivating and social media among many other things.

 

Janko ŠavnikJanko Šavnik, Addiko Bank d.d.
Janko Šavnik, specialist informacijske varnosti, je trenutno zaposlen kot Vodja informacijske in fizične varnosti ter Pooblaščenec za varstvo podatkov v Addiko Bank d.d., v Ljubljani. Njegovo delo večinoma obsega upravljanje sistema varovanja informacij, vodenje varnostnih projektov, svetovanje, izobraževanje in ozaveščanje zaposlenih, kakor tudi neprestano skrb za varstvo osebnih podatkov.
Od leta 2009 ima naziv CCE (Certified Compuer Examiner) in sodni izvedenec za informacijsko varnost in računalniško forenziko. V letu 2013 je pridobil naziv CISM (Certified Information Security Manager), v letu 2016 pa še naziv CISA (Certified Information Systems Auditor). Preden se je poklicno pričel ukvarjati z navedenimi področji je bil 11 let pripadnik policije.
Poleg zelo dobrega poznavanja informacijske tehnologije in računalniške forenzike, dobro pozna slovenske in EU regulatorne zahteve, ki se nanašajo na informacijsko varnost, varstvo osebnih podatkov, varnost internetnih plačil, varnost plačilnih kartic in podobno.
V zadnjih letih je na navedene teme pripravil veliko člankov in predavanj, med njimi tudi na slovenskih 

Miha DvojmočMiha Dvojmoč, Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru
Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov
Doc. dr. Miha Dvojmoč, je doktoriral s področja pravnih znanosti leta 2013. Svojo poklicno pot je pričel kot zaposlen na Inšpektoratu Mestne občine Ljubljana, nato nadaljeval v zasebnem sektorju in bil direktor poslovne enote večjega varnostnega podjetja, varnostni menedžer in odgovoren za izvedbo najzahtevnejših varnostnih projektov. Služboval je tudi na Ministrstvu za notranje zadeve kot višji svetovalec v direktoratu za policijo in druge varnostne naloge, trenutno pa je docent na Fakulteti za varnostne vede, Univerze v Mariboru, predsednik Detektivske zbornice RS ter uspešen lastnik in direktor podjetja MD svetovanje d.o.o., s katerim je na  finančnem, pravnem in varnostnem področju sodeloval s številnimi uglednimi subjekti javnega in zasebnega sektorja, kjer se ukvarja z odgovornostmi organom upravljanja ter zaščito informacij tudi na področju Integralne korporativne varnosti in konkurenčne obveščevalne dejavnosti. Dr. Miha Dvojmoč je s svoje ekipo vpeljeval varnost informacij in s tem tudi GDPR v več kot 200 slovenskih organizacijah. 

Marijan AntončičMarjan Antončič, Ainigma d.o.o.
Je lastnik in prokurist podjetja Ainigma. Na podrocju informacijske varnosti dela že trideset let. Vso kariero je delal na Ministrstvu za notranje zadeve oziroma Policiji, kjer je med ostalim ustanovil in vodil Center za zašcito podatkov. Kot pravnik je sodeloval pri pripravljanju in implementiranju zakonov o varstvu osebnih podatkov in številnih drugih predpisov, ki urejajo varstvo in zavarovanje podatkov. Je avtor Zakona o tajnih podatkih. Kot clan delovnih skupin za harmonizacijo pravnega reda Republike Slovenije za izpolnitev pogojev za clanstvo v EU in NATU v poglavju »pravosodje in notranje zadeve« je bil odgovoren za vprašanja varstva in zavarovanja osebnih ter tajnih podatkov. Kariero v Policiji je zakljucil kot pomocnik direktorja Urada za informatiko in telekomunikacije, in sicer z uspešno izvedeno schengensko evalvacijo Republike Slovenije na podrocju varstva podatkov. Sedaj državnim organom in velikim poslovnim sistemom v Sloveniji in v državah na obmocju zahodnega Balkana svetuje pri vprašanjih informacijske varnosti in razvoja poslovnih informacijskih sistemov.

Miha OzimekMiha Ozimek, SIQ
Miha Ozimek je opravil podiplomski magistrski študij računalništva in informatike ter specialistični študij informacijske varnosti s področja standardov informacijske varnosti in uvajanja politik varovanja informacij v organizacije. Od leta 2007 deluje kot presojevalec sistemov vodenja kakovosti in varovanja informacij na SIQ Ljubljana in je presojal sisteme kakovosti in varovanja informacij v večini slovenskih podjetjih, EU in državah JV Evrope. Od leta 2008 sodeluje kot gostujoči predavatelj na Fakulteti za varnostne vede na področju sistemov varovanja informacij.

Erih Skočir, Resis d.o.o.
Avtor je magister informatike, ki se po nekajletnem obdobju pedagoškega dela ves čas ukvarja z razvojem in graditvijo informacijskih sistemov s posebnim poudarkom na področju dela državnih organov. S svojimi izkušnjami je veliko prispeval pri graditvi in razvoju posameznih informacijskih sistemov (Informacijski sistem Državnega zbora RS itd.), javnih baz podatkov v slovenskem prostoru in popularizaciji sodobnih sredstev informatike ter njihovem približevanju končnim uporabnikom. Od konca devedestih je gradil informacijski sistema na področju bančništva in zavarovalništva v Slovenski izvozni družbi in sodeloval pri ustanovitvi SID Banke, SID – Prve kreditne zavarovalnice in družbe Prokolekt, kjer je med drugim vpeljal sistem varovanja informacij. Trenutno deluje kot svetovalec na področju razvoja informacijskih sistemov, uvajanju in optimizaciji BPM sistemov, varovanju podatkov in je tudi eden od ustanovnih članov društva poslovnih analitikov IIBA Slovenija.

Jan ŽoržJan Žorž, Go6 / Internet Society
Jan Žorž started his professional career in RS-232/VAX VMS world in 1992 and continued through Novell and Windows environments all the way to Solaris and other UNIX derivatives that today represent the native environment for the majority of his projects. Jan is the Internet Society's Operational Engagement Programme Manager. He works on operational initiatives to ease the deployment of IPv6 and other technologies. He is also working to help the industry document best-current operational practices and to improve operator feedback to the IETF.
Jan is one of the pioneers of SiOL, the Slovenian national ISP, and has been involved in the organization from the beginning. Among other activities, he began experimenting in 1997 with Internet streaming multimedia content. Based on these experiments, he successfully accomplished projects such as "Dhaulagiri '99 Live" (an Internet multimedia transmission of Tomaz Humar's solo climb of the south wall of Dhaulagiri (called Death Zone in the Himalayas), "Ski Everest Live 2000" (an Internet live-video transmission and monitoring of extreme skiing from the summit of Mt. Everest by Davo Karnicar) and other similar projects. Together with two other members of the team "Dhaulagiri '99 Live", Jan received a media award/statue "Victor" for special achievement.
For the last seven years, Jan has been working as a consultant in the IT field, specializing in IPv6. He co-founded the Go6 institute (not-for-profit), a Slovenian IPv6 initiative whose main objective is to raise IPv6 awareness in Slovenia and alert the community to the fact that we are approaching extensive changes on the Internet.
Due to the success of Go6 Institute, Slovenia is currently leading the EU as the country most prepared for IPv6 (according to the RIPE NCC's IPv6 RIPEness study). Jan has been invited to present around the world on his work, the model of the Go6 platform, IPv6 awareness raising and deployment at the national level. These speaking engagements have included conferences such as RIPE Meetings, Google IPv6 Implementors Conference 2010, Internet Governance Forum meetings, OECD meeting, World IPv6 Congresses (Paris and London), as well as national forums in Germany, Greece, Norway, Macedonia, Oman, Brazil and many others.
Jan is also primary co-author of a very successful procurement (specification) paper, published as official RIPE Best Current Practice document RIPE-501, titled "Requirements For IPv6 in ICT Equipment". This document is translated into more than 10 languages and is used around the world by enterprises and governments when requesting IPv6 features in ICT equipment purchases. RIPE-501 was recently replaced by RIPE-554, also co-authored by Merike Kaeo, Sander Steffann and Jan Žorž.

