4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
HOTELSKE NAMESTITVE
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

HOTELSKA NAMESTITEV IN REZERVACIJE

Konferenca bo potekala v Kongresnem centru Hotela Perla, zato vam priporočamo bivanje v hotelu Perla ali v hotelu Sabotin, ki je oddaljen cca 2 km.

Hit je desetletja največje in poslovno najbolj uspešno slovensko igralniško-turistično podjetje, ki s svojo k odličnostjo zna prisluhniti in zadovoljiti najzahtevnejšega gosta. Zato zagotovo tudi ve, kako ugoditi potrebam poslovnega gosta, ki sebi in svojim partnerjem želi ponuditi kreativno in sproščeno delovno okolje, pa tudi, razgrniti paleto zabave, iger, kulinaričnih dobrot ter športno-rekreativnih in kulturnih prireditev.

 

NAMESTITEV HOTEL PERLAHOTEL SABOTIN
ENOPOSTELJNA SOBA Z ZAJTRKOM70 € (na osebo)48 € (na osebo)
DVOPOSTELJNA SOBA Z ZAJTRKOM47 € (na osebo)35 € (na osebo)
TROPOSTELJNA SOBA Z ZAJTRKOM39 € (na osebo) ---
TURISTIÄŒNA TAKSA1,22 € / dan1,22 € / dan
REZERVACIJA NA:

[email protected]
tel.: (05)336 30 00

[email protected]
tel.: (05) 336 50 00

 

Udeležencem priporočamo, da namestitev rezervirate neposredno v navedenih hotelih pod šifro »INFOSEK«, hkrati pa vas prosim, če še nam posredujete rezervacijo sobe na [email protected], da zagotovimo zadostno število sob. Sobe so rezervirane le do 15. 11. 2007, zato vas prosimo, da si čim prej uredite nočitve.

Vsi udeleženci imate:

  • prost vstop v igralnico hotela Perla
  • prost vstop v diskoteko
  • za koristnike hotelskih storitev hotela Perla je brezplačna uporaba bazena in savne
  • za prevoz v večernih urah do hotela Sabotin je poskrbljeno (vsako uro, do jutra).

Vsi gostje imate brezplačno parkiranje v garažni hiši hotela Perla!

Hvala in veselimo se snidenja z vami!

Ostali HIT-ovi centri

Igralniško-zabaviščni centri Perla, Park, Korona, Aurora in druge igralnice in igralni saloni iz verige Hit Stars so namenjeni gostom, ki bi želeli svoj vsakdan obarvati z novimi doživetji. V letošnjem letu se bosta verigi Hit Stars pridružila še dva nova igralniško-zabaviščna centra: Kristal v Umagu in Mond na Šentilju.

Hoteli Larix, Grand Hotel Prisank, Kompas in drugi hoteli v osrčju Julijcev v Kranjski Gori, hotel Maestral v osrčju črnogorskega primorja v ÄŒrni Gori ter hotela Lipa in Sabotin v Novi Gorici so namenjeni gostom, ki želijo v svojem prostem času predvsem uživati v miru in naravi ter se razvajati. Veriga Hit Holidays zato temelji na izvrstni turistični lokaciji, bogati dodatni ponudbi wellnessa in različnih športov, odlični kulinariki, predvsem pa udobnih hotelih.

Hotel Perla, Nova Gorica

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.