4. - 6. 9. 2024
Nova Gorica, Hotel Perla
PROGRAM KONFERENCE
Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024
INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

PROGRAM KONFERENCE

Za letošnji INFOSEK 2007 smo pripravili še posebno bogat vsebinski program.

Prvi konferenčni dan je razdeljen v dve vzporedni sekciji, od katerih je ena v celoti v slovenskem jeziku s slovenskimi predavatelji strokovnjaki, druga pa bo v celoti potekala v angleškem jeziku s gostujočimi tujimi predavatelji z Insight Consulting, ENISE, UNINOVE, INFIGO IS d.o.o.

Letos bomo poskrbeli tudi za pester družabni program, z mnogimi presenečenji. Z vinsko povestjo vas bomo popeljali od Zgornje Vipavske doline pa vse do Krasa.

Drugi konferenčni dan ponuja teme iz informacijsko varnostnih rešitev in pa teme iz aplikacijske varnosti s predstavitvami nekaterih novosti, ki se obetajo v letu 2008.

Program konference vsebuje aktualne vsebine, ki so upravljalske, tehnične in pravne narave s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij in varnostnih pogledov na te vsebine.

Program za 1. konferenčni dan

Program za 2. konferenčni dan

Kot vsako leto bomo tudi tokrat izžrebali nagrajence mikavnih, bogatih nagrad. Žrebanje bo potekalo v sklopu družabnega programa. Torej še en razlog več, da ne zamudite tudi našega večernega druženja! 

Letošnja novost; vzporedno s konferenco INFOSEK 2007 letos organiziramo šolanje VARNA TAJNICA II, za vse, ki se pri svojem delu srečujejo z občutljivimi informacijami. Program si oglejte na www.palsit.com

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 30. 6. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.