Toni KastelicToni Kastelic, MNZ - Policija, Uprava kriminalistične policije
Toni Kastelic dela na področju preiskovanja računalniške kriminalitete in digitalne forenzike dela od leta 1999, v tistem času se je v slovenski policiji začelo povečevati število prijav kaznivih dejanj računalniške kriminalitete, kot so vdori v informacijske sisteme, spletne goljufije in druga kazniva dejanja na internetu. Kot vodja Centra za računalniško preiskovanje v Upravi kriminalistične policije skrbi za izbor kadrov, računalniške opreme, strokovna usposabljanja in mednarodno sodelovanje z drugimi varnostnimi organi za področje računalniške kriminalitete in digitalne forenzike. Je član odbora Sveta Evrope, ki skrbi za izvajanje Konvencije o kibernetski kriminaliteti.

DetekaAleš Ažman, Detekta d.o.o
Aleš Ažman je zasebni detektiv z licenco, zaposlen v podjetju Detekta, detektivsko-varnostna agencija in svetovanje d.o.o. Ima dolgoletne izkušnje iz vojske, posebej s področja CIMIC, saj je bil kot častnik SV tudi inštruktor v centru odličnosti Nata (CCOE) na Nizozemskem. Pridobljene izkušnje iz mirovnih operacij in šolanj v različnih oboroženih silah po svetu uspešno prenaša v civilno okolje. Kot zasebni detektiv se dnevno srečuje z izzivi na različnih področjih detektivskega dela, od vdorov v zasebnost, nezvestobe, preverjanja zaposlenih, do iskanja skritih oseb in njihovega premoženja. Orodje, ki ga pri svojem delu uporabljala je največkrat prav svetovni splet.

Igor BernikIgor Bernik, Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru
Dr. Igor Bernik, izredni profesor za informacijsko varnost, predstojnik Katedre za informacijsko varnost na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru.

 

 

 

Tali RežunTali Režun, 4th Pillar
Tali Režun started his entrepreneur career in the year 1998, specializing in various fields from investment, tourism, human resources, online marketing etc. In 2018 he has finished his Business Doctorate, specializing in online brand development, SEO and Social Media Marketing. His last passion is Bitcoin, with its mind blowing technology behind it. He has started to study Bitcoin, blockchain and concurrency in 2016 and he hasn't stopped since. The idea of decentralized open system, not prone to corruption and extensive bank costs is just too good to be overlooked. Blockchain with its mind blowing application will bring the new internet revolution and he is trying hard to spread the good word. Overwhelmed with Bitcoin, blockchain and his professional career in HR, the idea behind the 4th Pillar project came to light.

Roger GommRoger Gomm, Roger Gomm Ltd. & Metropolitan Police
Roger retired from the Metropolitan Police Service having successfully completed a thirty-four-year career in 2012. He has a unique background in operational command having been pivotal in all major events in London for over 14 years. Accustomed to working at executive and tactical levels, he is well practiced in strategic risk management, managing complex threats to people, property, places and reputation; achieving business continuity and managing specialist teams with national and international responsibilities. He developed command centre processes and training programmes to prepare individuals and teams to command major events, including the 2012 London Olympics. He designed and successfully delivered leadership, incident management training and exercises to a variety of audiences in the UK and abroad. His professional and personal commitment was recognised by Her Majesty in 2007 when he was awarded the Queens Police Medal for distinguished Service.
Roger is now working as an Advisor, Trainer or Consultant and his portfolio includes; Associate Lecturer, Cabinet Office Emergency Planning College; Associate Tutor, College of Policing; Visiting Lecturer at Portsmouth, St Andrews, Bournemouth, Christ Church and Huddersfield Universities; Advisor to GLA / London Resilience Team as part of the Academic and Operational Reference Group; Editorial Panel Member and occasional writer for Crisis Response Journal; and a number of crisis management and security projects with corporates. He also worked as an Advisor to the Qatar National Security and Resilience Programme as part of security planning for 2022 FIFA World Cup for 18 months.
Roger is a Fellow of the Institute of Civil Protection & Emergency Management (FICPEM), Fellow of the Security Institute (FSyI), Fellow of the Chartered Management Institute (FCMI) and Fellow of the Institute of Leadership and Management (FInstLM). He has a Diploma in Teaching in the Lifelong Learning Sector (DTLLS), Qualified Teacher Learning and Skills status (QTLS) and a Member of the Society for Education and Training (MSET).

Marcello PoglianiMarcello Pogliani, Politecnico di Milano
Marcello Pogliani is a PhD student at Dipartimento di Elettronica, Informazione e Bioingegneria (DEIB), Politecnico di Milano in Italy, where he works with the Computer Security group of the NECST laboratory.
His research interests revolve around the security of cyber-physical systems. He is also generally interested in broader system-, web- and
network- security issues. In his spare time, he enjoys playing and organizing Capture The Flag competitions with Politecnico's team, Tower of Hanoi and mHACKeroni.

Mane PiperevskiMane Piperevski, Piperevski & Associates
M-r Mane Piperevski is security expert with over 10 years of experience and expertise in field of Ethical Hacking/Penetration Testing and ICT Forensics. He works currently as CEO and IT Security Consultant at Piperevski&Associates and he is also contributor to open software security community as OWASP Chapter Leader for Macedonia. Recently published white papers “Hacker Attacks - Undetectable attacks from trojans with reverse communication” and “Hacking Attacks - Security Threats in IPv6 networks”. Holder of numerous security certifications (C|EH, E|CSA, C|HFI, E|CIH, E|CSP .NET, MCSA, MCSE, MCITP, C|EI, MCT) and Europe highly ranged Cyber Crime instructor and trainer.

Emir ArslanagicEmir Arslanagic, Qualys GmbH
Emir’s over 25 years of work experience is balanced between engineering, consulting and account management, while doing business in over 20 countries.
Engineering work at the beginning was focused on protecting at that time second biggest Internet Backbone, AS 3561, while as advisory board member at startups he helped define and formalize engineering requirements for different security solutions.
Middle part of his career was focused on providing technical solution for complex ICT projects in CEE working for T-Systems.
Last 4+ years Emir is Technical Account Manager at Qualys where combination of technical and business expertise prepared him well to work with CIOs and CISOs. His passion is to identify new opportunities presented by Digital Transformation and to develop strategies to secure large enterprises and Government agencies. He has worked with hundreds of clients across government, retail, banking, insurance, and others to improve their IT security and Compliance posture.

mag. Marko DjinovićMarko Djinović, GZS
Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov
Marko je tudi ekspertni svetovalec nacionalnega odbora Mednarodne trgovinske zbornice za Slovenijo (ICC Slovenija) in generalni sekretar Stalne arbitraže pri GZS. V letih 2012 – 2018 je bil direktor Pravne službe GZS. Ima obsežne izkušnje na področju gospodarskega in korporacijskega prava, skladnosti poslovanja ter varstva osebnih in zaupnih podatkov. Marko je gostujoči predavatelj gospodarskega prava na Fakulteti za management v Kopru, Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Pravnih fakultetah v Ljubljani in Mariboru. Redno objavlja v domači in tuji periodiki in je avtor več kot 50 strokovnih člankov ter soavtor 5 monografij s področja gospodarskega prava. Je član Združenja manager, upravnega odbora alumni kluba Pravne fakultete v Ljubljani, komisije ICC za mednarodno trgovinsko pravo in prakso, idr.

Tomislav TucibatTomislav Tucibat, Fortinet
Tomislav Tucibat is a Major Accounts Manager for Adriatic region covering area of 7 countries. Currently based in Zagreb. He is responsible for developing projects on the customer side in this region. Tomislav has more than 8 years of experience with Fortinet, working previously for Fortinet Technical Assistance Center in Prague (1 year) and prior to this position he had a presales role for one of Fortinet’s Gold partner in Croatia for almost 4 years, working intensively with Fortinet solutions.

