4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
SPONZORJI
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

ŽELITE POSTATI SPONZOR KONFERENCE INFOSEK 2007

Želite...

  • neposreden stik z vplivnimi udeleženci, novinarji in strokovnjaki iz posameznih gospodarskih panog?
  • priložnost za predstavitev inovacij in usmeritev vašega podjetja v okolju, kjer vsi iščejo učinkovite in najnovejše razvojne rešitve, z odlično medijsko pokritostjo dogodka?
  • priložnost za povečanje prisotnosti na trgu, sklepanje in utrditev pomembnih odnosov z drugimi podjetji ter dobavitelji?
  • visoko kakovost vsebin s priznanimi mednarodnimi in domačimi predavatelji z bogatimi praktičnimi
  • izkušnjami na področju informacijske varnosti?
  • stik s pomembnimi udeleženci?
  • edinstveno priložnost za neformalno druženje, navezovanje stikov s potencialnimi strankami?
  • izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke?

Sponzorstvo Palsitove konference INFOSEK 2007 je odlična priložnost, da si s pomočjo medijev, ki bodo pozorno spremljali dogodek, zagotovite opaznost v širši javnosti.

PrijavnicaPonudba za sponzorje

Na vsa dodatna vprašanja v zvezi s sponzoriranjem konference Vam bo z veseljem odgovorila Anamarija Ličen: [email protected], tel.: (05) 338 48 57

Veselimo se sodelovanja z Vami!

SPONZORJI KONFERENCE INFOSEK 2007

MFC    Activ Identity    CREA   Adriacom

Elle      PLAYBOY         Mikrografija

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.