14.5. 2024
Fantastični prostori, Ljubljana
O KONFERENCI
INFOSEK NETWORKING + INFOSEK 2024
750 €
Cene ne vsebujejo 22% DDV

O KONFERENCI

Vsakoletni 2-dnevni dogodek INFOSEK, ki že tradicionalno poteka konec novembra v Novi Gorici (letos že devetič zapovrstjo), velja za edino strokovno konferenco ter osrednji dogodek v Sloveniji na temo varovanja informacij.

Konferenca je prijavljena na Slovenskem Inštitutu za Revizijo.
Za udeležbo na konferenci prejme udeleženec naslednje točke: K=0,9 u=11 Ku=9,9 (B)

Glavni namen je izboljšati informacijsko-varnostno osveščanje med zaposlenimi, kar je ključnega pomena ob vedno večji odvisnosti od informacijskih tehnologij.

Naš največji dogodek je priložnost za vse udeležence, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost tako v slovenskem kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih (iz vodilnih slovenskih podjetji in institucij) vedno gostimo ugledne tuje predavatelje.

Program konference vsebuje aktualne vsebine, ki so upravljalske, tehnične in pravne narave s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij in varnostnih pogledov na te vsebine.

Prav tako je priložnost za vse ponudnike informacijsko varnostnih rešitev, da se predstavijo ciljni publiki, zbrani na enem mestu.

Poleg bogatega programa vedno poskrbimo, da družabnih aktivnosti in kulinaričnih užitkov ne zmanjka, tako med samim potekom konference kot tudi v večernem delu, kjer se splete marsikatero (poslovno) prijateljstvo.

Komu je konferenca namenjena 

  • managerjem, ki so zadolženi za varovanje in ohranjanje pravilne strukture podjetja in vsem tistim, ki bi radi izvedeli več o informacijski varnosti,
  • direktorjem informatike, sistemskim administratorjem in ostalim zaposlenim v oddelku informatike.
  • vsem informatikom, ki bi radi spoznali razmišljanje top managementa in uprave pri izbiri in podpori projektov, ter obratno,
  • direktorjem podjetij, članom uprave, članom nadzornega sveta javnih in zasebnih organizacij, ki jih zanima kako razmišljajo informatiki
  • ter vsem, ki vas področje varovanja informacij zanima in bi radi povečali svoje strokovno znanje

Kot vsako leto bomo tudi tokrat izžrebali nagrajence mikavnih, bogatih nagrad. Žrebanje bo potekalo v sklopu družabnega programa. Torej še en razlog več, da ne zamudite tudi našega večernega druženja!

Veseli bomo, če nas boste izbrali za svojega gostitelja!

 

INFOSEK NETWORKING
+
INFOSEK 2024

Z vplačilom kotizacije za INFOSEK NETWORKING (750 € + DDV) prejmete VIP (brezplačno) vstopnico za konferenco INFOSEK 2024!

750


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.