 

Andrej ZimšekAndrej Zimšek, Brihteja d.o.o.
Mag. Andrej Zimšek je po končanem šolanju v smeri elektronike pričel z delom na področju varovanja informacijskih sistemov in znanje nadgradil s certifikacijo CISA revizorja. Z leti je širil svoja praktična znanja s področja obvladovanja tehnologij tudi na področja obvladovanja procesov. Eno izmed ključnih področij njegovega trenutnega dela predstavlja postavitev in vpeljava sistemov za upravljanje z identitetami. V zadnjem desetletju je tako pomagal številnim strankam v Sloveniji in tujini pri vpeljavi sistemov za upravljanje z identitetami. Svoje izkušnje je pridobival in izpopolnjeval pri strankah, ki prihajajo iz bančnega sektorja, javne uprave, industrije, zavarovalništva, ... Trenutno dela na projektu na Norveškem pri stranki iz investicijsko bančnega sektorja v vlogi odgovornega procesnega arhitekta.

Tadej NaredTadej Nared, Fundacija SICEH
Tadej Nared je pobudnik, soustanovitelj in predsednik uprave fundacije SICEH, tehnološki entuziast in raziskovalec varnostnih ranljivosti. V 20 letih dela na področju IT je bil aktiven kot razvijalec, predavatelj, svetovalec in direktor v tehnoloških podjetjih tako doma kot v tujini. Bogate poslovne izkušnje je pridobival predvsem na področjih elektronskega trgovanja in kibernetske varnosti s poudarkom na Open-Source Intelligence, v zadnjem času pa se osredotoča na neprofitni sektor, kjer svoje znanje prenaša na mlajše generacije tehnoloških navdušencev.

David PetekDavid Petek, Fundacija SICEH
David Petek je ustanovni član in član uprave Fundacije SICEH. V prostem času pa sodeluje tudi s podjetjem First Orbital, raziskuje varnostne ranljivosti in tekmuje na CTF dogodkih.

 

 

Gregor SpagnoloGregor Spagnolo
Gregor Spagnolo je svetovalec za informacijsko varnost. Poleg izvedbe testov in varnostnih analiz veliko časa posveča dobrim in slabim praksam razvoja aplikacij in storitev. Na to temo je izvedel že več predavanj in tečajev. Veliko izkušenj pa ima tudi na področju razvoja arhitekture mikroservisov in blockchain tehnologij.

 

 

Bojan ŽdrnjaBojan Ždrnja, Infigo IS d.o.o.
Bojan graduated in 1998 at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb. After graduation he started working in the LSS group as an associate on information security projects.
At the Faculty of Electrical Engineering and Computing, he managed and actively participated in numerous projects related to computer network planning and information systems security testing and assessment. Bojan performed forensic analysis for the Croatian CERT and was a member of several CERT IRTs (Incident Response Team). He is a long-standing author for Bug and Mrež@ computer magazines and has his own security column in the magazine Mrež@. He is also the author of the book „What are the viruses and how they work?“, published by SysPrint.
Since 2003, he worked at the University of Auckland, New Zealand, as information security specialist, where he actively participated as IT/Security architect in numerous enterprise projects. He also conducted vulnerability assessment and penetration testing on all internally developed projects at the University.
In 2005 he became one of the handlers of SANS Internet Storm Center (ISC), a voluntary organization with a goal to detect security problems, analyze risks and distribute technical information. ISC is the most often quoted source of security information in the world today.
Since 2006 Bojan works in INFIGO IS as a senior information security consultant.
He is a member of leading international organizations in the area of information security: ISC2 and SANS. He has a number of security certifications, including CISSP, GCIH, GICA, GWAPT and GMOB. Bojan is also a member of the SANS Advisory Board and a GIAC Gold Advisor.
In 2007 Bojan was a co-author for the book “AVIEN Malware Defense Guide for the Enterprise” where he wrote a chapter on malware analysis. He is also one of the authors on the SANS’ 610 course: “Reverse-Engineering Malware: Malware Analysis Tools and Techniques”.
Since 2010 Bojan is teaching two undergraduate (second year) computer security courses at the Faculty of Computing in Zagreb (Visoka skola za primijenjeno racunarstvo).
Bojan has almost 15 years of experience in as an information security expert/consultant.

Stefano LongariStefano Longari, Politecnico di Milano
Stefano Longari is a PhD student at Politecnico di Milano, in the Electronic, Informatics and Bioengineering department (DEIB). He works in the NECST Laboratory and his main research interest is computer security for automotive environments. More generally his interests range over all IoT security.

 

 

Franja GrosFranja Gros, Društvo logout - Center pomoči pri prekomerni rabi interneta
Franja Gros, univ.dipl.psih., je svetovalka na Centru pomoči pri prekomerni rabi interneta LOGOUT, kjer svetuje in pomaga posameznikom in družinam, ki imajo težave s prekomerno uporabo digitalnih tehnologij oziroma so zasvojeni s spletnimi vsebinami. Poudarek je na razvijanju zdravega, uravnoteženega in kritičnega odnosa do digitalnih tehnologij in spletnih vsebin. Poleg svetovanj izvaja tudi preventivne delavnice/predavanja za različne ciljne skupine. Pred LOGOUT-om si je dolgoletne delovne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti ter rizičnih vedenj nabirala v Londonu.

Andreja ŠtirnAndreja Štirn, Petrol d.d.
Andreja Štirn je direktorica službe za Poslovno inteligenco v Petrolu. Z odkrivanjem informacij se ukvarja že več kot 20 let. Poslovno pot je začela v podjetju SAS Institute, kjer se je že med študijem seznanila s področjem Poslovne inteligence. V začetku leta 2002 se je pridružila ekipi Si.mobila, kjer je vzpostavila oddelek za Tržno poročanje. Kot vodja kompetenčnega centra za BI je od leta 2003 skrbela tudi za gradnjo Podatkovnega skladišča. 2011 je združila vse analitične službe v podjetju (BI, Tržne raziskave in kontroling) v samostojno organizacijsko enoto Poslovnega Poročanja. Z združevanjem podjetij Si.mobil in Vip.mobile je prevzela tudi vodenje Business Inteligence skupine v Beogradu. Vsa leta je aktivno sodelovala pri koordinaciji korporativne strategije in pomagala oblikovati model ciljnega vodenja in nagrajevanja. Leta 2017 je, po 15 letih izzivov v telekomunikacijah, napočil čas za ustvarjanje novih zgodb. V Petrolu je danes njen največji izziv vzpostaviti sodoben podatkovno-analitični center, ki bo širil informacijsko kulturo v podjetju.

Jani RavasJani Ravas, Športna loterija d.d.
Jani Ravas je začel svojo poklicno pot na PTT, nadaljeval na Telekomu Slovenije. Od leta 2003 dela na Športni loteriji kot vodja službe za sisteme. Pridobljen ima certifikat notranjega revizorja in Information Security Manager.

 

 

Vinko LetnarVinko Letnar, Zavarovalnica Triglav d.d.
Vinko Letnar ima več kot 25 let izkušenj na različnih delovnih mestih s področja t.i. podpornih funkcij (organizacije - kadrov, kontrolinga, informatike, revizije) v različnih finančnih institucijah in drugih panogah. Z revizijo IS se ukvarja od leta 2001. Vodil je več kot 50 notranje-revizijskih projektov, ki vključujejo tako preglede upravljanja različnih področij informacijske infrastrukture, kot tudi preglede najzahtevnejših projektov s področja prenove informacijskih sistemov v bančništvu in zavarovalništvu.

 

Bernarda ŠkrabarBernarda Škrabar, Detektivsko varnostna agencija d.o.o.
Bernarda Škrabar je certificirana mednarodna preiskovalka, detektivka, ambasadorka znanj ter direktorica Detektivsko varnostne agencije. Velik pomen daje prenosu znanja na mlajše in tako že devet let mentorira študente Fakultete za varnostne vede v sklopu prakse. Leta 2015 je prejela priznanje Etični voditelj leta. Njeno podjetje je podpisnik smernic korporativne integritete in deklaracije poštenega poslovanja. Podjetje letno izdaja revijo Pod lupo (letos je izšla 4. slovenska številka revije in prva številka v angleškem jeziku). Bernarda Škrabar opravlja detektivsko dejavnost od leta 2006 in je s strani Fakultete za varnostne vede prejela priznanje karierno uspešna diplomantka. Med drugim je predsednica Komisije za nadzor nad delom detektivov v Detektivski zbornici Republike Slovenije in članica Komisije za detektivske izpite. Lansko leto je prvič v zgodovini v Sloveniji organizirala srečanje tujih detektivov ene izmed največjih svetovnih detektivskih združenj. Trenutno večino svojega prostega časa posveča doktorskem študiju.

