Protect Your Digital Treasure
INFOSEK

Osrednji dogodek za informacijsko varnost v Sloveniji

Največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in rešitvami za zagotavljanje kibernetske varnosti.

4. - 6. 9. 2024
INFOSEK, Nova Gorica, Hotel Perla
00
dni
00
ur
00
min
00
sec

3 konference
na enem mestu

Prizadevamo si, da je naš program čim bolj pester in na ta način vsakemu izmed vas približamo tematiko, povezano s področjem vašega dela. 

Alya
ICO
800
udeležencev
ICO
150
predavateljev
ICO
50
sponzorjev

Zakaj se udeležiti konference INFOSEK?

Na konferenci INFOSEK boste srečali vodilne svetovne IT strokovnjake in strokovnjake za kibernetsko varnost.
Imeli boste edinstveno priložnost, da jih spoznate in se udeležite njihovih predavanj.
Spoznajte najnovejše izzive in rešitve na področju informacijske varnosti.
Konferenca INFOSEK vam ponuja nova znanja, ideje in izkušnje, ki jih lahko s pridom uporabite v svojem poslu.

PRIJAVITE SE

Infosek

Če kaj veljaš na področju IT varnosti, moraš biti sponzor konference INFOSEK in predstavljati svoje rešitve.
Primož Bedrač, Diagram Communications d.o.o.

Biti sponzor na INFOSEK pomeni prepoznavnost med strokovnjaki za informacijsko in kibernetsko varnost, možnost druženja in kreiranja novih poslovnih priložnosti.
Peter Dolinar, SmartIS d.o.o.

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še do 31. 7. 2024

INFOSEK 2024
4. - 6. 9. 2024

Redna cena za 3 konferenčne dni:
1.200 € + 22% DDV.

850


Cene ne vsebujejo 22% DDV

PRIJAVI SE

DOBRODELNA AKCIJA

 
Vedno z veliko skrbnostjo izberemo osebe, ki našo pomoč najbolj potrebujejo. Govorili smo z gospo Majdo, predsednico Humanitarnega društva KID, ki nam je zaupala, kdo v lokalnem okolju trenutno najbolj potrebuje našo pomoč. Kot iz topa je izstrelila, da so najtežje situacije pri številnih upokojencih, ki nimajo niti minimalne pokojnine

Starejši gospod, ki živi skupaj z bratom, ima težave v duševnem zdravju in težko obvladuje vsakodnevne obveznosti.

V Humanitarnem društvu KID se večkrat oglasi 82. letna upokojenka z minimalno pokojnino. Je zelo skromna, njene položnice so minimalne, saj varčuje kolikor le lahko. Ogrevanje si vklopi zelo redko, ko je res mrzlo. Pri hoji si pomaga z berglami. Večkrat pride po kakšen liter mleka. Za vsako pomoč je zelo hvaležna. Svojo revščino skriva in ne želi, da bi sosede vedele, da rabi pomoč.

Zelo težko je 83. letni upokojenki, ki živi v tretjem nadstropju v bloku, kjer ni dvigala. Cele dneve je zaprta doma, ker sama ne more ven. Občasno ji pomagajo sorodniki in sosedje, ki ji prinesejo hrano. Humanitarno društvo KID pa ji pomaga pri plačilu položnic.

Humanitarno društvo KID sodeluje s patronažnimi sestrami, ki večkrat povedo, da starostniki živijo v človeku nedostojnih zanemarjenih prostorih. So slabo oblečeni in nimajo primerne prehrane. Kot družba bi morali za ostarele, bolne, dementne bolj poskrbeti.

Že lepa beseda dela čudeže. Če pa jim lahko še finančno pomagamo pri plačilu položnic za ogrevanje in osnovne življenjske dobrine, bomo v teh prazničnih dneh zagotovo narisali nasmeh na njihove obraze. 

Poskenirajte QR kode (preko aplikacije svoje mobilne banke) in darujte 5 € oz. 10 €. 

Večje zneske pa lahko nakažete na TRR: 

Humanitarno društvo Kid otrok otroku
Ulica Gradnikove brigade 9
5000 Nova Gorica
TRR: SI56 6100 0001 2595 215

Iz Humanitarnega društva KID nam po zaključeni dobrodelni akciji pošljejo vse položnice, katere so plačali upokojencem, tako da smo 100%, da gre denar res v prave roke. Na vseh dobrodelnih udejstvovanjih smo maksimalno transparentni in vedno pošljemo dokaze, kam se je sredstva namenilo. 

Iz srca vam hvala za pomoč!


doniraj 5

Doniraj 5 €

doniraj 10

Doniraj 10 €

Humanitarno društvo

Sponzorji

Generalni sponzor

Partner dogodka

Platinasti sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Sodelujoči

Sponzorji tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.