Olivier Thirion de BrielOlivier Thirion de Briel, HID Global
Global Solution Marketing Director Financial Institutions, IAM Solutions at HID Global
More than 15 years of experience in strong Authentication business
Expert in Banking Market and regulations PSD2 and GDPR.

 

 

Damijan MarinšekDamijan Marinšek, Ministrstvo za javno upravo
Mag. Damijan Marinšek je na Ministrstvu za javno upravo že več kot desetletje vodja informacijske varnosti. V tem času je v okviru Direktorata za informatiko vzpostavil sektor za informacijsko varnost. V proces gostovanja informacijskih rešitev na infrastrukturi MJU je vpeljal storitve informacijske varnosti in prispeval k dvigu zavedanja o pomenu informacijske varnosti pri vodstvu, uporabnikih in dobaviteljih informacijskih sistemov državne uprave. Kot vodilni in notranji presojevalec je sodeloval tudi pri vpeljavi SUVI za Direktorat po ISO 27001.

Peter KavčičPeter Kavčič, Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru
Peter Kavčič je študent Fakultete za organizacijske vede, smer organizacija in management informacijskih sistemov. Že od malih nog ga zanimajo računalniki, v zadnjem času pa daje poudarek samoizobraževanju in osveščanju drugih o varnosti in nevarnostih spleta in naprav, ki se pri tem uporabljajo. Osredotoča se na opremo, ki jo uporabljajo domači uporabniki.

 

Urban SuhadolnikUrban Suhadolnik, Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani
Urban Suhadolnik je študent Fakultete za računalništvo in informatiko. Z računalništvom se ukvarja že od otroštva. V zadnjih dveh letih pa se je začel poglobljeno ukvarjati in udeleževati konferenc s področja računalniške varnosti in etičnega hekanja.

 

 

Antonio PirozziAntonio Pirozzi, Emaze - Cybaze
Director of YOROI Malware Lab at Cybaze spa
Antonio Pirozzi in 2014 graduated (cum laude) in Master Degree in Computer Engineering at University of Sannio with a thesis entitled "Detecting Android Malware Variants Using Opcodes Frequency Distribution and Call Graphs Isomorphism Analysis", investigating heuristics to outline malware genome and philogenesys, the supervisor is Dr. Prof. Corrado Aaron Visaggio.
He’s currently PhD Researcher at University of Sannio and Professor of Malware Analysis for the Master in Cyber Security at LinkCampus University
He co-founded, in 2008, along Dr. Prof. C. Aaron Visaggio, the ISWATlab Research Team (www.iswatlab.eu) in University of Sannio, where he actually hold the position of Senior Security Researcher participating in research activities and presenting works at international conferences.
In September 2015 he won a research grant funded by Emaze spa, on “Automatic system for Industrial Vulnerability Assessment” where, until September 2016, he held the position of Vulnerability Researcher.
Aactually he’s the Director of YOROI Malware Research Lab at Cybaze SpA. He’s also Subject Matter Expert for EC-Council.
He holds more than 14 Infosec International Certification.
With his Team he discovered numerous Botnet and malware implant of different active APT’s.
His experience goes beyond the classical Computer Security landscape, he worked on numerous projects on GSM Security, ICS Security, Blockchain Malware, composition malware, malware evasion.
He’s investigating the Use of Blockchain as a storage for malware components and the Use of Blockchain as a Command and control center for new generation botnet.

Tobias KoprowskiTobias Koprowski, Shadowland Consulting
Founder of Shadowland Consulting. In January 2015 decided to permanently leave Poland and discover new worlds. Actually settled in Hucknall (The Last home of The Byron Family). Community leader focused on SQL Server, SharePoint, security, collaboration and ITIL, DR, BCM, and SLA. Love licensing stuff. Microsoft Certified Trainer, freelancer, and consultant. Subject Matter Expert at Microsoft. Member of Microsoft Terminology Community, Friends of RedGate PLUS, PASS, ISSA, ACM and more. Since 1st July 2010 Data Platform MVP. Creator of SQLDAY Conference and Conference CEO 2009-2011. Co-Leader of PASS East Midlands Group. Speaker at group meetings and conferences. STEM Ambassador. Traveller. Coffee Addicted.

Peter TrčekPeter Trček, Bitnik d.o.o.
Peter Trček je strokovnjak s področja kriptovalut in blockchaina. Je ustanovitelj in direktor več podjetij, ki se ukvarjajo predvsem z menjavo kriptovalut v fiat valute in obratno. O sorodnih temah pogosto predava s strastjo. Peter je tudi predsednik Blockchain Think Tanka Slovenije, ki je organizacija, ki sodeluje z regulatorji pri razvoju poslovnega in zakonskega okolja za blockchain industrijo.

 

Stanko CerinStanko Cerin, Ostendo Consulting
Stanko Cerin is co-founder of Ostendo Consulting, an advisory firm specialized for providing information risk and compliance consulting services to demanding clients in USA, EU and Adriatic region. As project manager or principal consultant specialized in information security and compliance management architectures design, he's been responsible for more than 30 personal data management projects in multiple countries. Stanko has master's degree in Advanced IT and business management from University of Wales.

Bojan BrodarBojan Brodar, Telemach d.o.o.
Bojan Brodar is chief information security officer (CISO) in Telemach Slovenia, responsible for managing compliance with regulation and security standards. Bojan has worked in different areas and on wide variety of projects in Telemach, focusing on information security, business continuity and personal data management for last 4 years.

 

Tjaša VidicTjaša Vidic, VIDICUM, pravno in poslovno svetovanje, Tjaša Vidic s.p.
Tjaša Vidic je univerzitetna diplomirana pravnica, ki se že deset let ukvarja s pripravo pravnih dokumentov, tj. pogojev zasebnosti (politika zasebnosti), pogojev poslovanja in pogojev uporabe za spletne trgovine, aplikacije in druge storitve informacijske družbe z vidika varstva potrošnikov, elektronskih komunikacij, varstva osebnih podatkov in varnosti informacijskih tehnologij.
Znanja in izkušnje je nabirala v akademskih vodah, bila je asistentka za gospodarsko pravo na Fakulteti za pomorstvo promet, kjer je kot soavtorica napisala pravni učbenik o temeljih civilnega in gospodarskega prava. Pot je nadaljevala kot tajnik na Fakulteti za zdravstvene vede in nato kot vodja kabineta na Ministrstvu za zdravje, kar ji je omogočilo jasen vpogled v upravljanje z zdravstvenimi podatki. Kasneje je sodelovala s podjetjem Studio Moderna, da je spoznala delovanje in potrebe spletnih trgovin. Leta 2015 je vodila ekipo, ki je zmagala natečaj Podjetna Primorska z inovativnim pristopom pri zagotavljanju pravne podpore lastnikom spletnih mest preko spletne aplikacije. Danes upravlja lastno podjetje, ki skrbi, da so spletna mesta pravno urejena v razmerju do uporabnikov, kupcev in nenazadnje inšpektorjev.

 

 

 

 

DIGIDOC

Andreja Samec KodermanAndreja Samec Koderman, Kadrovska asistenca d.o.o.
Andreja Samec Koderman, direktorica kadrovske revizije v okviru Kadrovske asistence, je strokovnjakinja za vzpostavljanje in razvoj HRM-ja. Svetuje na področju razvoja kadrovske funkcije v podjetjih in upravljanja s človeškimi viri, delovnopravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih ter razvoja in vpeljevanja motivacijskega sistema nagrajevanja. Pri svojem delu daje velik poudarek ljudem in njihovim potencialom. Andreja je po poklicu specialistka managementa človeških virov.

 

Bojan KosiBojan Kosi, RTV Slovenija
Kot vodja Digitalnega arhiva v Mediateki RTV Slovenija je odgovoren za načrtovanje in izvajanje digitalizacije in dolgoročnega digitalnega arhiviranja zvokovnih in avdiovizualnih vsebin. Prve izkušnje z mediji je pridobil leta 1995 na regionalni radijski postaji in leta 2001 nadaljeval svojo poklicno pot kot administrator radijske arhivske zbirke podatkov na RTV Slovenija. Leta 2007 je prevzel vodenje digitalizacije radijskih zvokovnih arhivov, ki je bila uspešno končana leta 2014. S sodelavci se je nato lotil načrtovanja digitalizacije televizijskih arhivov, ki se je začela izvajati leta 2016. Poleg vodenja digitalizacije se trenutno ukvarja predvsem z optimizacijo in razvojem novih procesov dela na tem področju.

Samo MačekSamo Maček, Generalni sekretariat Vlade Republike Slovenije
Mag. Samo Maček je po izobrazbi magister znanosti s področja računalništva in informatike. Zaposlen je kot vodja Sektorja za informatiko v Generalnem sekretariatu Vlade RS, kjer med drugim opravlja naloge na področju informacijske varnosti, informacijskih sistemov za obravnavanje tajnih podatkov, razvoja spletnih aplikativnih rešitev ter upravljanja dokumentnih in relacijskih baz podatkov. Pred tem je vodil Oddelek za organizacijo in kadrovsko informatiko na Ministrstvu za notranje zadeve. Razvil je številne informacijske rešitve, ki so v uporabi v vladnem informacijskem sistemu, organih državne uprave in gospodarskih družbah.

Franci MulecFranci Mulec, Ministrstvo za zunanje zadeve
Mag. Franci Mulec je magistriral na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru. Zadnjih 15 let se ukvarja z razvojem in zagotavljanjem informacijske varnosti visoko varnih sistemov. Je arhitekt več sistemov Republike Slovenije, član ISACA (Information Systems Audit and Control Association) in nosilec CISA (Certified Information Systems Auditor).

 

Franc MočilarFranc Močilar, Ministrstvo za zunanje zadeve
Mag. Franc Močilar je diplomiral in magistriral na Fakulteti za računalništvo Univerze v Ljubljani. Zadnjih 15 let se ukvarja z zagotavljanjem informacijske varnosti. Leta 2005 je opravil izpit in pridobil potrdilo CISSP (Certified Information Systems Security Professional) mednarodne neprofitne organizacije ISC2 (http://www.isc2.org) za preverjanje znanj in podeljevanje ter vzdrževanje potrdil s področja varovanja informacij. Zaposlen je na Ministrstvu za zunanje zadeve RS.

 

Milan OjsteršekMilan Ojsteršek, Digitalna knjižnica, Univerza v Mariboru, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko
Milan Ojsteršek je vodja Laboratorija za heterogeno procesiranje na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru. Raziskovalno se ukvarja s heterogenim procesiranjem, digitalnimi knjižnicami, procesiranjem naravnega jezika, detekcijo plagiatov, e-učnimi okolji, upravljanjem z znanjem in iskanjem znanja v strukturiranih ni nestrukturiranih virih podatkov. Vodil je številne projekte z navedenih področij.

Tatjana HajtnikTatjana Hajtnik, Arhiv Republike Slovenije
Dr. Tatjana Hajtnik je leta 1986 diplomirala na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, leta 1998 magistrirala na univerzitetnem programu »Informacijsko upravljavske vede« na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, julija 2016 pa je uspešno zagovarjala doktorsko disertacijo na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru.
Deluje na področju informatike, kjer je svoje strokovne izkušnje nabirala tako v gospodarskih družbah, javnem sektorju kot tudi v državni upravi. Strokovno kariero je začela kot sistemski inženir na velikih računalniških sistemih in jo nadaljevala na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije kot vodja informatike v OE Krško. V letih od 1999 do 2006 se je v državni upravi intenzivno ukvarjala s področjem informacijske varnosti in bila nosilka uvedbe sodobnih standardov s področja informacijske varnosti in upravljanja z informacijskimi tveganji v Centru Vlade za informatiko in širše v državni upravi.
Z oktobrom leta 2006 je prevzela vodenje Sektorja za elektronske arhive in računalniško podporo v Arhivu RS, kjer se poleg skrbi za vzdrževanje in razvoj informacijskega sistema Arhiva RS intenzivno ukvarja s področjem elektronske hrambe dokumentarnega in arhivskega gradiva. Vzpostavila je metodologijo in vodi postopke certificiranja opreme in storitev skladno s predpisi ter sodeluje pri presoji notranjih pravil za zajem in hrambo elektronskih dokumentov.
Je nosilka razvoja slovenskega javnega elektronskega arhiva e-ARH.si, ki se vzpostavlja za vse slovenske javne arhive. Sodeluje tudi pri spremembah nacionalnih predpisov na področju elektronske hrambe.
Habilitirana je kot predavateljica za predmetno področje Arhivistika in dokumentologija na Alma Mater Europaea – ECM. Redno izvaja, tako doma kot v tujini, strokovna predavanja s področja elektronske hrambe ter piše in objavlja strokovne članke s tega področja. Tako je od leta 2006, odkar se profesionalno ukvarja s področjem e-hrambe in e-arhiviranja, izvedla več kot 150 samostojnih seminarjev in nastopov na konferencah tako doma kot v tujini.

Darinka Arh PilihDarinka Arh Pilih, Uprava Republike Slovenije za javna plačila
Darinka Arh Pilih je specialistka poslovne ekonomije z več kot 35-letnimi izkušnjami na področju plačilnih storitev in v zadnjem desetletju tudi na področju drugih vrst elektronskega poslovanja. V Upravi Republike Slovenije za javna plačila vodi Sektor za plačilne storitve, v okviru katerega se izvajajo tudi storitve izmenjave elektronskih računov javnega sektorja s poslovnimi in fizičnimi subjekti. Ima izkušnje glede vodenja projektnih in delovnih skupin na področju plačilnih in elektronskih storitev. Aktivno je sodelovala pri uvajanju novih plačilnih instrumentov za izvajaje plačilih storitev ter pri uvajanju eRačunov v javni sektor. Sodelovala je pri pripravi Krovne pogodbe o opravljanju storitev zajema in hrambe računov in spremljevalnih dokumentov v elektronski obliki za proračunske uporabnike ter pri pripravi Vzorčnih notranjih pravil za zajem in e-hrambo za eRačune za proračunske uporabnike. Njene sedanje delovne zadolžitve in odgovornosti so strateški razvoj obstoječih storitev in uvajanje novih elektronskih storitev v Upravi Republike Slovenije za javna plačila v sodelovanju z ostalimi deležniki na slovenskem in tudi evropskem območju. Sodelovala je v projektu ROSE, v okviru katerega je bila vzpostavljena možnost sprejemanja eRačunov v Evropskem standardu v javni in gospodarski sektor v Sloveniji. Je aktivna namestnica članice projektnega sveta za eRačun v okviru bančnega sistema in sodeluje z Gospodarsko zbornico Slovenije pri koordiniranju aktivnosti Nacionalnega foruma za eRačun. Prav tako sodeluje pri pripravi pravnih podlag, navodil in postopkov za izvajanje vseh storitev, ki so v pristojnosti UJP ter predava na strokovnih izobraževanjih in posvetih.

Brigita TomažičBrigita Tomažič, SAOP d.o.o.
Brigita Tomažič je vodja prodaje iCenter pri SAOP d.o.o.
Po končani pridobitvi naziva dipl. uni. ekonomist s področja Management in organizacije na Ekonomski fakulteti v Ljubljani svoje znanje nadgradila z mednarodno diplomo ITM (International Trade Management, ki jo priznava IATTO), kjer je v sodelovanju s tujimi strokovnjaki pridobila znanje iz International Change Managementa, International Trade Marketing Strategies, Managing Across Cultures, International Market Research in International Sales Trading.
V podjetju ATech elektronika d. o. o. je kot dolgoletna zaposlena nabirala izkušnje na vodilnih položajih, sodelovala s tujimi multinacionalnimi podjetji in sodelovala pri reorganizaciji procesov v podjetju. Zaveda se, da so v današnjem konkurenčnem okolju prave, pravočasne in kakovostne informacije ključnega pomena za dobre odločitve v podjetjih.
»Z inovativnimi pristopi in pozitivno energijo lahko s pomočjo avtomatiziranih procesov, integracijo informacij med oddelki in IoT postanemo pri odločanju še hitrejši in uspešnejši. Medtem pa se lahko zaposleni ukvarjajo s stvarmi, ki prinašajo večjo dodano vrednost«.

Edvin BuršićEdvin Buršić, Fina - Financijska agencija, Sektor komercijalnih digitalnih rješenja, Arhivsko-dokumentacijski centar
Diplomirani inženjer matematike zaposlen u Financijskoj agenciji kao viši specijalist za tehnologiju više od 15 godina obavlja različite poslove informatičkog i arhivističkog smjera kao programer i tehnolog iz oblasti financija, arhivistike, digitalizacije i mikrofilma. Doktorski studij upisuje 2012. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na Odsjeku za komunikacijske i informacijske znanosti. Studij uspješno privodi kraju 2018. godine javnom obranom doktorskog rada na temu Koncept stvaranja digitalnih izvornika postupkom digitalizacije.
Aktivno sudjeluje na godišnjim savjetovanjima Hrvatskog arhivističkog društva izlaganjima na temu digitalnih vodenih žigova, sigurnosti pohrane arhivskih zapisa u Cloud okruženju, i osiguranja potpunosti digitaliziranog dokumenta. Poslove predavača obavlja i širom Republike Hrvatske kroz program FINAeduca, te izlaganjem na me�unarodnoj konferenciji eBIZ. U periodu od 2013. do 2018. godine sudjeluje kao istraživač unutar europskog istraživačkog tima na me�unarodnom projektu InterPARES Trust – Trust and Digital Records in an Increasingly Networked Society.

Kristina ValenčičKristina Valenčič, Direktorat za informatiko, Ministrstvo za javno upravo
Zadnja tri leta se na Ministrstvu za javno upravo ukvarja z razvojem elektronskih storitev za državljane (portal eUprava) ter vodi projekt »Prenova informacijskega sistema za podporo upravnemu poslovanju«, s katerim država prenavlja temeljni dokumentni sistem 130 državnih organov. Sodelovala je tudi pri pripravi nove Uredbe o upravnem poslovanju. Svojo strokovno pot je začela na področju razvoja dokumentnih sistemov. 10 let je v enem izmed vodilnih IT podjetij v Sloveniji opravljala naloge razvoja dokumentih sistemov in projekte uvedbe informacijskih rešitev za podporo delu z dokumentarnim gradivom na številnih državnih organih (od državnega zbora, vlade, ministrstev, do UE, lokalnih skupnosti in javnih zavodov). Kot načelnica upravne enote je vodila najzahtevnejše upravne postopke in sooblikovala rešitve, ki so pripomogle k kakovostnejšemu delu vseh upravnih enot. V vlogi poslanke Državnega zbora je spoznala tudi celoten zakonodajni postopek in bila aktivna zlasti na področju notranjih zadev, javne uprave in lokalne samouprave.

Igor Eršte, Urad Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov
V Uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov je zadolžen za področje informacijske in kibernetske varnosti. Kot predstavnik Nacionalnega varnostnega organa Republike Slovenije sodeluje v pristojnih EU in NATO odborih s področja informacijske varnosti.
Je vodja Komisije za informacijsko varnost Republike Slovenije. Kot ekspert je sodeloval na različnih mednarodnih projektih in izvajal predavanja ter usposabljanja na nacionalnih varnostnih organih v regiji Zahodnega Balkana.

 

CIO FORUM

Tanja SkazaTanja Skaza, Plastika Skaza d.o.o.
Tanja Skaza – oseba, ki je izredno usmerjena v prihodnost, zase pravi, da je tipična vodnarka, saj vedno in povsod poudarja enakost med ljudmi, je družabna, ogromno pa ji pomeni tudi svoboda. Njeni sodelavci pravijo, da podjetje vodi z vzgledom in navdihom, vendar z izjemno jasno določenimi cilji. Je vizionarka, kar se kaže tako v njenem razmišljanju kot tudi pri delu. Vsak dan želi do zadnje dane minute izkoristiti, zato je njen delovnik sicer natrpan, vendar vedno sestavljen iz poslovnega in družinskega življenja.
Tanjo torej motivira vse, kar je povezano s potjo, ki vodi do končne destinacije, pa naj bodo to kratkoročne ideje ali pa dolgoročni cilji. Obožuje akcijo, ki ji daje zagon in elan za opravljanje dnevnih nalog. Športniki do izklesane postave pridejo s treningom in ko ga opustijo, se kaj hitro pozna. In Tanja živi v zavedanju, da je enako v poslu. V trenutku, ko padeš v cono udobja in opustiš svoje delovne navade, se bo zagotovo nekje poznalo. In to na dolgi rok ne uspeva.

Matjaž KobalMatjaž Kobal, Crea d.o.o
Matjaž Kobal je poslovni analitik v podjetju CREA in ima dolgoletne izkušnje iz analize uporabniških zahtev, odkrivanja poslovnih procesov in priprave funkcionalnih specifikacij na področju BPM - upravljanja poslovnih procesov. Skrbi tudi za testiranje in zagotavljanje kakovosti, uvajanje poslovnih rešitev ter šolanje ključnih uporabnikov. Pozna poslovne procese v različnih panogah gospodarstva, v zadnjem času pa se je najbolj posvečal procesom na področju bančništva, telekomunikacij in upravljanja z nepremičninami.

Dean MikoličDean Mikolič, P&S Capital d.o.o.
Dean Mikolič je podjetnik že več kot 27 let, odkar je pridobil univerzitetno izobrazbo. Je ustanovitelj in direktor družbe P&S Capital, v okviru katere ima številne vodstvene izkušnje na področju vrednotenja podjetij, svetovanja pri nakupih, prodajah in dokapitalizacijah podjetij, transakcijskih storitev, prestrukturiranja podjetij, strateškega svetovanja, transakcij s problematičnimi bančnimi terjatvami in upravljanja zasebnega kapitala.
Vse zgoraj navedene storitve izvaja z namenom maksimiranja premoženja lastnikov za stranke, investitorje in partnerje, za katere je njegova svetovalna družba postala most med vzhodom in zahodom.
S področja prodaj in nakupov podjetij je v letih svojega delovanja pridobil številne izkušnje, saj je sodeloval pri več kot 100 transakcijah, velikosti od 1 mio EUR do 80 mio EUR, v Sloveniji, Jugovzhodni Evropi in Bolgariji, kjer lahko kar najbolje uporabi poglobljene izkušnje glede delovanja tranzicijskih ekonomij.

Simona RatajSimona Rataj, Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani
mag. Simona Rataj je vaša sogovornica glede identificiranja, zaščite in upravljanja z intelektualno lastnino.
Je predstojnica organizacijske enote za strateško trženje intelektualne lastnine. Ima večletne izkušnje s svetovanjem podjetjem glede razvoja inovacij, zaščite in upravljanja z intelektualno lastnino, ki jih je pridobila z delom na Gospodarski zbornici Slovenije.

 

Nina SmerduNina Smerdu, Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani
Kot strokovna sodelavka za področje intelektualne lastnine svetuje o možnostih pravnega zavarovanja intelektualne lastnine, sodeluje pri komercializaciji znanja, know how-a ali že pridobljenih pravic, prav tako pa se vključuje v promocijske in izobraževalne aktivnosti. Svoje predhodne delovne izkušnje je zbrala na različnih pravniških delovnih mestih, tako v javnem sektorju kot v gospodarstvu.

 

Janez BensaJanez Bensa, Parsek d.o.o.
Janez že vrsto let upravlja hitro rastoča podjetja iz različnih IT panog.
Rodil in izobraževal se je v Sloveniji, kjer že od začetka kariere pridobiva mednarodne poslovne izkušnje.
Janezova strast izhaja iz raznolikih področjih podjetništva: 

-Razvoj poslovanja, povezanega z inovativnimi poslovnimi modeli in produkti.
-Razvoj partnerskih ekosistemov z namenom izkoriščanja poslovnih sinergij.
-Motiviranje, mentoriranje in vodenje interdisciplinarnih talentov ter ekip digitalne stroke.

Alexander EngelsAlexander Engels, SOLOPEX d.o.o.
Alexander Engels started his professional IT career two decades ago. He has held positions in R&D, consulting, and company management. His expertise includes mathematical optimization, information technology, and cloud computing.
Alexander holds a Ph.D. in electrical engineering (RWTH Aachen University) and Diplomas in computer science and mathematics.
Alexander founded Solopex to bring the benefits of digitalization to a wider audience, particularly to the industrial sector. Solopex products empower manufacturing executives to take an active leadership of production. Through system-wide planning automation, they can align production capabilities and management goals in an entirely new way.
Solopex serves customers from automotive, steel, and plastics industry in Slovenia and Germany.

Peter TrkmanPeter Trkman, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani
dr. Peter Trkman je redni profesor za poslovno informatiko na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Pedagoško, raziskovalno in svetovalno se ukvarja z različnimi vidiki poslovnih modelov, managementa poslovnih procesov in oskrbovalnih verig, poslovne analitike, privzemanje tehnologije in elektronskega poslovanja.
Sodeloval je pri številnih svetovalnih projektih za slovenska in tuja podjetja.
Bil je gostujoči profesor na večih tujih univerzah v Evropi, Indiji, Južni Ameriki, Dubaju, Južni Koreji in na Kitajskem.
Objavil je več kot 100 člankov v domačih in tujih znanstvenih revijah. ÄŒlanki so bili citirani več kot 4000-krat. Je med najvplivnejšimi svetovnimi raziskovalci na področjih managementa poslovnih procesov, poslovnih modelov in analitike v oskrbovalnih verigah.
Za svoje pedagoško delo je ocenjen izrazito nadpovprečno. Na svojih predavanjih kombinira znanstvena spoznanja, strokovne izkušnje in osebne anekdote.
Svoja spoznanja deli tudi na LinkedIn blogu: https://www.linkedin.com/pulse/summary-my-linkedin-posts-peter-trkman/

Biljana ÄŒamber RistićBiljana ÄŒamber Ristić, Odvetniška pisarna Martelanc in ÄŒamber Ristić, d.o.o.
Odvetnica Biljana ÄŒamber Ristić je soustanoviteljica in zakonita zastopnica odvetniške pisarne Martelanc in ÄŒamber Ristić. Diplomirala je leta 2004 na Pravni fakulteti v Ljubljani in leta 2009 opravila pravniški državni izpit. Svojo pot v odvetništvu je kot odvetniška pripravnica pričela v letu 2005 v eni izmed največjih odvetniških pisarn v Sloveniji, nadaljevala pa kot odvetnica v svoji odvetniški pisarni, ki sta jo skupaj z odvetnico Tanjo Martelanc ustanovili leta 2013.
Ves čas opravljanja odvetniškega poklica se odvetnica Biljana ÄŒamber Ristić ukvarja predvsem z delovnim pravom, pravom socialne varnosti in civilnim pravom. Velik del vsebine njenega dela predstavlja svetovanje in zastopanje na področju delovnega prava, tako delodajalcem, kot tudi delavcem, v zasebnem in javnem sektorju. Že več let je članica Delovnopravne komisije pri Ameriški gospodarski zbornici, od leta 2014 pa tudi sopredsedujoča Delovnopravni komisiji. Je tudi članica Slovensko-nemške gospodarske zbornice.

Egon MilaničEgon Milanič, Ministrstvo za javno upravo
Mag. Egon Milanič, dipl. ing. računalništva in informatike ter magister znanosti s področja kakovosti in varnosti informacijskih sistemov, je poklicno pot začel kot razvojnik strojne in programske opreme za mikrokrmilnike. Na carini je delal v podpori uporabnikom ter nato vodil Skupino za Informacijsko varnost in Oddelek za tehnološko podporo. Profesionalno kariero je nadgradil na mednarodnem projektu Evropske komisije – kot ključni izvedenec je skrbel za IT in zagotavljanje kakovosti. Od leta 2017 je zaposlen na Ministrstvu za javno upravo v Direktoratu za informacijsko družbo.

 

SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK

Milenko BorojaMilenko Boroja
NLP Bussines & Life Coach, Govorec in Motivator
Že od svojega prvega delovnega dne je v stiku anz ljudmi, kar mu je bil navdih za izbiro študija. Diplomiral je na Fakulteti za Turizem in po 20. letih dela in proučevanja vedenja ljudi dopolnil svoje znanje in izkušnje kot licenciran in certificiran Coach iz Neuro Lingvističnega Programiranja po programu soustanovitelja NLP dr. Richard Bandler-ja.
S pomočjo različnih tehnik in programov, predavanj in delavnic, pomaga ljudem dosegati njihove zastavljene cilje, osebno in poslovno rast, narediti miselni preboj, dvigniti nivo motivacije, zgraditi samopodobo, zgraditi zaupanje vase, ipd.

Miran ZajcMiran Zajc
mag. poslovodenja in organizacije, NLP Coach ter praktik hipnoze
Rad pomaga drugim, da naredijo preboj, ki so si ga že dolgo želeli.

 

 

 

Urška MerljakUrška Merljak, INTINITI psihoterapija, mediacija in ples, s.p.
Urška Merljak je univ. dipl. pravnica, specializantka integrativne psihoterapije, mediatorka, plesalka in ustanoviteljica podjetja INTINITI. Svoje delo bazira na celovitem konceptu: telo-čustva-um-duša-zavest. Verjame, da je izraz spoštovanja življenja ta, da ga popolnoma živimo!
Urška Merljak ponuja individulano psihoterapijo, storitve izvensodene mediacije, predvsem v podjetjih in lokalni skupnosti, vodi delavnice INTINITI ÄŒuječega Plesa in srečanje Skupine Plesni Pogovori (plesna terapija). Posebej za podjetja in občine pripravlja program za psihosocialno zdravje na delovnem mestu (individualno in za skupine) ter organizira dogodke osebnega in poslovnega turizma (team building) s področja osebnostne rasti v Sloveniji in tujini. V Goriških Brdih od leta 2017 organizira tudi 4-dnevni mednarodni festival INTINITI Dance Bliss.

Nevenka ŽejnNevenka Žejn
Nevenka Žejn je strokovnjakinja energijske komunikacije z bogatimi izkušnjami v poslovnem in duhovnem svetu. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana ekonomistka, specializirana za davčno pravo, sicer pa certificiran praktik hipnoze ter energijski terapevt in Life coach.
Ob terapevtskem delu se vedno bolj posveča tudi delavnicam in predavanjem za splošno javnost. Osrednja tema njenih predavanj je ozaveščanje o delovanju energij in njihovem vplivu na medsebojne odnose.

Neli Pavlin Borić
Neli je po izobrazbi uni. dipl. politologinja, smer: mednarodni odnosi. Svojih prvih osem let delovnih izkušenj je nabirala na področju domače in mednarodne prodaje ter nabave, zadnjih sedem let pa dela kot poslovna trenerka. Ukvarja se z moderiranjem in trženjem delavnic iz mehkih veščin, predvsem s področja komunikacije in odnosov. Je SDI trenerka in NLP coach. Več kot deset let je bila trener skupinskih vadb. Rada dela z ljudmi, pri tem jo vodi cilj, da jim da tisto nekaj, kar je zanje uporabno in kar deluje v praksi. Njene prednosti so prepričanost v to, kar govori in dela, kar posledično vodi do prepričljivosti in zaupanja. Tako na delovnem kot zasebnem področju jo ženeta strast in radovednost do področja osebnostne rasti in odnosov, zato pravi, da ne dela, ampak na vsakem koraku živi svoje delo.

Robert JuričevRobert Juričev
Podjetnik, NLP Coach, Mož in Oče
Že od svojega prvega podjetniškega dne (1996) se sooča z izzivi motivacije zaposlenih in s samomotivacijo. Letno investira v lastno izobraževanje več kot 20.000€, saj razume da se svet še nikoli ni tako hitro spreminjal kot sedaj in da če želi tem spremembam slediti, ni druge poti. S pomočjo izkušenj v lokalnem in mednarodnem okolju pomaga sebi, družini in zaposlenim, da sprejmejo te spremembe okolja in zaživijo v harmoniji z njimi.

 

Aleša JordanAleša Jordan, EDUKA, Zavod za izobraževanje in svetovanje, jezikovna šola in dvojezični vrtec montessori Hiša otrok, Slovenj Gradec
Aleša Jordan je lastnica in direktorica jezikovne šole in zavoda Eduka ter dvojezičnega vrtca montessori Hiša otrok, Slovenj Gradec.
Po osnovni stroki jezikoslovka. Študirala je angleščino in mednarodne odnose ter opravila tudi specializacijo montessori, formalno: univ. dipl. angl., univ. dipl. pol., dipl. pedagog montessori. Po duši strastna popotnica in raziskovalka drugačnih krajev, kultur, ljubiteljica vsega lepega, predvsem narave in ljudi ter hkrati osebnostne rasti in napredka. Estet po duši. Ves čas si postavlja nove izzive in uživa v učenju novega!
Verjame tudi, da se ves čas učimo drug od drugega in da imamo vsak trenutek možnost izbrati ljubezen in mir! Njeno poslanstvo je, ne samo delo z otroki na drugačen način, z upoštevanjem vsakega posameznika, delo z mladimi ter odraslimi udeleženci in izvajalci vzgoje in izobraževanj, temveč predvsem usmerjanje k iskanju rešitev za dobre odnose med ljudmi na vseh nivojih življenja in medsebojne komunikacije. Zaveda se pomembnosti dobrih odnosov v teamu, zato je njena temeljna usmeritev in osredotočenost na to, da se zavedamo bogastva in edinstvenosti vsakega posameznika in tega, da smo različni, a hkrati, da smo usmerjeni v to, kar nas povezuje, saj je v sodelovanju in povezovanju moč in smisel bivanja.

Roberta FilipičRoberta Filipič
Roberta Filipič, mag. informacijske znanosti, Certificirani NLP praktik in Certificirani praktik hipnoze, svoje znanje z veseljem predaja dalje. Je večna optimistka, ki ji je bilo vedno v užitek zaplavati v neznanih vodah, kar ji je prineslo obilo izkušenj z različnih področij dela, tako organiziranja prireditev in protokolarnih dogodkov, pisanja člankov, uredniškega dela, kakor mednarodnega sodelovanja znotraj evropskih programov in projektov, vzpostavljanja kontaktov med evropskimi fakultetami ter delovanja v različnih drugih vlogah. Veseli jo vodenje prireditev, z veseljem vam organizira poslovni ali družabni dogodek, poskrbi za PR, izvaja pa tudi izobraževanja s področja organizacije dogodkov, protokola in poslovnega bontona, motiviranja za dosego ciljev, javnega nastopanja, verbalne in neverbalne komunikacije, optimalne izrabe časa itd. V prvi vrsti stavi na harmonične odnose med ljudmi na visoki vibraciji ter se stalno izobražuje na področju osebne in poslovne rasti.

Miha TropenauerMiha Tropenauer
Miha Tropenauer je leta 2003 diplomiral na Ekonomsko poslovni fakulteti na smeri Mednarodna menjava. Preko programa Erasmus je študiral tudi v Avstriji, na Karl-Franzens Universität Graz. Ob delu je doštudiral kot magister ekonomskih znanosti na smeri inovacijski management. Leta 2003 se je zaposlil v podjetju Arcont d.d., kjer danes kot vodja distribucije uspešno vodi svoje področje. Tako je po več kot 12. letih vodstvenih izkušenj dobro razvil komunikacijske veščine, ki so potrebne za uspešno mednarodno poslovanje. Govori tri tuje jezike. Kot NLP praktik in NLP Coach pri svojem delu uporablja tudi NLP tehnike, s katerimi izboljšuje medsebojne odnose ter komunikacijo. V življenju ga najbolj motivira iskanje resnice, družina, prijateljstvo, navezovanje mednarodnih stikov ter projekti v skupno dobro. Rad pomaga ljudem, da najdejo ter zaživijo svoj polni potencial.

Petra Grajžl Petra Grajžl
Petra Grajžl je svojo pot na področju dela z ljudmi pričela pred štirinajstimi leti. Danes je magistrica poslovnih ved in strokovnjakinja na področjih upravljanja s človeškimi viri, vodenja procesa inovacij, PR in izvedbe projektov. Kot NLP mojster praktik pri svojem delu uporablja tudi NLP orodja, s čimer izboljšuje medsebojne odnose in komunikacijo. Je odgovorna urednica strokovne revije ter avtorica in vodja številnih družbeno-odgovornih projektov. Za svojo inovativnost pri delu z ljudmi je prejela številne nagrade in priznanja Gospodarske zbornice Slovenije. Njen sistem celostnega dela z zaposlenimi »Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12« je prejel slovensko nagrado za HRM projekt leta 2017 in nagrado za inovativnost s strani Gospodarske zbornice Slovenije. V življenju jo najbolj motivirajo iskreni in pristni odnosi. Zase pravi, da je strastna učenka življenja, predvsem zavestnega delovanja v vseh dejanjih in situacijah, o čemer kot soustanoviteljica in direktorica Zavoda VednoZavedno ozavešča tudi druge.

Alenka Vilfan GobeAlenka Vilfan Gobec
Alenka Vilfan Gobec je magistrica farmacije, ki se je s homeopatijo prvič srečala na službenem področju leta 2003 in se nad njo takoj navdušila. Rada pomaga ljudem, zato ji dodatno znanje, ki ga je pridobila v triletnem študiju homeopatije, pri tem vsakodnevno koristi.

 

 

Nana MilčinskiNana Milčinski
Nana Milčinski je dramaturginja, gledališka režiserka, režiserka sinhronizacij risank in pevka. Ustvarila in soustvarila je veliko nagrajenih gledaliških predstav, med najbolj odmevnimi pa je bila njena mladinska glasbena predstava Livingstonov poslednji poljub s skupino Siddharta. Svojo glasbeno pot je začela z izdajo singla Dragi, ki je napovedal njeno prvo ploščo Še ena pomlad (2013), leta 2014 je izšla njena druga plošča z naslovom Od tod do vesolja, letos pa je izšla njena tretja, z naslovom Nanine pesmi. Od leta 2017 svoje znanje posreduje naprej pri MCT (Master Change Training), pri katerem predava in vodi delavnice proti stresu in izgorelosti.

Anita KovačikAnita Kovačik
Anita Kovačik je univerzitetno diplomirana psihologinja, NLP business & life coach z več kot 17 let delovnih izkušenj na področjih razvoja ljudi: coachinga, svetovanja, supervizije, izobraževanja in razvoja kadrov, vodenja. Pri delu jo vseskozi vodi želja doprinesti k osebnemu in strokovnemu razvoju posameznika in k učinkovitosti organizacije, zato nenehno skrbi tudi za svoj strokovni in osebni razvoj. Tako njeno strokovno delo temelji na nevrolingvističnemu programiranju, transakcijski analizi in vedenjsko kognitivni psihologiji. Posameznikom pomaga odgovoriti na vprašanja »Kdo sem, kaj želim in kako to doseči?«.

Suzana KoštomajSuzana Koštomaj
Magistrica zdravstvene nege s pridobljenimi specialnimi znanji s področja paliativne oskrbe, NLP praktik. Zaposlena v Domu starejših Šentjur, kot namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe. Vodja, ki po besedah sodelavcev inspirira in navdušuje. Uživa prav v vsakem trenutku svojega življenja, saj sledi svoji viziji in sanjam. Ženeta jo strast in želja po izpopolnjevanju na področju osebnostne rasti in razvoja. Največje poslanstvo pa ji predstavlja spremljanje neozdravljivo bolnih in umirajočih. Verjame, da je razmišljanje pred smrtjo- predvsem o naši minljivosti temelj dimenzije oplemenitenja človekovega obstoja.

María Francisca Martín Romero
I´m María, and I´m from Granada (South Spain).
I´m working as Tourist Guide with Spanish, Korean and Chinese groups in The Alhambra and in the Center of the city.
Before , I was working as hairdresser for more than fifteen years.
When I was doing my erasmus internship (9 months), I had the opportunity to meet Dr. Aleksander Šinigoj and I was learning about NLP with him, and also I had the great opportunity to colaborate with him in some of his courses.
During my Erasmus internship I also helped Palsit d.o.o. at their events.

INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.